DENON AVR-1513 3D AV RECEIVER

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: DENON AVR-1513 3D AV RECEIVER

εμενα τουλαχιστον ειναι 1 βδομαδας και το πουλαω και φτηνοτερα

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: DENON AVR-1513 3D AV RECEIVER

αντι να βοηθησουμε τον συνανθρωπο μας του σκαβουμε πιο πολυ τον λακο ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ......

Reaction score
7.089
Απάντηση: DENON AVR-1513 3D AV RECEIVER

απαραδεκτη συμπεριφορα,νομιζω η διαχειρηση θα επρεπε ηδη να εχει αποκλεισει το μελος markam

Reaction score
215

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα για ποιο λογο να αποκλειστει το μελος? Και γιατι σκαβει φιλε μου λακο σε σενα ? Επειδη θεωρησε σωστο να δει καποιος πιθανος αγοραστης την τιμη που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα? Δεν εκανε κατι κακο....το οτι δειχνει την τιμη αγορας εσενα τι σε ενοχλει? (για να θεωρεις οτι με την πραγματικη τιμη αγορας , σου σκαβουν το λακο ειναι σαν να παραδεχεσαι οτι πας να κοροιδεψεις τον πιθανο αγοραστη....μονος πεφτεις μεσα σε λακο)
Σορυ για το offtopic αλλα σεβασμος ΚΑΙ στον καθε αγοραστη παρακαλω ! ! ! ! Δικαιωμα του πωλητη να πουλησει ΟΣΟ θελει , αλλα οχι να κατηγορει καποιον που δειχνει τις πραγματικες τιμες τις αγορας .....

Reaction score
7.089

ελα βρε teri..... ειναι ολοφανερο οτι ο ανθρωπος το εκανε για σπασιμο.Αν καπου υπαρχει μια πιο χαμηλη τιμη στελνουμε ενα προσωπικο μηνυμα στον πωλητη και τον ενημερωνουμε και αυτος θα κανει οτι νομιζει πιο σωστο. Αλλα το να πεταμε μια τιμη απο το πουθενα (αλλωστε ειναι ντεμο συσκευη) ειναι ολοφανερο οτι δειχνει προθεση να κανει κακο. Κριμα γιατι ειναι και 66 ετων (ετσι γραφει),θα επρεπε σε αυτη την ηλικια να ειναι πιο ωριμος και σοβαρος.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.211
Δηλαδή για να καταλάβω το φόρουμ δεν έχει ως σκοπό να αλληλοβοηθά ο ένας τον άλλο μέσα από τις γνώσεις μας ώστε ο κάθε ένας που θέλει να ασχοληθεί με το audio video σε επίπεδο αγοράς προιόντων να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή; Οταν συζητάμε για καινούργια προιόντα δεν καταγράφουμε σε ποια μαγαζιά βρίσκουμε την καλύτερη τιμή (και όχι μόνο...αλλά και εξυπηρέτηση, συνέπεια, after sales service,...); Γιατί ξυνίζει δηλαδή στις αγγελίες;
Δηλαδή στην πρώτη τιμή που έβγαλε ο πωλητής και ήταν πάνω και από την τιμή πώλησης που έδινε κατάστημα (που το δίνει με εγγύηση, απόδειξη ΦΠΑ και τα ρέστα) θα ήταν καμάρι για το φόρουμ μας να αφήσουμε μέλος που ενδεχομένως είναι ανυποψίαστο να το αγοράσει; Αυτό δεν εκλαμβάνεται ως δόλος ή πρόθεση για εξαπάτηση από τον πωλητή; Τι είναι τελικά το φόρουμ;
Ας σοβαρεύτουμε αμφότεροι παρακαλώ και τα περί ηλικίας αφήστε τα κατά μέρος....όποιος ψάχνει για κορόϊδα αλλού! Γιατί δεν έβαλε περισσότερες πληροφορίες ο πωλητής στο άνοιγμα της αγγελίας του παρά μόνο τιμή και λινκ με τις προδιαγραφές και μόνο όταν εβγαλε φίλος την τρέχουσα τιμή στην αγορά είπε ότι είναι μιας βδομάδας...ήταν κρυφό ή έπρεπε να το μάθει μόνο όποιος έστελνε pm; Προσωπικά ότι πέφτει στην αντίληψη μου σε αγγελία και πιστεύω ότι είναι προφανής η πρόθεση εξαπάτησης θα ποστάρω και αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι δεν λειτουργώ στο πνεύμα του φόρουμ είτε σβήνουν το ποστ μου είτε το λογαριασμό μου.

