Denon AVR-1910

L

LLLEFTERIS

Guest
Denon AVR-1910 σε τελεια κατασταση και εχει δουλέψει παρα πολυ λιγο λογω μικρων παιδιων.

Σε μαυρο χρωμα πωλειται 350 ευρω η ανταλλαγη με τον 1912 συν διαφορα απο μενα.

Φυσικα κουτι χαρτια αποδειξεις υπαρχουν και φυσικα δεν εχει τραβηξει κανενα ζορι γιατι τα ηχεια μου εινα παρα πολυ μικρα για αυτον (JBL 178)

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Denon AVR-1910

Απαντησα στο pm.

Δεκτη ανταλλαγη με Laptop, ipad, iphone η κατι αλλο αλλα μονο απο Αθηνα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Επειδη ειδα τωρα την αποδειξη και η αγορα ειναι 22/3/2010 και πλεον κοντευει εκτος εγγυησης η τιμη πεφτει στα 320 ευρω και η αγορα ειναι απο το γνωστο μαγαζι στην στοα.

Αν θελετε και κατι ποιο φτηνο υπαρχει ενας Pioneer VSX-520 3D στο κουτι καινουριος απο δωρο χωρις αποδειξη στα 200 ευρω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Μην μου στελνετε pm για ποιο παλιους AV θελω μονο Denon AV σαν ανταλλαγη και θελω μονο 3D αλλιως θα κρατουσα τον Pioneer που ειναι 3D

L

LLLEFTERIS

Guest

Laptop=φορητος υπολογιστης που η αξια του σαν μεταχειρισμενος να ειναι ιδια με του Denon αλλιως αν ειναι ακριβοτερος σου δινω διαφορα αρκει να μου κανει και αν ειναι φτηνοτερος μου δινεις διαφορα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα ανταλλαγη με αλλον AV Denon δεν με ενδιαφερει γιατι θα κρατησω τον Pioneer

Ναι μεν δεν εχει καμια σχεση με τον Denon αλλα με τις μινιατουρες ηχεια που εχω μια χαρα ειναι και αυτος.

L

LLLEFTERIS

Guest

Μια φωτογραφια βλεπω μονο δεν βλεπω καπου μοντελο η κατι αλλο; δεν μπορεις να στειλεις ενα link με μοντελο κλπ;

Reaction score
0

δεν το πηρα τοσο που λες η τιμη του στο νετ μετρητα παιζει 360 εσυ τι διαφορα ζητας

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεν ειπα οτι το πηρες τοσο.

Για να μην κανουμε τρενο την αγγελια τα υπολοιπα αν μπορεις με pm

L

LLLEFTERIS

Guest

Η αγγελια θα ειναι ενεργη μεχρι το Σαββατο το μεσημερι μετα τον εναν απο τους δυο θα τον παρει φιλος σε δυο δοσεις και τον αλλον θα τον κρατησω.

L

LLLEFTERIS

Guest

Επειδη δεν υπαρχει ενδιαφερον να κλεισει η αγγελια ευχαριστω πολυ.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα πουληθηκε στον κυριο marioskara ευχαριστω πολυ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.836