Decryption...sad story

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δεν μου λέτε...
Κάποια τανία που προσπάθησα με το DVDShrink να κρατήσω αντίγραφο ασφαλέιας στο σκληρό μου αρνήθηκε με τον τρόπο της.
Ποιο πρόγραμμα μου λείπει;
Τι δεν κάνω καλά;

For your information η ταινία είναι το Derailed αν δεν κάνω error, την οποία αφήνεισ τη μέση αντιγραφής στο Menu. Εκεί κολλάει.

Πέιτε τα αναλυτικά γιατι αν δεν καταλάβω θα σας αφήσω και εγώ αρύθμιστους :lol:

Reaction score
14
Βαγγέλης Λάμπρου said:
Δεν μου λέτε...
Κάποια τανία που προσπάθησα με το DVDShrink να κρατήσω αντίγραφο ασφαλέιας στο σκληρό μου αρνήθηκε με τον τρόπο της.
Ποιο πρόγραμμα μου λείπει;
Τι δεν κάνω καλά;

For your information η ταινία είναι το Derailed αν δεν κάνω error, την οποία αφήνεισ τη μέση αντιγραφής στο Menu. Εκεί κολλάει.

Πέιτε τα αναλυτικά γιατι αν δεν καταλάβω θα σας αφήσω και εγώ αρύθμιστους :lol:
Βαγγέλη εχω δοκιμάσει 10 φορές το συγκεκριμένο DVD νοικιασμένο απο ένα βιντεοκλαμπ ανάμεσα απο το σπίτι μου και του Ακρατό (Ν. Ερυθραία - Κηφισίας λίγο πριν το Καστρί) και στα μενού (47%) κόλαγε με το dvdshrink. Αλλαξα προγράματα αλλά τζίφος.

Τελικά δανέιστηκα άλλο αντίγραφο το εγγλέζικο όχι την ελληνική εκδοση. κλείδωμα είναι τί ειναι δεν ξέρω, αλλά το UK release το κόπιαρα κανονικά.

Reaction score
14
Κωστας Κολιουσης said:
Δοκιμασες δηλαδη dvdfab decrypter ή anydvd (τελευταια εκδοση) και δεν μπορεσες να το rippareis στον σκληρο?
υπάρχει μαι πιθανότητα (τι μικρός που θα είναι ο κόσμος) να εχουμε δανειστεί την ίδια κόπια που μπορεί να εχει γρατζουνιά? Λέω? Μπορεί να εχουν κάποιο κλειδωμα? Δεν ξέρω

Εγώ δοκίμασα dvd shrink, dvd decrypter, και φυσικά το anydvd τρέχει σιωπηλά πάντα με κάθε νέα εκδοση του. το preview ήταν ΟΚ αλλά το rip (και σε DVD5 & DVD9) κόλλαγε στο ίδιο σημείο (αποτο preview ήταν κάπου στα μενού των εξτρας περίπου στο 47%)

Reaction score
0
Το ρωτησα γιατι ναι υπαρχει νεο κλειδωμα που δεν μπορει το dvddecrypter(σταματησε η αναπτυξη του) να το σπασει.Το ιδιο ισχυει και για το shrink που χρησιμοποιει την μηχανη του decrypter για rip.Δεν γνωριζω για τη συγκεκριμενη ταινια αλλα οι παρακατω δεν ριππαρονται με dvddecrypter εκτος αν βαλεις psl2 αρχειο για την εκαστοτε ταινια.
Layer Cake
The Marksman
Stone Cold
CHRISTMAS_WITH_THE_KRANKS
ΤHE LONGEST YARD
Stealth
Lords Of Dogtown
Single White Female 2 - The Psycho
Deuce Bigallow - European Gigolo
COOL MONEY
MURDER_AT_THE_PRESIDIO
Bewitched
8MM 2
SAVING FACE
SUENO
MOUNTAIN PATROL
LEFT_BEHIND_3
THE_EXORCISM_OF_EMILY_ROSE
WHITE_DRAGON
CINDERELLA_MAN
KINGDOM_HOSPITAL
NET_2.0
FLIGHTPLAN
ΤHE_CUTTING_EDGE_2
BLACK_DAWN
LONDON
SERPICO
DAWN_ANNA
HUNT_FOR_EAGLE_ONE
THE_ADVENTURES_OF_SHARK_BOY_AND_LAVA_GIRL
STATE_PROPERTY_2
DIRTY
THE FOG
THE_CHRONICLES_OF_NARNIA
FINAL_FANTASY_VII_ADVENT_CHILDREN
ZATHURA
FUN_WITH_DICK_AND_JANE
FEAR_ITSELF_DARK_MEMORIES
WHITE_NIGHTS
SECOND_IN_COMMAND
MIRRORMASK
DEATH_TUNNEL
Μπορει να ειναι ενα λαθος στο authoring δεν γνωριζω σιγουρα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κανονικά θα έπρεπε να σας μαλώσω για το θέμα. :wink:
Το DERAILED το έχω κατεβάσει κανονικά σε full iso με Any**DVD και DVD**decrypter χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
gkontoletas said:
Κανονικά θα έπρεπε να σας μαλώσω για το θέμα. :wink:
Το DERAILED το έχω κατεβάσει κανονικά σε full iso με Any**DVD και DVD**decrypter χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μα ελάτε κ.Πρέσβη, μόνο για αντίγρφα ασφαλείας μιλάμε και για...απλή επιμόρφωση, πως κάνετε έτσι;
Πάρτε ένα Ferrero Roche να χαλάρωσετε :lol: :lol:

Reaction score
14
για να δούμε οτι ανεβάινουν σε 1080 για αυτό τα αντιγράφουμε κύριε Πρεσβευτά!!

Βαγγέλη απο τον Σπύρο (Ερυθραία) τα έχεις πάρει τα DVD?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Καλά καλά, Βαγγέλη στείλε άμεσα ένα κουτί Ferrero Roche για να χαλαρώσω νιώθω να μου έχει πέσει το ζάχαρο. :lol: :lol: :lol:

Έχω παρατηρήσει διάφορα κουφά με νοικιασμένα DVD ειδικά με αυτά που έχουν ασημένιο αυτοκόλλητο στο κέντρο με τη φίρμα του video club.
Πάντως ο συνδυασμός Any**DVD και DVD**decrypter κατεβάζει τα πάντα.

Υ.Γ. το δωρεάν DVD**decrypter κυνηγήθηκε πριν από ένα χρόνο πολύ σκληρά και έχει σταματήσει η εξέλιξή του, όμως εξακολουθεί να είναι ίσως το καλύτερο.

GTX

Reaction score
39
Γενικά εγω χρησιμοποιώ DVDFab όχι μόνο το decrypter του αλλά όλα το πακέτο. Μέχρι τώρα δεν έχει κολώσει πουθενά!

Reaction score
1
Παιδιά, δεν έχει νόημα να προσπαθείτε εξ' αρχής με DVDShrink. Ακόμη και "not encrypted" να είναι η ταινία, υπάρχουν άλλοι λόγοι που η διαδικασία μπορεί να κολλήσει.

Ξεκινάτε πάντα με DVDFabDecrypter. Η free έκδοση είναι μια χαρά. Σε ένα τέταρτο, περίπου, το DVD αντιγράφεται στο σκληρό.

Κατόπιν συνεχίζετε με το DVDShrink, βέβαιοι για το αποτέλεσμα. Το τέταρτο που χάσατε για τη μεταφορά στο σκληρό, θα το κερδίσετε στη συνέχεια.

Συνεπώς, για αντίγραφα ασφαλείας χρειάζονται μόνον τα παραπάνω δύο προγράμματα.

Εφαρμογές τύπου AnyDVD, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε περιβάλλον HTPC. Όταν, δηλαδή, παρακολουθούμε την ταινία από το player του PC. Στις περιπτώσεις αντιγράφων ασφαλείας, καλό είναι να τα απενεργοποιήτε. Στην καλύτερη περίπτωση επιβραδύνουν τη διαδικασία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale