Καλησπέρα στο forum. Διαβάζω λίγο καιρό στο forum και ήρθε η μέρα που θα χρειαστώ τα φώτα σας! Έχω τον AVR1908 εδώ και 2 χρονάκια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος (σε σχέση με τις απαιτήσεις μου...). Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός και τις τελευταίες μέρες που έμπλεξα με αναλογικό ήχο (Technics SL1210 MK2 - παλιά καψούρα...) με απασχολεί η εξής απορία:
Κάνει αυτό το παλιόπραμα (AVR) για αναλογική πηγή?
Να σημειώσω ότι λόγω έλλειψης εισόδου phono έβαλα προενισχυτή phono stage και έστειλα το σήμα σε αναλογική είσοδο (aux) του denon.
Το έχω να παίζει σε virtual (το μόνο προφίλ που μου δίνει ήχο μόνο στα 2 μπροστινά ηχεία) κι ο ήχος δε μου φαίνεται να είναι αυτός που πρέπει παρ'όλο που ξύλωσα όλες τις dolby compression και surround ρυθμίσεις. Επίσης, δε μου παίζει καθόλου στο direct/stereo που φαντάζομαι ότι απ' εκεί θα έπρεπε να βγαίνει το αναλογικό σήμα χωρίς ψηφιακή επεξεργασία. Φαντάζομαι, λέω χωρίς να ξέρω, να έχω λάθος συνδεσμολογία??
Και ερωτώ, μήπως κάποιος γνώστης μπορεί να με διαφωτίσει??
Ευχαριστώ, Γιάννης
Κάνει αυτό το παλιόπραμα (AVR) για αναλογική πηγή?
Να σημειώσω ότι λόγω έλλειψης εισόδου phono έβαλα προενισχυτή phono stage και έστειλα το σήμα σε αναλογική είσοδο (aux) του denon.
Το έχω να παίζει σε virtual (το μόνο προφίλ που μου δίνει ήχο μόνο στα 2 μπροστινά ηχεία) κι ο ήχος δε μου φαίνεται να είναι αυτός που πρέπει παρ'όλο που ξύλωσα όλες τις dolby compression και surround ρυθμίσεις. Επίσης, δε μου παίζει καθόλου στο direct/stereo που φαντάζομαι ότι απ' εκεί θα έπρεπε να βγαίνει το αναλογικό σήμα χωρίς ψηφιακή επεξεργασία. Φαντάζομαι, λέω χωρίς να ξέρω, να έχω λάθος συνδεσμολογία??
Και ερωτώ, μήπως κάποιος γνώστης μπορεί να με διαφωτίσει??
Ευχαριστώ, Γιάννης