Φίλε μου κλείσε τα μάτια.........άνοιξε τα αυτιά σου , και προχώρα Α Φ Ο Β Α . Τα εχω περίπου 2 χρόνια και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Πριν απο αυτα είχα τα Mission Volare , αλλα τα Dali ειναι μακράν καλύτερα......!!!!!!!
Καλημερα.θα παω το απογευμα για ακροαση.
που τα βρηκες στην τιμη που λες?αν τα παρω τελικα θα το παζαρεψω λιγακι και θα κατεβω απτα 1000€.
Επισης αξιζει να παρω ολη τη σειρα suite ή μπορω να παρω κατι σε πιο φτηνο για s/w και περιφαρειακα χωρις να χασουν μπροστα στα dali?
α) πολύ καλά ηχεία, τουλάχιστον στ' αυτιά μου
β) πολύ ακριβά τα βρήκες κι εγώ κάτω από 900 τα έχω βρει
Τώρα για τη σειρά αυτό που αξίζει να πάρεις σίγουρα είναι τα δυο μπροστινά και το κεντρικό. Αφού πας για τα μπροστινά το κεντρικό κρίμα θα είναι να μην το πάρεις (είναι και πολύ καλό). Για τα υπόλοιπα, αν σε περιορίζει το budget, δεν υπάρχει πρόβλημα να πας και σε άλλα surround και sub. Μάλιστα μπορεί και για surround να θες δίπολα που δεν έχει στη σειρά suite.
Όπως είπε και ο Μάνος από πάνω, επέλεξε οπωσδήποτε τα τρια μπροστινά ηχεία να είναι της ιδιας σειράς (mainL-mainR & center). Σε έναν κινηματογράφο (είτε τον κανονικό είτε στο σπίτι) ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει απόλυτη ομοιογένεια ηχητικά στην μπροστινή τριάδα. 1ον γιατί εκεί θα ακούσουμε τους διαλόγους και θα πρέπει οι χροιές να είναι ίδιες & 2ον το 70% των ηχητικών γεγονότων παίζουν μπροστά.....
Άρα....Η 3άδα μπροστά θα πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ του ίδιου κατασκευαστή. Και λέω τουλάχιστον γιατί ιδανικά θα πρέπει το κεντρικό να είναι της ίδιας σειράς με τα mainL & mainR Αν θες να κάνεις περικοπές, κόψε χρήματα από τα πίσω και το sub. Προσωπικά θα έκανα υποχώρηση μόνο στα surround.....
Ααα.....Ρίξε μια ματιά και στα Audio Spectrum Artemis V2 σε τι τιμή τα βρίσκεις. Είναι πολύ καλά ηχεία. Και παντού έχουν κορυφαίες κριτικές (όχι μόνο σε περιοδικά)