DALI CONCEPT 6 vs ROISTER EMPHASIS

Reaction score
0
Πρό μηνός απέκτησα έναν A/V Yamaha RX-V663 .Ψάχνοντας γά ηχεία,και πάντα σύμφωνα με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω,κατέληξα στα εξής δύο
1.- DALI CONCEPT 6 και
2.- ROISTER EMPHASIS
Άν έχει κάποιος από σας κάποια εμπειρία , η γνώμη του θα μπορούσε να μου φανεί πολύ χρήσιμη.
Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Reaction score
1
Απάντηση: DALI CONCEPT 6 vs ROISTER EMPHASIS

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Έχω ακούσει τα Roister και ψάχνω τα Dali. Βασικά θα με βόλευε ένας χώρος που να τα έχει και τα δύο. Τελικά που κατέληξες; (Σκέφτομαι να αγοράσω και τον Yamaha RX-V663 με το Yamaha YST SW-515 για να χτίσω σιγά σιγά Home Theater)

Reaction score
207

Τα έχω ακούσει και τα 2 γιατί ψάχνομαι κι εγώ.
Μου άρεσαν εξίσου και τα 2.
dali +1 ήχος
roister +1 εμφάνιση
Δοκίμαστε στο saturn στην Συγγρού για να πάρετε μια γεύση.

Reaction score
0

Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και γω. Χτες πήγα στο Saturn και τα άκουσα. Λοιπόν Από θέμα ήχου κατα τι δική μου άποψη (ακούω jazz, και γενικά μελωδική μουσική) τα Dali δεν συγκρίνονται παίζουν καθαρό γλυκό ήχο αλλά πάσχουν λίγο από μπάσα. Τα roister ο ήχος είναι πολυ πιο "βρώμικος" τα μπάσα χαλάνε λίγο τη μελωδία.

Τώρα ένα άλλο όμως θέμα που με ενδιαφέρει πολύ στην επιλογή μου είναι η εμφάνιση και εδώ τα roister είναι πολύ καλύτερα. Για να πω την αλήθεια τα dali δεν μου αρέσουν καθόλου οπτικά. Δεν θέλω να έχω το κάλυμα πάνω στα ηχεία και τα roister με τα κίτρινα woofer φαινονται καταπληκτικά ενώ τα dali γενικά δείχνουν πολύ παλιομοδίτικα.

Λοιπόν αυτή είναι η άποψη μου εμφανιση vs ήχος. Εγώ πάντως σκέφτομαι να αγοράσω τα dali και λίγο αργότερα ένα sub που βγάζουν για να ενισχύσω λιγάκι τα μπάσα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489