Dead Pixel σε Sony 3D

Reaction score
2
Στις 16 του τρέχοντος αγόρασα την KDL-40EX720 χτες είδα μια άσπρη κουκκίδα που εμφανίζεται σε σκούρο μπλε/μαύρο στο boot της τηλεόρασης και στο μενού του sony BDP-480. Από ότι είδα στο πράσινο μηδέν στο μπλε είναι το μισό και το κόκκινο ανάβει. Από το αντίστοιχο service εδώ στα Χανιά αφού μίλησα με κάποιον που δεν ήξερε με έστειλε στο Ηράκλειο όπου και κλείσανε "ραντεβού" για να την βγάλουν φωτογραφία την Δευτέρα να την στείλουν να μας πει τι μέλει γενέσθαι η εταιρία και τα κλασικά. Ένα πράμα που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν με ρώτησε προς τα που ήταν η τοποθεσία του πίξελ σαν να ήξερε ότι "γενικός" εμφανίζονται εκεί? Δεν περιμένω πολλά για την αλήθεια, όπως και επί της ευκαιρίας δεν είδα και πολλά και στην τηλεόραση. Σαν LED που δεν είχα μέχρι τώρα περίμενα πιο πολλή φωτεινότητα αλλά δεν. Η βαθμονόμηση του volume με τον ενισχυτή είναι άλλα ντι άλλον όταν τον δουλεύει η TV. Και το 3D που δεν την πήρα γι αυτό, δεν με τρέλανε. Για να μην πω το βάθος αμελητέο και το όλο 3D λίγο κουραστικό? ..... your thoughts?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202
Απάντηση: Dead Pixel σε Sony 3D

Οσον αφορα το καμενο πιξελ αναμενουμε να μας πεις την εξελιξη της υποθεσης...

Οσον αφορα την εικονα της τηλεορασης υποτιθεται οτι επρεπε να πας να την δεις πριν την αγορασεις. αν δεν την ειδες απο κοντα με τι κριτηριο την πηρες; στην τυχη;

οσον αφορα το 3D,επισης επρεπε να πας να το δεις πριν την αγορασεις.
Γενικοτερα παντως με μια τηλεοραση των 700ευρω ειναι λογικο να μην εχεις την σουπερ εικονα και το σουπερ 3D. Γιατι αν με 700 ευρω επερνες το τελειο, αυτες που κανουν 3 και 4.000ευρω τι θα ειχαν παραπανω;

Reaction score
2

Η TV είχε 899 και με κάποια υποτιθέμενη μείωση (καινούριες τιμές κ.λ.π) την πήρα στα 800 με δώρο που δίνει online με registration, το στικάκι wifi. Φυσικά και δεν περέμενα το τέλειο δεν λέω κάτι τέτοιο, περίμενα όμως κάτι καλύτερο μετά από 3 χρόνια εξελίξεων από την 40Ε4050 που έχω. Το 3D ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε καθώς και από το σινεμά δεν μου έχει κάνει ΤΗΝ εντύπωση. Απλά και εκεί το περίμενα λίγο καλύτερο? Βέβαια εκτός από το Τερατόσπιτο που είχα σαν 1η θέαση προφανώς δεν λέει και πολλά υπάρχει και το Νάρνια 3 που δεν το έχω δει (τίτλοι που δόθηκαν με το player). Τώρα όσο αναφορά το πίξελ πήγα από το κατάστημα και κανόνισα αλλάγή της για αύριο, καθώς απ' ότι έχω διαβάσει μιλούνια φορές στα φόρουμς δεν έχω να περιμένω και πολλά από αυτούς (service). Από κει και πέρα είδωμεν...

Reaction score
2

Παρεμπιπτόντως η Sony θέλει 5 καμμένα Pixel για αλλαγή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas