Denon 2000AE Series

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Την σειρά 2000ΑΕ με δικάναλες συσκευές ανήγγειλε η DENON.

O ενισχυτής PMA-2000AE (με τιμή καταλόγου 1600€ αλλά street price 1300€ στο εξωτερικό) έχει ισχύ 2 x 80 W (8 Ohm) και κάνει χρήση ημιαγωγών Ultra High Current-MOS. Ο ενισχυτής έχει 6 εισόδους γραμμής και μία phono (MM/MC) και 2 εξόδους Tape. Είναι επίσης εφοδιασμένος με έξοδο προενισχυτή.

Εκτός του ενισχυτή υπάρχει και το συνοδό CD player DCD-2000AE το οποίο μπορεί να αναπαράγει και SACD και έχει δυνατότητες αποκωδικοποίησης 24-Bit 192 kHz (Burr Brown PCM1790 ). Η σχεδίαση του περιλαμβάνει ξεχωριστή τροφοδοσία για το αναλογικό και το ψηφιακό τμήμα, εσωτερικό θωρακισμένο με χαλκό, και εξόδους optical και coaxial. To cd player έχε τις ίδιες τιμές με τον ενισχυτή.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Aπο εμφανιση μ αρεσει το cd, o ενισχυτης μου θυμιζει κατι ασχημα Technics.
Μηπως ολοι σιγα σιγα το γυρνανε στο δικαναλο?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ο ενισχυτής θυμίζει όντως κάτι άσχημο. Θυμίζει τους παλιούς δικάναλους Denon για την αγγλική αγορά (PMA-250UK).

Το θέμα όμως είναι όχι πως δείχνει αλλά το πως ακούγετε...

(Μεγάλη στροφή δεν υπάρχει ακόμη στο δικάναλο αλλά σαφώς κάποιος σήμερα έχει περισσότερες επιλογές απ' ότι 3-4 χρόνια πριν)

Reaction score
0
Εμένα πάντως μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ εμφανισιακά!! Πώς να παίζουν άραγε? Ζαχαρώνω τον μικρότερο ενισχυτή, τον 1500ΑΕ! Πώς έπαιζαν οι προηγούμενοι?

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Βρε παιδια τον δοκιμασε ο ηχος στο τευχος Νοεμβριου....

Reaction score
3
Εάν κρίνω απο τους AV ενισχυτές της εταιρείας,οι στερεοφωνικοί,πρέπει να λένε.

Σίγουρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή στο παλιό καλό δικάναλο σύστημα,γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει που μπορούν να στριμωχτούν τα 5,1 η ακόμη χειρότερα τα 7,2 κανάλια που χρειάζεται το Home Theater... :( :)
Εδώ δύο ηχεία και δεν μπορούμε να τα φέρουμε βόλτα ... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
Προσωπικά, στην έκθεση του Ledra, που άκουσα το μεγάλο σετ, θα τους έβαζα μέσα στα 10 πρώτα συστήματα.
Το μόνο που ένοιωσα να τους λείπει ήταν η φινέτσα των ομότιμων συνδυασμών!
Κατά τ' άλλα, μου άρεσαν πάρα πολύ και τους άκουσα προσεκτικά και με την ησυχία μου, για να γράψω αυτό που γράφω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521