Denon AVR-X4000

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Denon AVR-X4000

.......παιδι του 3313, βεβαια το βαρυ χαρτι ειναι το 32 audysssey , κατα τα αλλα ειναι πολυ κοντα με τον πατερα του,http://areadvd.de/hardware/2012/denon_avr3313.shtml , Κατα τα αλλα περιμενοντας την απαντηση απο την Pioneer , ωστε να βγουν κερδισμενοι οι μελλοντικοι αγοραστες,αν και με αυτο το μηχανακι , εισαι πολυ βαλιου φορ μανι.Αν κανει κατι καποιος αυτη θα ειναι η ονκιο, γιατι με 1300 ευρω (καπου εκει θα παει) Pioneer δεν θα υπαρξει ,,,,,,,

Reaction score
209

.......παιδι του 3313, βεβαια το βαρυ χαρτι ειναι το 32 audysssey , κατα τα αλλα ειναι πολυ κοντα με τον πατερα του,http://areadvd.de/hardware/2012/denon_avr3313.shtml , Κατα τα αλλα περιμενοντας την απαντηση απο την Pioneer , ωστε να βγουν κερδισμενοι οι μελλοντικοι αγοραστες,αν και με αυτο το μηχανακι , εισαι πολυ βαλιου φορ μανι.Αν κανει κατι καποιος αυτη θα ειναι η ονκιο, γιατι με 1300 ευρω (καπου εκει θα παει) Pioneer δεν θα υπαρξει ,,,,,,,
Πόσο θα κάνει ο LX-77 με δύο επιπλέον κανάλια ισχύος από τον Χ4000 Ανάργυρε; :wink:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ξερω , (οπως θα ελεγε ο danas) εχω πολλα πραματα στο μυαλο μου, που εδω και δυο ++ βδομαδες επρεπε να ειχα παρει τηλεφωνο να μαθω , αλλα ξεχαστηκα, αλλα περα των καναλιων (οποιος κρινει καναλια- παει σε καναλια) το <κακο> με τους μικρους πιονερους ειναι οτι εχουν ψιλολειψο mcacc σε σχεση με το εκαστοτε κορυφαιο μοντελο, και αυτο το ειχα ζησει με το 72 που ειχα, και με τον 82 που τον περασα ενα τεστ για λιγες μερες στην υπογα.Βεβαια οι διαφορες δεν ηταν μεγαλες, αλλα γιατι να μην το ειχαν και τα <μεσαια> μοντελα.Αυριο αν θυμηθω θα μαθω τι ακριβως θα φορανε οι ,αυγουστιατικοι πιονεροι.......

Reaction score
766

τελικά είναι καλύτερο το οντισι 32 απ του πιονερου (μεγάλα μοντέλα) ή?....είχα τον 4311 με το 32 πάνω, αλλά δεν είχα πιονερο σχετικά καινούργιο να τους συγκρίνω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το mcacc ειναι φιλικοτερο στο μεσο χρηστη, σηκωνει λαθη, απλα πετας καπου το μικροφωνο και κανει δουλιτσα, το ειχαμε δει οταν ο στριφτος ειχε φερει τα martin στην υπογα, in the other hand αν κουρδισεις σωστα το audyssey ακους πιο μονιτορε ισοσταθμιση, βεβαια η ισοσταθμιση του πιονερου χεριαζεται περισοτερο , απο το audy, το οποιο πρεπει να κουμπωθει πανω του το κιτ του εγκαταστατη για να χεριαστει(εξτρα κοστος)(αλλλες επιδοσεις-καμπυλες).Δεν μιλαμε για μετριες επιδοσεις αλλα για τις δυο καλυτερες ισοσταθμισεις , προσωπικα αν ποτε μπορεσω να φυγω απο την μοναδα του audyssey θα πρεπει να παω σε τρινοβ , κατι που σε βαζει σε σκεψεις με το κοστος του.Βασικα αν δεν εχεις θεματα χωρου και ηχειων σε αυτον (μεγαλα ηχεια σε μικρο χωρο) με μια ισοσταθμισουλα mca ή audy εισαι μια χαρα.

Reaction score
28

ειναι αυτο που λειπει απο τον 3313 που εχω και θα ηθελα.το 32αρι....
παντος η τιμη το 3313 επεσε κατακορυφα απο τα 1300 στα 850!!!!

Reaction score
802

Παντα πεφτουν οι denon πριν καταργηθουν ...και αυτος το ιδιο θα κανει.
Σε συγκριση με τους νεους pioneer , ενισχυτικα θα τρώει "ξυλο" απο τα μεσαια μοντελα 1223/2023 (ειναι πλεον class d), ενω απο lx57 και ανω μαλλον γενικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Αυτοι εχουν και full band phase control νομιζω (δεν ξερω ο lx57 τι θα εχει)...

Reaction score
28

Παντα πεφτουν οι denon πριν καταργηθουν ...και αυτος το ιδιο θα κανει.
Σε συγκριση με τους νεους pioneer , ενισχυτικα θα τρώει "ξυλο" απο τα μεσαια μοντελα 1223/2023 (ειναι πλεον class d), ενω απο lx57 και ανω μαλλον γενικα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.Αυτοι εχουν και full band phase control νομιζω (δεν ξερω ο lx57 τι θα εχει)...
η αληθεια ειναι οτι θα τον ηθελα με λιγο παραπανω δυναμη σε βατ αν και δεν εχω παραπονο και χωρις τελικο εχω καλη οδηγηση αλλα επιπλεον 25 βατ θα ηταν σουπερ ωστε να ειναι ισοδυναμοι με τους πιονερους....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν μας ενδιαφερει το θεμα αξιοπιστιας υποστηριξης , μαλλον δεν πρεπει να κοιταμε προς pioneer , αν μας ενδιαφερει βεβαια.......οσο αφορα το θεμα οδηγησης - συμπεριφορας, μελος το 09 ειχε αγορασει την τοτε ναυαρχιδα της pio και ενω ειχε πιστοποιηση thx (100 βατ στα 4 ομ) ο <κρυος> πιονερος ζεματαγε, και οταν κουμπωσε ενα τελικακο ροτελ μα 120 βατ @8 ομ, ο πιονερος κρυωσε αποτομα, και τα ηχεια (jamo d7) επαιξαν πιο καλα.........θεωρητικα αυτο δεν επρεπε να συμβει ,αλλα........αν και ηχητικα προτιμω τους pioneer η αξιοπιστια και υπστηριξη , με κανουν να σκεφτομαι denon......

Reaction score
802

Ενας denon 3313 η καθε yamaha/onkyo με τα ιδια ηχεια θα ηταν πιο κρυος δηλαδη?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.590
Οι δικοί μου 81 & 82 δε ζεματούσαν ποτέ όταν χρησιμοποιούνταν τα τελικά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.707
Απάντηση: Re: Denon AVR-X4000

Οι δικοί μου 81 & 82 δε ζεματούσαν ποτέ όταν χρησιμοποιούνταν τα τελικά.
Άμα δεν είχες 1 πόντο αέρα, γιατί να ζεματούσαν; :cool:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Denon AVR-X4000

Ενας denon 3313 η καθε yamaha/onkyo με τα ιδια ηχεια θα ηταν πιο κρυος δηλαδη?
οταν δινει προδιαγραφη thx ultra (και πανω ) ειναι νομος (θεωριτικα ) τα 100 βατ με χαμηλη ντιστορσιον (που θα λέγε ο σωτηρης) ,αρα απο την στιγμη που δεν εχεις σφραγιδα εχεις δικαιωμα στην ζεστη ..........αλλα η σφραγιδα πλεον ειναι διακοσμητικη )

Άμα δεν είχες 1 πόντο αέρα, γιατί να ζεματούσαν; :cool:
το ζεματισμα δεν το προκαλει η κλειστοχωρια , αλλα ενα 4ομο 88db ηχειο , που κανει πλακες σε τελικους μεχρι τα 180 βατ, απο εκει και μετα λεει : δωσε και σε μενα μπαρμπα, 380 βατ του χωνα με τον δυμονο (dual mono) ροτελακο , και το ηχειο εβρισκε την υγεια του.Ο καθε πιονερος ζεματα με 4ομα δυσκολα ηχεια - ρουφηχτρες,

Reaction score
802

Δεν νομίζω να υπάρχει εγγυηση "παγωμαρας" αλλα οδήγησης.
Επίσης σίγουρα παιζει σημαντικό ρόλο αν "αναπνέει" ο ενισχυτης , ειδικα οταν καλείται να οδηγήσει ικανά ηχεία.
Την υπεροχη των pioneer στην οδήγηση δεν την εχει αμφισβητήσει κανεις...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω ή μαλλον η ιδια...βαζοντας σφραγιδα thx = 100βατ στα 4 ομ, και εννοηται οτι οδηγει ηχειο με ιδια πιστοποιηση , και στην πραξη ιδρωνει τα τρανζιστορακια του μεχρι τον αστραγαλο του εκαστοτε ρακ.................

εχοντας καμποσους ολοκληρωμενους με αυτα τα ηχεια, ο πιο τσαμπουκας στην οδηγηση ηταν ο ονκιακος 875, ολοι οι αλλοι (μαρατζ πιονεροι ντενον) γινονταν σαν να ειχαν πιει 100 mg νικοτινικο οξυ για πρωτη φορα flush σε ολη τη πιατσα

χωσε 5 jamo d7 σε οποιοδηποτε πιονερο και πες γιατι ζεματαει ? που ειναι οι ενισχυτικες προδιαγραφες που του εξασφαλιζει η σφραγιδα ? http://www.hometheaterhifi.com/volume_13_1/feature-article-thx-1-2006-part-3.html

Reaction score
209

Και από δύσκολα ηχεία ζεσταίνονται, και από δυνατό παίξιμο και από κλειστά ράφια. Τα τελευταία μπορούμε να τα αποφύγουμε και κάνει διαφορά. Πως να το κάνουμε, όταν οι κατασκευαστές μιλάνε για 20 πόντους γύρω-γύρω, κάτι ξέρουν.
Κι εγώ δηλαδή σε μεσαίες στάθμες όταν έχω τον ενισχυτή ελεύθερο γύρω-γύρω, ζεσταίνεται πολύ λιγότερο από όταν μπει στο ράφι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

...........oταν ομως δεν εχει τιποτα γυρω του στο ενα μετρο και παιζει χαλαρα. και ζεματαει ενας ειναι ο λογος .....δυσκολο ηχειο.........

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οχι μόνο.
Ολοι οι HARMAN ζεσταίνονται αρκετά , απλά έτσι δουλεύουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo