- Reaction score
- 15.548
Πόσο θα κάνει ο LX-77 με δύο επιπλέον κανάλια ισχύος από τον Χ4000 Ανάργυρε;.......παιδι του 3313, βεβαια το βαρυ χαρτι ειναι το 32 audysssey , κατα τα αλλα ειναι πολυ κοντα με τον πατερα του,http://areadvd.de/hardware/2012/denon_avr3313.shtml , Κατα τα αλλα περιμενοντας την απαντηση απο την Pioneer , ωστε να βγουν κερδισμενοι οι μελλοντικοι αγοραστες,αν και με αυτο το μηχανακι , εισαι πολυ βαλιου φορ μανι.Αν κανει κατι καποιος αυτη θα ειναι η ονκιο, γιατι με 1300 ευρω (καπου εκει θα παει) Pioneer δεν θα υπαρξει ,,,,,,,
η αληθεια ειναι οτι θα τον ηθελα με λιγο παραπανω δυναμη σε βατ αν και δεν εχω παραπονο και χωρις τελικο εχω καλη οδηγηση αλλα επιπλεον 25 βατ θα ηταν σουπερ ωστε να ειναι ισοδυναμοι με τους πιονερους....Παντα πεφτουν οι denon πριν καταργηθουν ...και αυτος το ιδιο θα κανει.
Σε συγκριση με τους νεους pioneer , ενισχυτικα θα τρώει "ξυλο" απο τα μεσαια μοντελα 1223/2023 (ειναι πλεον class d), ενω απο lx57 και ανω μαλλον γενικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Αυτοι εχουν και full band phase control νομιζω (δεν ξερω ο lx57 τι θα εχει)...
Άμα δεν είχες 1 πόντο αέρα, γιατί να ζεματούσαν;Οι δικοί μου 81 & 82 δε ζεματούσαν ποτέ όταν χρησιμοποιούνταν τα τελικά.
οταν δινει προδιαγραφη thx ultra (και πανω ) ειναι νομος (θεωριτικα ) τα 100 βατ με χαμηλη ντιστορσιον (που θα λέγε ο σωτηρης) ,αρα απο την στιγμη που δεν εχεις σφραγιδα εχεις δικαιωμα στην ζεστη ..........αλλα η σφραγιδα πλεον ειναι διακοσμητικη )Ενας denon 3313 η καθε yamaha/onkyo με τα ιδια ηχεια θα ηταν πιο κρυος δηλαδη?
το ζεματισμα δεν το προκαλει η κλειστοχωρια , αλλα ενα 4ομο 88db ηχειο , που κανει πλακες σε τελικους μεχρι τα 180 βατ, απο εκει και μετα λεει : δωσε και σε μενα μπαρμπα, 380 βατ του χωνα με τον δυμονο (dual mono) ροτελακο , και το ηχειο εβρισκε την υγεια του.Ο καθε πιονερος ζεματα με 4ομα δυσκολα ηχεια - ρουφηχτρες,Άμα δεν είχες 1 πόντο αέρα, γιατί να ζεματούσαν;![]()