Dark Age Of Camelot (PC - mmoRPG)

Reaction score
5

Παιχνίδι 7ετίας. Ξεπερασμένα γραφικά. Γιατί μου ήρθε να γράψω για ένα παιχνίδι σαν κι αυτό;

Γιατί, πολύ απλά, 7 χρόνια μετά, το Dark Age Of Camelot (DAoC) εξακολουθεί να είναι το καλύτερο mmoRPG που έχω παίξει στην ζωή μου (σχεδόν).

Επιπλέον υπάρχει ένα βασικό προβληματάκι. Τι θα παίζουμε μέχρι να κυκλοφορήσει το Age of Conan ή το Warhammer OnLine; Το DAoC είναι το hardcore παιχνίδι που θα σας προετοιμάσει για τις δύο αυτές βόμβες που θα κυκλοφορήσουν σχεδόν ταυτόχρονα σε περίπου 5 μήνες από τώρα.

Θα είμαι ξεκάθαρος. Το παιχνίδι είναι νεκρό. Οι ευρωπαϊκοί, αγγλικοί servers δεν έχουν πια κόσμο. Ευτυχώς πριν λίγες μέρες ανακάλυψα οτι στους αμερικάνικους, επιτρέπουν, πλέον, ευρωπαϊκές IP και πιστωτικές. Έτσι μας δίνουν την δυνατότητα να έχουμε servers με 2000-2500 άτομα (αριθμός ιδανικός για το DAoC) και να κάνουμε το παιχνίδι που πρέπει.

Επίσης να πω οτι σε λίγες μονο γραμμές που σκοπεύω να γράψω, είναι αδύνατο, να αναλύσω όλο το παιχνίδι. Μπορώ να πω μόνο κάποια πράγματα πολύ βασικά και από εκεί και περα, you're on your own :happy_6:

Ριξτε μια ματιά στα παρακάτω, για αρχή και συνεχίζουμε μετά. Οι ενδιαφερόμενοι ας κάνουν και το 14 day trial αν θέλουν. Θα με βρείτε στον server Gareth.

Edit : Ξέχασα τα απαραίτητα links :-D

http://www.darkageofcamelot.com/
http://www.darkageofcamelot.com/downloads/

Attachments

Reaction score
5
δεν ξέχασα το θέμα. ζητώ κατανόηση αλλά είμαι σε μία φάση τρεξιμο-pizing :-D thanks

Πριν γράψω οτιδήποτε για το παιχνίδι πρέπει να σας πω τα εξής. Το DAoC είναι ένα PvP παιχνίδι. Αν σκοτώσεις τον Gjalpinulva (ενας μεγάλο δράκος του παιχνιδιού, αρκετά δυνατό mob) δεν μετράς. Γιατί τον Gjalpinulva ολοι τον σκοτώνουν.

Το ατού του DAoC είναι το όλο σύστημα/story πίσω από το PvP. To RvR (Realm VS Realm), όπως το ονόμασε η Mythic, είναι ένας συνεχής πόλεμος για να κατακτήσεις και να προστατέψεις. Είναι, ίσως, το μοναδικό παιχνίδι που ξέρω που οι επιτυχίες ή οι αποτυχίες στο RvR των μελών του Realm σου έχουν αντίκτυπο και σε εσένα! Το PvP έχει νόημα και σκοπό. Είναι το πρώτο παιχνίδι που ακόμα και οταν φτάσεις Level 50, το τελευταίο level, ξαφνηκα βλέπεις ότι το παχνίδι τελικά μόλις τώρα αρχίζει!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007