Dell 3007fpw

Reaction score
2
http://www.engadget.com/entry/1234000240070831/
Ρίχτε της μια ματιά, πιστεύω είναι πολύ ενδιαφέρουσα!

Στα "μειονεκτήματα" η ανάγκη ύπαρξης κάρτας γραφικών με dual-link dvi.
Νομίζω ότι οι 7800gtx έχουν αυτή τη δυνατότητα, καθώς και κάποιες 6800ultra (νομίζω μόνο οι pci-e).

Είναι αντίστοιχη της apple cinema display 30".

Reaction score
239

Νομίζω ότι οι 7800gtx έχουν αυτή τη δυνατότητα, καθώς και κάποιες 6800ultra (νομίζω μόνο οι pci-e).

Sotiri to link einai 1 screen tis dell. Oso gia to dual link ennoeis dual sli, episis se sli mode mporoun na enwthoun oles sxedon oi kartes neas genias alla gia dual 7800 den aksizei ton kopo giati den iparxei kapoio paixnidi pou tha peis tin xreiazomai

Reaction score
2

Sotiri to link einai 1 screen tis dell. Oso gia to dual link ennoeis dual sli, episis se sli mode mporoun na enwthoun oles sxedon oi kartes neas genias alla gia dual 7800 den aksizei ton kopo giati den iparxei kapoio paixnidi pou tha peis tin xreiazomai
Όχι δεν εννοώ sli, εννοώ dual link dvi.
Για να πιάσει αυτήν την ανάλυση, 2560 x 1600, πρέπει να συνδέσεις ΚΑΙ τα 2 dvi της κάρτας σου και ταυτόχρονα η κάρτα να υποστηρίζει dual link dvi.
Εγώ έχω μια 6800ultra agp, η οποία δε νομίζω να το υποστηρίζει, η αντίστοιχη pci express το υποστηρίζει (το χα δει στο site της), και απ'όσο ξέρω και οι 7800gtx το υποστηρίζουν. Δεν αρκεί δηλαδή να έχει 2 dvi εξόδους η κάρτα, πρέπει να υποστηρίζει και αυτό. Αλλιώς νομίζω ότι δεν μπορεί να δουλέψει σε τόσο ψηλή ανάλυση αλλά θα δουλεύει χαμηλότερα (που δεν αξίζει).

Reaction score
5
pambs όχι, οι καινούριες κάρτες έχουν 2 DVI outputs, και μερικές υποστηρίζουν dual-link, για να ανεβαίνουν σε ανάλυση (nVidia Quadro κλπ). Από την ίδια κάρτα, συνδέεις ΚΑΙ τις 2 DVI πόρτες στο monitor....

Reaction score
239
Ah nomiza oti ta 2 dvi outputs itan gia skopous sindeseis 2 othonwn kai leitourgia parallel screen px se programmata opws to cubase opou mporeis na exeis 2 othones gia diaforetikes leitourgies tou programmatos

Reaction score
5
Είναι βασικά για αυτό που λες, αλλά οι πολύ μεγάλες αναλύσεις σε ένα monitor επιτυγχάνονται με το dual-link. Τώρα για 2 monitors υπερυψηλών αναλύσεων, ίσως με το SLI μπορείς να το πετύχεις, αλλά ίσως και όχι, δηλαδή μπορεί το λειτουργικό να βλέπει μόνο τις εξόδους της μίας κάρτας. Αν έχει διαβάσει κάποιος κάτι για αυτό ας μας πει.

Reaction score
2
Ah nomiza oti ta 2 dvi outputs itan gia skopous sindeseis 2 othonwn kai leitourgia parallel screen px se programmata opws to cubase opou mporeis na exeis 2 othones gia diaforetikes leitourgies tou programmatos
ναι, η κύρια χρήση τους αυτή είναι, αλλά πολύ λίγες κάρτες υποστηρίζουν και το dual link (νομίζω τό χε ξεκινήσει η apple με την 30άρα cinema display).

ak1s said:
Είναι βασικά για αυτό που λες, αλλά οι πολύ μεγάλες αναλύσεις σε ένα monitor επιτυγχάνονται με το dual-link. Τώρα για 2 monitors υπερυψηλών αναλύσεων, ίσως με το SLI μπορείς να το πετύχεις, αλλά ίσως και όχι, δηλαδή μπορεί το λειτουργικό να βλέπει μόνο τις εξόδους της μίας κάρτας. Αν έχει διαβάσει κάποιος κάτι για αυτό ας μας πει.
Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις SLI (δηλαδή τις κάρτες σε bridged mode), μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και ανεξάρτητα όπου ΜΑΛΛΟΝ θα παίζει (δεν το χω ψάξει).

minas

Πισιά
Reaction score
4.432
Τώρα για 2 monitors υπερυψηλών αναλύσεων, ίσως με το SLI μπορείς να το πετύχεις, αλλά ίσως και όχι, δηλαδή μπορεί το λειτουργικό να βλέπει μόνο τις εξόδους της μίας κάρτας. Αν έχει διαβάσει κάποιος κάτι για αυτό ας μας πει.
Δεν προλαβαίνω να το ξαναψάξω τώρα, αλλά από την εντύπωση που έχω σχηματισμένη ήδη, νομίζω δεν γίνεται.
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένα SLI configuration από ανάλυση πρέπει να είναι ότι μπορεί να κάνει η μια κάρτα από μόνη της.
Επιπλέον, αν δεν απατώμαι, το SLI χρησιμεύει αποκλειστικά σε DirectX/OpenGL mode.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas