denon avr x2000 zone 2 προβλημα?

Reaction score
58
Καλησπερα σε ολους.Εχω τον ενισχυτη του τιτλου και θελω να συνδεσω στην εξοδο zone2 out ενα mini hi-fi(ο θεος να το κανει) nsx v210 της aiwa.Ο x2000 εχει 200mv/47KΩ/kohms στις εισοδους του ενω το aiwa εχει στην aux 400mv.Θα εχω καποιο προβλημα?Εαν οχι την σταθμη του ηχου στον x2000 που θα πρεπει να την εχω για να μπορω να τη ρυθμιζω απο το aiwa η δεν παιζει ρολο?
Ερωτηση 2:Ειχα συνδεσει ενα smartphone samsung στην εισοδο cd του denon με ενα καλωδιο mini jack3.5 σε 3rca απο ενα camcorder που ειχα.Εβαλα το ασπρο- κοκκινο και το κιτρινο (video) το αφησα εκτος.Ο ενισχυτης δεν ανοιγε(αναβωσβηνε το κοκκινο λαμπακι μαλλον ειχε μπει σε protect mode).Βγαζωντας το κοκκινο καλωδιο και βαζωντας το κιτρινο ο ενισχυτης ανοιξε αλλα ο ηχος ακουγοταν μονο απο το ενα ηχειο.Κουνωντας λιγο το jack στο κινητο ο ηχος ακουγοταν και στο αλλο αλλα με ενα μικρο βομβο.Ολα αυτα με το κινητο πανω σε τραπεζακι.Οταν πηγα να το παρω στα χερια μου ο βομβος μεγαλωσε τοσο που τραβηξα το jack στο κινητο.Πηγα και πηρα ενα mini jack 3.5 σε 2rca και εκτοτε δεν εχω προβλημα.Οτι εχω κανει μ@λ@κια μαλλον ναι.Η ερωτηση μου ειναι αν εχω κανει καποια ζημια που δεν γνωριζω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
1. Αν ρυθμίσεις τo Zone 2 σε σταθερό volume θα είσαι ΟΚ. Είναι στη σελίδα 165 του manual, και θέλει λίγο ψάξιμο για να βρεις πού περίπου θα το σετάρεις. -20 είναι μια καλή αρχή.

2. Είσαι ΟΚ.

Reaction score
58
Ευχαριστώ Zizik!Με καθυσήχασες στη δεύτερη μου ερώτηση.Και εγώ αυτό πιστέυω.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON