DENON AVR 3300 - 5.1 αχρησιμοποιητος ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Reaction score
0
DENON AVR 3300 - 5.1 αχρησιμοποίητος πωλείται γιατί δυστυχώς ποτέ δεν αξιωθηκα να φτιάξω το home cinema που ηθελα. Μεχρι τωρα καθοταν στην ντουλαπα με την ελπιδα αγορας των υπολοιπων. Λογω κρίσης το ονειρο μπαινει στην ντουλαπα και ο ενισχυτής βγαίνει για πουλημα. Πραγματικα τον δοκιμασα μονο σε μουσικη οταν πρωτοαγοραστηκε και απο τοτε ειναι στο κουτι. Οποιος νομιζει οτι του ειναι χρησιμος ας μου κανει μια προσφορά. Απο στοιχεια υπαρχουν στο internet αλλα μερικα ειναι παρακατω:

SHARC 32-bit DSP processor,
Dolby Digital and DTS decoding with superb precision.
premium 24-bit, 96 kHz DACs on all output channels
8 Channel external input, 8 pre-amp outputs, full upgrade path.
Total system power of 850 watts (1 kHz, 6 ohms).
Dual Surround Speaker switching allows the use of two different types (and placements) of surround speakers

Γιαννης 6972023864

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.386
Απάντηση: DENON AVR 3300 - 5.1 αχρησιμοποιητος ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πρέπει να βάλεις τιμή υποχρεωτικά.

Reaction score
0

Απο τιμη πραγματικα δεν ξερω τι να ζητησω. Θα πω 600 συζητησιμη. Εαν ειναι πολλα, οποιος θελει μπορει να μου κανει την προσφορα του για να φευγει ο ενισχυτης.

Ευχαριστω

Reaction score
7.089

απο ποτε τον εχεις? αν δεν κανω λαθος ειναι μοντελο του 2000 περιπου,τον ειχες 12 χρονια στην ντουλαπα?

Reaction score
0

απο ποτε τον εχεις? αν δεν κανω λαθος ειναι μοντελο του 2000 περιπου,τον ειχες 12 χρονια στην ντουλαπα?
Ναι φιλε μου τον εχω απο 2001 και ναι σε μια ντουλαπα. Οτι αλλη ερωτησ εχεις μου λες. Επισης εαν σου φαινονται πολλα τα χρηματα οπως ειπα και πριν ακουω προσφορες. Ο ενισχυτης ζητημα ειναι να εχει δουλεψει 1 ωρα την ημερα που αγοραστηκε

Reaction score
7.089

Απλα μου φαινεται πολυ ασυνηθιστο να μενει μια συσκευη τοσα χρονια στην ντουλαπα,φυσικα δεν εχω κανενα λογο να μην πιστεψω αυτο που λες. Οσο για την τιμη,θα πω αυτο που πιστευω γενικα για οποιον φιλο θελει να βαλει μια συσκευη για πωληση.Πρωτα κοιταμε την αγορα,τις εξελιξεις,τις τιμες οπως εχουν διαμορφωθει και μετα αποφασιζουμε σε ποια τιμη θα βαλουμε αυτο που θελουμε να πουλησουμε. Φυσικα ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεξει την τιμη που θελει να πουληθει κατι,αλλα μην ξεχναμε οτι εδω ειναι ενα σαιτ φιλων (και πολλων φανατικων) της τεχνολογιας αναπαραγωγης ηχου και εικονας και μπορει ευκολα να εκτεθουμε.

Reaction score
0

Φιλε Tanto,

δεν εχεις αδικο για τα χρονια. Ας ξεκαθαρισω λοιπον για την υπολοιπη παρεα οτι μιας και ποτε δεν καταφερα να αγορασω τα υπολοιπα μερη του home cinema βολευουν με εναν κανονικο ενισχυτη καθαρα για μουσικη ελπιζωντας να αποκτησω τα υπολοιπα ηχεια κτλ. Σχετικα με την ερευνα θα το κοιταξω και θα κανω μια αναπροσαρμογη στην τιμη. Μεχρι τοτε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Φιλικα
Γιαννης

Reaction score
1

στο ιντερνετ με ένα απλό search τον βρίσκεις από 50-60 ευρώ μέχρι 200 ευρώ μαξ.
και πάλι είναι πολλά για ένα τόσο παλιό μηχάνημα.
καλύτερα να τον κρατήσεις η να τον αξιοποιήσεις κάπως αλλιώς.

Reaction score
0

Στο web που εψαξα τα χρηματα που βρηκα εγω ηταν προσφορες οχι BUY IT NOW και χωρις το κοστος της μεταφορας 30 κιλων ενισχυτη.

Ευχαριστω παντως

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members