Reaction score
215

Φιλε Tanto , οπως αναφερω φυσικα και πουλαει ο καθενας οσο θελει....το αναγραφω κιολας στο ποστ μου. Δεν με πειραζει να το πουλαει καποιος παραπανω απο οσο εχει (εξαλλου ΟΛΟΙ δεν γνωριζουν πχ το skroutz , και στην τελικη δεν παρακολουθουν καθε μερα ποσο εχει η συσκευη τους ) , αλλα με ενοχλησε το ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ , για καποιον που για οποιο λογο και να το εκανε , ουσιαστικα ενημερωσε (μπορουσε και λιγο πιο ευγενικα να το κανει) εναν πιθανο αγοραστη για την τρεχουσα τιμη αγορας.
Το "αυτοι ειμαστε τελικα" πιο πολυ μου φαινεται ταιριαζει στον πωλητη , που ενοχληθηκε λες και ηταν "κρυφη" απο τον κοσμο , η πραγματικη τιμη αγορας.
Δεν ξερω αν συμφωνειται αλλα μια σωστη καθαρη αγγελια , αναφερει το ειδος , τα χαρακτηριστικα του (οπως εγινε και εδω), την κατασταση του - ηλικια του , αλλα και την τρεχουσα τιμη αγορας . Μια τετοια αγγελια ειναι 100% ξεκαθαρη , αφου ενημερωνει ΠΛΗΡΩΣ εναν πιθανο αγοραστη.
Αυτο ειναι αποψη μου , αν καποιος δεν γραφει ετσι στις αγγελιες του , ειναι δικαιωμα του , αλλα να μην κατηγορει καποιον που παει να προστατεψει τον αγοραστη.
Και στην τελικη δεν εδειξε καμια τιμη απο ebay, ουτε απο κανα καταστημα του εξωτερικου ωστε να ειναι αδικο.....

Reaction score
7.089

αλλα και την τρεχουσα τιμη αγορας
η τρεχουσα τιμη αγορας ειναι αυτη και την βρισκει οποιος θελει πανευκολα,δεν χρειαζεται η σφηνα απο τον καθε εξυπνακια

http://www.skroutz.gr/s/1974209/Denon-AVR-1513.html?keyphrase=denon+avr-1513

το οτι καποιο καταστημα πουλαει ενα ντεμο κομματι πιο φτηνα δεν σημαινει οτι αυτη ειναι η τρεχουσα τιμη.
Με αυτη τη λογικη αν βρεθει καποιος που θελει να το χαρισει γιατι επιασε το τζοκερ τι θα γινει? η τρεχουσα τιμη θα ειναι μηδεν?

Reaction score
7.089

πρόθεση εξαπάτησης
τωρα αποκαλουμε και απατεωνες ανοικτα καποια μελη?

Για κάποιο λόγο το λινκ σου οδηγεί στον 1713, το σωστό Link είναι παρακάτω
το αλλαξα αμεσως,δεν ξερω γιατι αργησε να ενημερωθει

σε ποιον αναφέρεσαι με το χαρακτηρισμό 'εξυπνάκιας';
προφανως οχι εσενα,δεν εβαλες εσυ το λινκ αλλα ετσι και αλλιως σε ειχα στην ignorelist και δεν εβλεπα τι εγραφες.Σε εβγαλα για να δω τι ειχες γραψει και σε ξαναβαζω εκει,οποτε μην απευθυνθεις σε εμενα στο νημα αυτο,πες οτι θελεις αλλα σε τριτο προσωπο

Reaction score
5

δεν ηταν κρυφη η τιμη αγορας αλιμονο απλα ειναι ο τροπος που απαντανε διαφοροι σαν ορθια ζαρβαβατικα και επεμβαινουν με κακοπροαιρετο τροπο το μηχανημα που πηρα αγοραστηκε απο ηχοεκφραση 280 ευρω καινουριο το εχω 5 μερες και θελω να το πουλησω γιατι θελω 7 καναλο τελικα στα 250 ευρω υπηρχε και ι ντεμο συσκευη που παιζει στο καταστημα

Reaction score
5

και παλι ομως ειμαι συγκαταβατικος και κατεβασα και αλλο την τιμη αγορας και ας χανω 50 ευρω που ειναι ουσιαστικα αδουλευτο το μηχανημα μου

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αν είχατε γράψει απ' το πρώτο post ότι ο ενισχυτής είναι 5 ημερών και αγορασμένος 280€ με απόδειξη, δε θα είχαν γίνει όλα αυτά...

Reaction score
7.882

Ήταν σίγουρα λακωνική η αγγελία (grigoris88 δεν σε βλέπω να κάνεις καριέρα στις πωλήσεις ή στο μάρκετινγκ) αλλά εδώ που τα λέμε, κανείς δεν γράφει πόσο πήρε το μηχάνημα του. Και για ποιό λόγο να το κάνει; Στη τελική, βλέπουμε όλοι πως ο markam είναι "ο λάθος" της υπόθεσης...

Reaction score
5

δεν εχω προβλημα να το πω αλιμονο αντε 240 ευρω καινουριο μηχανημα διαλεχτε !!! χαχαχαχ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506