Denon DL103r σε Rega RP6

Reaction score
4
Καλημέρα,

Ειμαι έτοιμος για την πρώτη μου προσπάθεια εγκατάστασης κεφαλής στο πικαπ μου!
Εχω τον συνδιασμο του τον συνδιασμο του τίτλου και κάμποσες απορίες!
Απο ότι εχω διαβάσει δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσω spacres αφού το ύψος της κεφαλής είναι περίπου όσο και της Rega Exact, υσχυει αυτό ?
Επίσης άλλη μια χαζή ερώτηση, η κεφαλή έρχεται με δυο βίδες, σε όσες φωτό εχω δει, το παξιμάδι μπαίνει στην πάνω μεριά της κεφαλής, αλλά έτσι είναι δύσκολο να βιδώνεις, υπάρχει πρόβλημα αν τα παξιμάδια τοποθετηθούν στην κάτω μεριά?
Θα χρήσιμοποιησω το alignment protractor της Αvid ειδικά για Rega arms.
Καμία άλλη συμβουλή απο τους πιο έμπειρους ?
Σας ευχαριστω πολυ:)

Reaction score
1
Φιλε μου θα σου απαντησω στα λιγα πραγματα που γνωριζω, απο την εμπειρια μου με την συγκεκριμενη κεφαλη και βραχιωνα τον rb300
το υψος ειναι ιδανικο
το παξιμαδι μπαινει και "πιανει" στην κατω πλευρα-κανενα προβλημα-μπαινει ευκολα.
κατεβασε απο το νετ το alignment protractor της gega-πανευκολο!
η κεφαλη και γενικοτερα ο συνδυασμος ειναι πολυ καλος

Reaction score
4
Καλησπέρα και πάλι
Την κεφαλή την τοποθέτησα, όσο πιο προσεκτικά μπορούσα, και στον protractor η ακιδα πέφτει σχεδόν μέσα και στις δυο ´θέσεις´, ελάχιστα κλάσματα του χιλιοστού έξω απο την δεύτερη θέση. Ίσως να είναι δυνατόν να την τοποθετήσω πιο σωστά, αλλά για την ώρα άλλο με απασχολεί περισσότερο.
Έκανα το Lateral and Vertical frequency resonance test απο το test LP του HiFi News, και το αποτελέσμα είναι έξω απο τα αποδεκτά όρια.
Μήπως ο συνδυασμός κεφαλής/βραχίονα δεν είναι καλός ?
Οι απόψεις διαφέρουν, αλλά κάποιοι μιλάνε για ανάγκη έξτρα βάρους στην κεφαλή,αλλά μετά μπλέκεις με spacers για να φέρεις το VTA σε σωστό ύψος κτλ.
Εσείς τι λέτε ;
Thanks in advance

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo