Dead Can Dance - Anastasis

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Απάντηση: Dead Can Dance - Anastasis

Άρα δεν είμαι ο μόνος που προβληματίστηκε με την
xμμμ..που να ακουσετε κ κανα λαιβ η καμια συναυλια των kraftwerk...!
Εννοώ μουσικά ψυχροί,αλλά δεν έχεις άδικο ήταν και υπέρμετρα διεκπεραιωτικοί πράγμα που εμένα τουλάχιστον με ξένισε.
Μπορεί η φωνή της Lisa να είναι πάντα απ'άλλο κόσμο αλλά γενικά δε τρελλάθηκα,αυτή τη φορά.

Οι kraftwerk, που θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο σχήμα του είδους, ένα είδος μόνοι τους...
"οφείλουν" να είναι σκληροί, παγωμένοι, ψυχροί και μουσικά και με το κόσμο.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.471
Απάντηση: Re: Απάντηση: Dead Can Dance - Anastasis

xμμμ..που να ακουσετε κ κανα λαιβ η καμια συναυλια των kraftwerk...!
Έλα John, μην γίνεσαι άδικος συγκρίνοντας δύο εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας/μουσικής συγκροτήματα. Τους kraftwerk τους ξέρω μόνο σαν όνομα· με αφορμή το post σου είδα κάποια live videos τους στο youtube και όντως, έχεις δίκιο. Η επαφή με το κοινό είναι μηδενική, αλλά μου δώθηκε η εντύπωση ότι αυτό "αναμένεται" από το συγκρότημα. Δεν νομίζω ότι κανείς μας δεν ανέμενε κάτι αντίστοιχο ή έστω κάτι διεκπεραιωτικό από τους DCD στο βαθμό που το ζήσαμε το βράδυ της Παρασκευής.

Reaction score
4.484
Απάντηση: Dead Can Dance - Anastasis

εγώ πάλι νομίζω ότι οι dcd δε χρειάζονται καμμία επαφή με το κοινό.

Τι να κάνει δηλαδή η Gerrard , να προτείνει το μικρόφωνο στο κοινό φωνάζοντας "πάμε όλοι μαζί" ή "δικό σας τώρα" σε κομμάτι όπως :

Last edited by a moderator:

Reaction score
283

Παιδια η συναυλια ηταν φοβερη,και μην ψυριζουμε τα πραγματα.Σε τοσες χιλιαδες κοσμο παντα θα υπαρχουν και 10 ακυροι που θα προβληματισουν με τη συμπεριφορα τους,απλα να μην εισαι τυχερος και ειναι διπλα σου:103:Μετα ακουσα το σχολιο οτι η φωνη της Lisa ειναι παντα απο αλλο κοσμο αλλα δεν τρελαθηκα(ευτυχως), δηλαδη τι πρεπει να κανει για να τρελαθει καποιος οταν η φωνη ειναι απο αλλο κοσμο σε απλα ελληνικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΝΗ,και η ψυχροτητα με τον κοσμο απολυτα φυσιολογικη,δεν ηταν καμια ροκ συναυλια η κατι αναλογο.Ο Λυκαβηττος εκεινο το βραδυ θυμισε Ηρωδειο η Μεγαρο μουσικης.Ολα ηταν τελεια σε γενικες γραμμες.

Reaction score
8

Παιδια η συναυλια ηταν φοβερη,και μην ψυριζουμε τα πραγματα.Σε τοσες χιλιαδες κοσμο παντα θα υπαρχουν και 10 ακυροι που θα προβληματισουν με τη συμπεριφορα τους,απλα να μην εισαι τυχερος και ειναι διπλα σου:103:Μετα ακουσα το σχολιο οτι η φωνη της Lisa ειναι παντα απο αλλο κοσμο αλλα δεν τρελαθηκα(ευτυχως), δηλαδη τι πρεπει να κανει για να τρελαθει καποιος οταν η φωνη ειναι απο αλλο κοσμο σε απλα ελληνικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΝΗ,και η ψυχροτητα με τον κοσμο απολυτα φυσιολογικη,δεν ηταν καμια ροκ συναυλια η κατι αναλογο.Ο Λυκαβηττος εκεινο το βραδυ θυμισε Ηρωδειο η Μεγαρο μουσικης.Ολα ηταν τελεια σε γενικες γραμμες.
Πάμε πάλι.......Στη δική μου παρέα υπήρχαν κάποιοι, μεταξύ των οποίων και εγώ που τους είχαμε δει και το '90 στο Παλλάς και το '95? στον Λυκαβηττό και τη Lisa σόλο, πάλι στο Παλλάς πριν λίγα χρόνια...υπήρχαν και κάποιοι άλλοι που τους έβλεπαν για πρώτη φορά.

Για μένα λοιπόν ήταν μια πολλή καλή συναυλία γενικότερα, αλλά για DCD μέτρια...δεν υπήρχε κάτι που υπήρχε τις άλλες φορές...η συγκίνηση.

Δεν είναι τυχαίο που όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο το τουρ έχουν πετάξει απ'έξω το Cantara...
Είναι σα να πας σε live των Cure και να μην παίξουν το Forest...

Οι υπόλοιποι βέβαια έφυγαν με το στόμα ανοιχτό....οκ

Reaction score
8

εγώ πάλι νομίζω ότι οι dcd δε χρειάζονται καμμία επαφή με το κοινό.

Τι να κάνει δηλαδή η Gerrard , να προτείνει το μικρόφωνο στο κοινό φωνάζοντας "πάμε όλοι μαζί" ή "δικό σας τώρα" σε κομμάτι όπως :
Δεν εννοώ αυτό σε καμία περίπτωση, η επαφή έρχεται μέσα από αυτό που ακούς, βλέπεις και αισθάνεσαι.
Ας πούμε το ρεμπέτικο για τη πλειονότητα ήταν η κορύφωση της συναυλίας, για μένα ήταν στα όρια του αστείου...

wizzy

Reaction score
22.471

Δεν είναι τυχαίο που όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο το τουρ έχουν πετάξει απ' έξω το Cantara... Είναι σα να πας σε live των Cure και να μην παίξουν το Forest...
Ακριβώς αυτό.

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με απαιτήσεις....

Υ.Γ.: Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα ήταν foul του συγκροτήματος που δεν έπαιξαν το "Cantara".

Reaction score
283

Kαι ομως πριν λιγα χρονια που ηρθαν οι cure στο terra vibe δεν επαιξαν το forest,απιστευτο και ομως αληθινο. Και μη ξεχναμε οτι ναι μεν ακολουθησαν σολο καριερες,αλλα το να παιξουν μαζι μετα απο τοσα χρονια,νομιζω μπορει να επηρεασει ως ενα βαθμο και την αποδοση τους στα πλην και η ηλικια τους,επανενωση μετα απο 16 χρονια ειναι πολλα.

wizzy

Reaction score
22.471

Αληθινό ναι, απίστευτό όχι, αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Robert Smith δεν είναι και ο πιο normal τύπος του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, οπότε δεν με παραξενεύει αυτό που λες.

Από την άλλη, οι DCD δεν έχουν δώσει κανένα παρόμοιο δείγμα, οπότε το να παραγκωνίζουν ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της καριέρας τους από το setlist της περιοδείας, ε, όπως και να το κάνεις, "χτυπάει" λίγο (έως πολύ) άσχημα...

Reaction score
8

Kαι ομως πριν λιγα χρονια που ηρθαν οι cure στο terra vibe δεν επαιξαν το forest,απιστευτο και ομως αληθινο. Και μη ξεχναμε οτι ναι μεν ακολουθησαν σολο καριερες,αλλα το να παιξουν μαζι μετα απο τοσα χρονια,νομιζω μπορει να επηρεασει ως ενα βαθμο και την αποδοση τους στα πλην και η ηλικια τους,επανενωση μετα απο 16 χρονια ειναι πολλα.
Aν εννοείς την τελευταία φορά το 2005 στη Μαλακάσα, το είχαν παίξει στο 2 encore.
Δεν υπάρχει περίπτωση στα 40 τραγούδια που παίζουν, με 3ωρες εμφανίσεις, να μην χωρέσουν το forest...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef