Dell™ 3007WFP-HC 30-inch WQXGA (2560x1600) EUR 1569 ?

Reaction score
0
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παραπάνω monitor.
Αυτά που βλέπω προς το παρόν είναι

Θετικά
Μεγάλη ανάλυση.
Προσιτή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Αρνητικά.
Είναι monitor οπότε χρειάζεται tv-tuner ή καλυτερα media center pc.
Είναι μόνο 30' και δεν βγαίνει σε 32 37..

Ευχαριστώ

Περισσότερες Λεπτομέρειες
http://dellware.euro.dell.com/dells...&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=DGR_88765

Reaction score
2
Χρειάζεται ακριβή κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει dual dvi για να αξιοποιηθεί. Οι χρωματικές προδιαγραφές του και ο χρόνος απόκρισης ως προς την απεικόνιση τηλεοπτικού σήματος και γενικώς η απόδοση σε περιεχόμενο χαμηλής ανάλυσης παραμένει ερωτηματικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Dell™ 3007WFP-HC 30-inch WQXGA (2560x1600) EUR 1569 ?

Ολα τα monitor που εχω δοκιμασει σε τηλεοπτικα προγραμματα ειναι γ@#@$# και ειναι φυσιολογικο αν σκεφτεις σε τι αναλυση ειναι το monitor μας και σε τι αναλυση εκπεμπουν τα καναλια μας... (αυτο στην περιπτωση tuner απο τα Win)
Ακομα και το benq το 24'' που εχω στη κατοχη μου και εχει hdmi,d-sub,s-video,composite μεχρι και PiP εχει μολις του δωσεις απο s-video σημα ΝΟVA καταλαβαινεις την ποιοτητα οτι ειναι απο χαλια εως μαυρα χαλια....
Η γνωμη μου ειναι οτι ακομα για αρκετα χρονια θα παρακολουθω τηλεοπτικα προγραμματα στην 29'' CRT μου....
Υπαρχει η δυσκολια των lcd Panels να αποδωσουν καλο μαυρο.... και οταν ειναι μεγαλες και οι αναλυσεις τοτε χειροτερευουν περισσοτερο τα πραγματα.

Για να δεις ποιοτητα σε monitor θες υλικο HD, μονο εκει θα δεις και μαυρο και ασπρο και γενικα θα τα 'δεις' ολα......

HV

Reaction score
0
για ενα 30αρη monitor θα χρειαστεις 2 8800GTX σε SLI για να τα παιζεις ολα σε full....Και με την max αναλυση.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514