Denon avr-1604

Μηνύματα
4
Reaction score
1
Καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να μου πειτε τι διαφορά έχει ποιοτικά ο συγκεκριμένος ενισχυτής από ένα δικαναλο hifi π.χ
YAMAHA A-S501. Θέλω να πάρω ένα καλό ζευγάρι ηχεία 150watt και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κρατήσω τον denon η πρέπει να πάρω ένα αποκλειστικά hifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

gid

Μηνύματα
7.319
Reaction score
8.541
avr-1604 = audio/video receiver

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=what+is+an+av+receiver

a-s501 = integrated amplifier

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=what+is+an+integrated+amplifier

Ναι, μπορείς να κρατήσεις τον ντένον, αλλά αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά το δικάναλο πρόγραμμα, είναι καλύτερο να έχεις έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή, αφού είναι φτιαγμένος ειδικά και αποκλειστικά για κάτι τέτοιο και συνεπώς το κάνει καλύτερα, στην ίδια κατηγορία τιμής πάντα.
 

Μηνύματα
1.067
Reaction score
2.182
Θέλω να πάρω ένα καλό ζευγάρι ηχεία 150watt και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να κρατήσω τον denon η πρέπει να πάρω ένα αποκλειστικά hifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Ο Υamaha πχ θα παίξει καλύτερα μουσική αλλά μην περιμένεις φοβερές διαφορές σε αυτή την κατηγορία τιμής.
Γιατί δεν παίρνεις τα καλύτερα ηχεία που μπορείς αρχικά και αργότερα αλλάζεις και τον ενισχυτή. Να έχεις και χρόνο να μαζέψεις λεφτά για να ανέβεις κατηγορία.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.391
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top