- Reaction score
- 10.500
Εγώ σαν προ το χρησιμοποιώ, γι'αυτό το πήρα.Μου αρέσει, προσιτό, πλήρες και αρκετά βολικό!Δηλαδή άνετα χρησιμοποιείται και σαν pro αν χρειαστεί!
Εγώ σαν προ το χρησιμοποιώ, γι'αυτό το πήρα.Μου αρέσει, προσιτό, πλήρες και αρκετά βολικό!Δηλαδή άνετα χρησιμοποιείται και σαν pro αν χρειαστεί!
Moλις βγήκε η νέα έκδοση και για αυτό πουλάνε το πρώτο πιο φτηνά.
Ο L30 είναι πολύ οικονομικός ώστε να τον δοκιμάσεις χωρίς ανησυχία (και πολύ όμορφο μηχανηματάκι). Κι αφού έχει πολύ καλές μετρήσεις και μεγάλη ισχύ, μπορεί να αποδειχτεί ότι χρειάζονται τα μαγνητοστατικά σου. Κάνε τη δοκιμή να μάθουμε κι εμείς!
Βλέπω στις αγγελίες κι έναν phonitor one D με δύο αναλογικές εισόδους και μια usb. Το ωραίο είναι ότι έχει και crossfeed και μάλιστα μεταβλητό.Για L 30 θα πάω , είτε για το L30 II .
Δεν χρειάζομαι ψηφιακή είσοδο , θα δίνω σήμα από κλασσικό προενισχυτή .
Ναι γεια σαςέξοδα εκτελωνιστή
Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....και ακόμα δύο νέα μοντέλα από την SMSL.......D400EX και D400ES
![]()
SMSL D400EX AUDIO DAC 1*AK4191 2*AK4499EX OPA1612A LME49720 XU316 MQA-
SMSL D400EX AUDIO DAC Using flagship dac chips 1 pcs AK4191+ 2 pcs AK4499ES and XU316, distortion as low as 0.00006%. Support MQA-CD DSD512 32bit/768kHz. Input has Blutetooth I2S With Remote Control. Specifications: Input: USB/Optical/Coaxial/Bluetooth/IIS/AESOutput: RCA/XLRTHD+N...hifi-express.com
![]()
SMSL D400ES Audio DAC MQA MQA-CD Hires ES9039MSPRO 11OPA1612A XU316 DS
The SMSL D400ES is a high-performance DAC designed to get the most out of your digital audio. With support for MQA-CD, USB, optical, coaxial, AES and I2S, this DAC offers a wide range of inputs for your digital audio. It is compatible with Windows, Mac OSX, and Linux, making it an easy choice...hifi-express.com
Μάλλον έχει να κάνει με την κατάργηση κάποιων dac chip και την αντικατάστασή τους, με νέα μοντέλα. Έτσι λοιπόν παρουσιάζουν νέα μοντέλα, που απλά διαφέρουν στο dac chip με τα προηγούμενα μοντέλα (της ίδιας κατηγορίας τιμής).Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
Τι νόημα έχει όλο αυτό; δεκάδες μοντέλα απο δικάναλα dacs που προσφέρουν πάνω κάτω τα ίδια, από δυο εταιρίες;
Υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής,πάιζουν και οι δύο μέχρι 768? Ξέρεις ποιά έκδοση έχεις?Θα κάνω μια ερώτηση ψυχολογικής κυρίως φύσης.
Έχω το SMSL SU-8 συνδεδεμένο στο PC. Ενώ το DAC υποτίθεται ότι μπορεί να διαχειριστεί Sampling Rates μέχρι 768Κ, στη USB θύρα έχω επιλογή να φτάσω μέχρι 384Κ (Win10).
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί ?
Οι drivers των windows και του dac έχουν ενημερωθεί ; Άλλαξες θύρα π.χ usb2.0 ,usb 3.0 και έβαλες κάποιο άλλο καλώδιο να το τσεκάρεις;
Έχω το τελυταίο που πάιζει υποτίθεται 768...Υπάρχουν δύο εκδόσεις της συσκευής,πάιζουν και οι δύο μέχρι 768? Ξέρεις ποιά έκδοση έχεις?
Κατά πόσο θα δεις θεαματική διαφορά εξαρτάται απο πολλούς επιπλέον παράγοντες εκτός απο τα μηχανήματα.Καλησπερίζουμε το φόρουμ για άλλη μια φορά. Έχω τον nad c375bee και ηχεία b&w 706 s2. Για την ώρα έχω πάει στην προχειρότατη λύση του audiojack aux του κινητού και σε rca πίσω στον ενισχυτή για να ακούω μουσική μέσω tidal. Σκέφτομαι την αγορά ενός dac με μαξ όριο τα 150€. Αξίζει η αγορά? Θα δω θεαματική διαφορά?? Μουσική μέσω ταινταλ όπως είπα (από usb μέσω υπολογιστή εκτός αν υπάρχει κάποιος ανώτερος τρόπος σύμδεσης..δεν γμωρίζω) Μου έχουν προτείνει το topping d10s .
To συγκεκριμένο που σου πρότειναν έχει πολύ καλές μετρήσεις και είναι πολύ καλή value for money αγορά.Μου έχουν προτείνει το topping d10s