Denon -300 f αναβαθμιση

Reaction score
12
1. Συνδεδεμενος στο phono δεν βγαζει πολυ ένταση στα ηχεια. Θελω καποιο καλο προενισχυτη? Ο οποιος θα κανει και καποια εξάλειψη του ηχου της βελονας?

2. Αναβαθμιση βελονας η κεφαλής?

Θελω να δω μια αισθητη βελτιωση με ποιο γεμάτο ηχο.

Reaction score
1.600
Το πικαπ σου έχει ενσωματωμένο phono, αν δεν κάνω λάθος. Χρησιμοποιείς κάποιο εξωτερικό και έχεις απενεργοποιημενο το ενσωματωμένο;

Reaction score
12
Το πικαπ σου έχει ενσωματωμένο phono, αν δεν κάνω λάθος. Χρησιμοποιείς κάποιο εξωτερικό και έχεις απενεργοποιημενο το ενσωματωμένο;
Εχω απενεργοποιημενο το ενισχυτή και πεζω με τον phono του ενισχυτή μου θεωροντας οτι ειναι καλυτερο. Το εχω στα 200 pf. Να καλω αλλαγη?
Εχω απενεργοποιημενο το ενισχυτή και πεζω με τον phono του ενισχυτή μου θεωροντας οτι ειναι καλυτερο. Το εχω στα 200 pf. Να καλω αλλαγη?
Το ενσωματωμένο*

Reaction score
1.600
Δεν μπόρεσα να βρω το gain του phono του ενισχυτη σου (αν είναι ο advance acoustic που αναφέρεις σε άλλο θέμα). Κάνε μια δοκιμή χρησιμοποιώντας το phono του πικαπ σε μια απλή aux είσοδο.

Reaction score
12
Δεν μπόρεσα να βρω το gain του phono του ενισχυτη σου (αν είναι ο advance acoustic που αναφέρεις σε άλλο θέμα). Κάνε μια δοκιμή χρησιμοποιώντας το phono του πικαπ σε μια απλή aux είσοδο.
Ok

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster