Decware- Γνώμες και απορίες

Reaction score
87
Καλησπέρα!
Έχει αγοράσει πρόσφατα κανείς κάτι από την Decware? Θα ήθελα να μάθω τι έξτρα θα με περίμενε στο τελωνείο αν αποφάσιζα να μπω στην τεράστια λίστα αναμονής. Ένα "απλό" 24% επί της τιμής καταλόγου ή παραπάνω?
Επίσης, τι λένε οι κάτοχοι? Αξίζει τον κόπο? Αληθεύουν τα όσα θετικά διαβάζω?

Reaction score
457
Έχω ακούσει και εγώ, πολύ καλά λόγια για τους Decware (από γνωστό που είχε κάνει κάποια ακρόαση), τώρα για τα παραπάνω έξοδα, αν κάτι δεν έχει αλλάξει, είναι το 24% επί της συνολικής αξίας της εισαγωγής (αξία αντικειμένου+ κόστος μεταφορικών) και επιπλέον τα εκτελωνιστικά, τα οποία ποικίλουν ανάλογα την μεταφορική-αν θυμάμαι η UPS μου είχε χρεώσει 70 ευρώ-, επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (Global Shipping),το οποίο νομίζω πως είναι διαθέσιμο από ΗΠΑ, με το οποίο όλα τα τελωνειακά τα δίδει προκαταβολικά ο αποστολέας, στα βάζει δηλαδή στην τιμή που πληρώνεις προτού στείλει το δέμα, με αυτό το τον τρόπο το δέμα μαρκάρεται με ένα αυτοκόλλητο, του τύπου custom free,και μάλιστα έτσι, το λαμβάνεις και κάπως γρηγορότερα, επειδή δεν σταματάει η μεταφορά του για τελωνειακό έλεγχο, ενώ μαθαίνεις και το συνολικό αντίτιμο εκ των προτέρων, φυσικά γι' αυτό πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα με τον αποστολέα.

Reaction score
87
Αφού λοιπόν κανένας δεν απάντησε και κανένας δεν παρέχει πληροφορίες και feedback, για το καλό της κοινότητας και του ελληνικού high fidelity ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να παραγγείλω εγώ για λυθούν οι απορίες. Τα 2+ χρόνια αναμονής ξεκινάνε.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster