DCB1 Buffer Preamplifier

Reaction score
62
Πωλείται ο DIY Buffer Preamplifier DCB1

Είναι το γνωστο Buffer B1 Nelson Pass με το shunt regulated PSU του δικού μας Salas (ο απόλυτος συνδιασμός).
H κατασκευή έχει γίνει by the book (είναι η hotroded edition).

Τα υλικά είναι αρίστης ποιότητας (πλακέτα από το diyaudio, τοροειδής μ/σ, αντιστάσεις Takman στα κρίσιμα σημεία, κόληση Murdof με ασήμι και χρυσό στην είσοδο και έξοδο, Pot Alps "blue beauty" (Made in Japan), καλής ποιότητας επίχρυσα rca, κλπ).
Το κουτί έχει άπλετο χώρο για επι πλέον καλούδια αν το επιθυμεί κανείς (πχ επιλογείς εισόδων κλπ). Το pot είναι κοντά στην έισοδο και και έξοδο για να μειωθούν οι διαδρομές και ελέγχεται με ράβδο (βλ φωτό)

Πλεονεκτήματα : Κοντράρει "στα ίσια" μηχανήματα με πολλά μηδενικά στο τέλος για να τα αποκτήσει κανείς. ( Ο ήχος του είναι απόλυτα "διάφανος" )

Μειονεκτήματα : Στο δικό μου μηχάνημα έχω μόνο μια είσοδο που πηγαίνει απευθείας στην είσοδο του DCB1. Καλό θα είναι ο τελικός σας να έχει πυκνωτή στην είσοδο (οι περισσότεροι έχουν) διότι το buffer είναι DC Coupled και δεν έχει πουθενά πυκνωτές (εκτός φυσικά από την τροφοδοσία)

Τιμή : Το δίνω 200 ευρώ δηλαδή όσο σχεδόν κάνουν μονο τα υλικά του.
Ο λόγος που το δίνω είναι για να χρηματοδοτήσω τα επόμενα DIY σχέδιά μου.

IMG_1119.jpg IMG_1113.jpg IMG_1122.jpg IMG_1118.jpg

Reaction score
62

Reaction score
62
Απάντηση: DCB1 Buffer Preamplifier

Τελική τιμή 150 ευρώ.

Ελάχιστα χρήματα για πραγματικά αχρωμάτιστο hi -end ήχο . Θόρυβος πρακτικά ανύπαρκτος.
Στην κατασκευή έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια (πρακτικά δεν υπάρχει τίποτε στο signal path εκτός των καλωδίων διασύνδεσης) και την μακρόχρονη απροβλημάτιστη λειτουργία του.
Υπάρχει δυνατότητα ακρόασης αν το επιθυμείτε (αλλά μόνο βραδυνές ώρες μετά από τις 6 μμ, λόγω εργασίας)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88