Denon DBT3313 subtitle problem

Reaction score
3
Kαλησπερα

Μολις εκανα αναβαθμιση απο τον παλιο μου yamaha r1200 στον DENON avr-4100x
και απο το egreat στο Denon DBT3313. Τα ματια μου εκανα πουλακια ειναι σαν να πηρα καινουργια Τηλεοραση( samsung 46B8000).

Αντιμετωπίζω το εξης προβλημα.
Προβλημα 1 :Παλια μεσω smb apo to egreat εβλαπα το pc μου και τους σκληρους που ειχα στον ιδιο φακελο την ταινια με τους υποτιτλους και επαιζαν κανονικα. Πλεον στο καινουργιο μπορω να δω μονο το DLNA αλλα δεν παιζει υποτιτλους παρα μονο αν το εχω ενσωματώσει με το mkvtoolnix
Προβλημα 2 : Οταν βλεπω ταινια μεσω DLNA μπορω να το προχωρησω fast forword μονο χ4 μετα κλεινει η ταινια και δεν μπορω να παω πχ αμα σταματησω την ταινια καταλαθος σε οποιο λεπτο θελω.
Προβλημα 3 : Ενσωματώνω τους υποτιτλους και τους δειχνει σας αρχαια με χαλια γραματοσειρα.
Εχω windows 10 , router το συμβατικο του ΟΤΕ(εχω παραγγειλει ASUS DSL-N17U ADSL/VDSL n300 gigabite)

Στο Denon εκανα το τελευταιο update χθες. Κατεβασα χθες το Plex αλλα δεν το εχω ψαξει και πολυ ακομα.
Θα μου πειτε γιατι δεν πηρα ενα media tank φαση popcorn , duke , wd ? Βασικα ηθελα κατι πολυ ποιοτικο γιατι σκοπευω να παω σε OLED και επισης ηθελα και να μπορω να δω και δισκακι bluRAY.

Αν παρω D-Link NAS Device ShareCenter DNS-320L και παρω ενα 3TB HDD RED υπαρχει περιπτωση να μου
παιζουν οι υποτιτλοι ? συγνωμη για την ζαλαδα αλλα εχω μεινει πισω στο θεμα. τα ΦΩτα σας.

Τελος οταν τους ενσωματωνω η οχι και παιζω μια ταινια mkv μεσο DLNA και βαζω υποτιτλους η γραμματοσειρα ακομα και στα αγγλικα ειναι χαλια με pixel και κομμμενα γραμματα. τη μπορει να φταιει. εχει προβλημα το ρουτερ , το denon ειναι προβληματικο , τι μπορει να φταιει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
1. τέτοιου είδους players δεν υποστηρίζουν smb ή nfs
2. το DLNA έχει πολλούς περιορισμούς
3. δες τις ρυθμίσεις υποτίτλων του denon

ποιος σου είπε ότι τα καλά media players υπολείπονται σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με τα Blu-Ray players???

Reaction score
3
Βαζω greek subtitle απο τις ρυθμισεις αλλα και παλι χαλια. εχεισ κατι να προτινεις απο media players? 4k dts ma και τα λειπα

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δεν υπάρχουν ακόμα media players που μπορούν να αναπαράγουν υλικό 4Κ.

Reaction score
3
@gkontoletas Επειδη μαλλον θα το επιστρεψω στο amazon γιατι ειχα την εντυπωση οτι θα τα καταφερω μεσο dlna να παιζω mkv με ενσωματομενους υποτιτλους. Ειμαι αναμεσα σε MED800X3D και DuneHD 3D. Βλεπω ταινιες σε gigalan και οι ταινιες μου συνηθως ειναι mkv remux. 3d tv δεν εχω αλλα εντος 6μηνου θα παρω οποτε χρειαζομαι το 3d. 3d ταινιες με subs παιζουν οι πρεπει να τους ενσωματωσεις?

To Dune + 3TB red NAS ο οποιος θα τοποθετηθει μεσα μου βγαινει στα 460Ε ενω ο ΜΕD +HDD βγανει 330!!
130ευρω διαφορα. αξιζει το dune ta 130 παραπανω? απο οτι διαβαζω εδω μεσα ειναι ακριβως στα ιδια χαρακτηριστικα και γενικα η ζυγαρια γερνει προς τον MED ως προς σταθεροτητα , updates κτλ.

Τελευταια ερωτηση. Τα 2 παραπανω media p δεν υστερουν πουθενα οσο αναφορα ποιοτητα εικονασ και hdaudio με το denon 3313 ετσι?

Ευχαριστω για το χρονο σου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Το Dune έχει καλύτερη εικόνα, το MED περισσότερες ευκολίες και καλύτερη υποστήριξη σε αναβαθμίσεις.
Για το 3D δεν ξέρω γιατί ούτε εγώ έχω 3D μέσο προβολής...

Reaction score
3
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Θα παρω το dune Τελικα. τον Nas hdd απλα τον τοποθετω μεσα και παιζει?θελει καποιο φορματ η κατι τετοιο?απο το pc θα μπορω να μεταφερω ταινιες στο σκληρο μεσα στο dune?

Καλυτερα ειναι να παρω Νas Bay και να βαλω μεσα το σκληρο η να τον βαλω μεσα στο πλαιερ και αν ειναι καλυτερα σε bay εχεισ καποιο καλο να προτινεις μεχρι 150ευρω?(θελω bay για να μπορει ο αδερφος μου να βλεπει ταινιες απο τον κατω οροφο ενω ειναι κλειστο το pc μου)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.169
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS