Decrypter ή Shrink

Reaction score
0
Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο για το ξεκλειδωμα του DVD. Χρησιμοποιω το decrypter αλλα το shrink ειναι πολυ πιο γρηγορο. Μηπως κανω λαθος τοσο καιρο :?: Το αποτελεσμα φανταζομαι πως ειναι το ιδιο.
Ξερει κανεις κατι περισσοτερο :roll: :roll: :roll:

Reaction score
6
Επισης χρησιμοποιώ και τα δυο χωρις να εχω καταληξει πιο ειναι το καλυτερο , ποιο ειναι το πιο πρακτικο κτλ.
Μαλλον δεν χρειάζεται αφου και τα δυο κανουν εξίσου καλα την δουλεία τους.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και τα 2 είναι πολύ καλά.

Αν όμως θέλεις απλά να μεταφέρεις το dvd στον σκληρό δίσκο (όπως είναι χωρίς μετατροπές) χρησιμοποίησε και το anydvd. Αυτό που κάνει είναι να μπορείς να βλέπεις το περιεχόμενο ενός dvd ως αρχεία και έτσι σου επιτρέπει να τα μεταφέρεις χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
0
Το θεμα ειναι τι θελεις να κανεις, εγω χρησιμοποιω dvddecrypter για να γραψω ενα dvd οπως ειναι, δηλαδη για DL, και shrink για να το κανω 4,7GB. To anydvd που λεει ο Χρηστος δεν το εχω δοκιμασει, για να το λεει κατι θα ξερει. Χρηστο ειναι καλυτερο απο το decrypter για αντιγραφο ιδιο με το πρωτοτυπο;

Reaction score
0
Η διαφορα που εντοπισα αναμεσα στα 2 στο ξεκλειδωμα του DVD ειναι στο χρονο. Το Shrink ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το Decrypter. Γιατι να περιμενω τοση ωρα οταν το Shrink τελειωνει πιο γρηγορα :roll: :roll:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι σαν να έχεις π.χ. 10 αρχεία word σε ένα cd και θέλεις να τα περάσεις στον υπολογιστή σου.

Ουσιαστικά αυτό το πρόγραμμα καταργεί το κλείδωμα και κάνει και το dvd-rom region free. Δεν κάνει τίποτε άλλο.

Απλά για να είσαι σίγουρος ότι το δισκάκι σου θα παίζει σε όλα τα επιτραπέζια dvd χρειάζεται να πας στο ifoedit και να να ανοίξεις το πρώτο αρχείο .ifo του dvd και να πατήσεις στο ifoedit το κουμπί get vts sectors.

Reaction score
0
Προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως το dvdshrink είτε για single είτε για dual layer γιατί είναι ποιο γρήγορο αλλά κυρίως δεν χρειάζεται να νοιάζεσαι για το τύπο του dvd, εξ' ορισμού το αντίγραφο γίνεται πάντα σαν dvd-rom και ελεύθερο περιοχών.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας θέσω το εξής ερώτημα, πως αλλάζει κανείς Booktype στο decrypter σε ένα pioneer 108?
Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Με το dvdshrink τελευταία έχω αντιμετωπίσει προβλήματα καθώς μου βγάζει μήνυμα ότι το dvd είναι κλειδωμένο.

Με το anydvd ανοιχτό το dvdshrink δουλεύει κανονικά!

Reaction score
0
Κι εγώ το DVDShrink χρησιμοποιοώ κυρίως και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα! Αξιόπιστο πρόγραμμα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@