Denon AVR 1909

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Πριν λιγες μερες τον αγορασα,θεωρωντας δεδομενο πως θα εχει pre out,ετσι ωστε να μπορω να τον συνδεσω σε μεγαλυτερο και ικανοτερο τελικο,αλλα δεν εχει δυστυχως,αρα τον πουλαω. Εννοειται πως ειναι κατακαινουργιος . Εχει παιξει γυρω στο τριωρο και παροπλιστηκε. Ειναι σε ανοιχτο χρωμα και τον δινω 450 ευρω.

Reaction score
0
Απάντηση: Denon AVR 1909

Φίλε μου είναι ελληνικός?Εννοώ έχεις απόδειξη αγοράς και εγγύηση από Ελλάδα?Ενδιαφέρομαι για να πάρω ένα ενισχυτή με τα καινούργια format ήχου.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ελληνικοτατος,αγορασμενος απο τις ''Ωδες'' στην Καλλιθεα ,με εγγυηση ''Κινοτεχνικης'',δλδ αντιπροσωπειας.

Reaction score
0

Λοιπόν man καινούργιος σε γκρί χρώμα(φαντάζομαι σε αυτόν τον έχεις) στην Ελλάδα τον βρήκα 510 €.Δηλαδή για 50- 60 € καταλαβαίνεις ότι είναι λογικό να παω να τον πάρω με την ζελατίνα του.Μπορείς να μου κάνεις μια καλύτερη τιμή να ψηθώ να τον πάρω άμεσα από σένα?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Οχι δυστυχως,η τιμη ειναι τελικη,μιλαμε για μηχανημα κατακαινουργιο. Αν σε βολευει η τιμη που εχεις βρει,να τον αγορασεις,ειναι πολυ καλο μηχανημα.

Reaction score
0

Για να μην νομίζεις ότι σε δουλεύω ορίστε :

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=761

Eγώ μπορώ να φτάσω τα 400 € για άμεση αγορά ακόμα και σήμερα γιατί σου λέω ότι ενδιαφέρομαι παρότι τον ενισχυτή τον ψάχνω σε μαύρο.Νομίζω ότι είναι μια λογική τιμή:102:

Reaction score
0

Eπειδή σε ένα 20λεπτο θα την κάνω από το σπίτι αν ενδιαφέρεσαι και θέλεις πάρε με στο 694553493 είμαι ο Αντώνης.:109:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Δεν ειπα πως με δουλευεις φιλε μου,μια χαρα τιμη ειναι και μια χαρα ενισχυτης ειναι. Εγω απο την πλευρα μου,θεωρω πως για λιγες μερες δεν θελω να χασω παραπανω απο 90 ευρω. Να μην απολογουμαι ομως,δεν ειναι σωστο,θα συμφωνεις φανταζομαι...
Το μηχανημα ειναι κατακαινουργιο,το επαναλαμβανω απλως:)

Reaction score
0

Όχι βέβαια δεν θα απολογηθείς κιόλας και γω σε πιστέυω ότι το μηχάνημα ότι είναι καινούργιο προς Θεού από την στιγμή που έχεις και απόδειξη αγοράς.Αν δεν ήταν καλή περίπτωση άλλωστε δηλαδή αν δεν είχε ελληνική εγγύηση δεν θα σου έστελνα καν , από την στιγμή μάλιστα που είμαι υπέρ του καινούργιου και όχι του μεταχειρισμένου και μάλιστα όπως σου είπα τον έψαχνα και σε μαύρο.Επομένως από την πλευρά μου για 50 € προτιμώ να τον αγοράσω καινούργιο από μαγαζί με ζελατίνα σε μαύρο σφραγισμένο παρά από μεταχειρισμένο οσο καινούργιος και αν είναι νομίζω ότι είναι λογικό.Τέσπα για να μην σε πρήζω και γω χρονιάρα μέρα ανεβάζω την προσφορά μου στα 410€ τελική κρίνοντας ως λογική μια απόκλιση με καινούργιο μηχάνημα στα 100€.Αν θέλεις μπορείς να με πάρεις όπως βλέπω είμαστε και γειτονάκια να το κλεισουμε αλλιώς καλή συνέχεια φίλε μου καλό τριήμερο και σου εύχομαι καλή συνέχεια στην πώληση σου.:107:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo