7 Απριλίου 2022 #1 G Giannis60 Guest Καλημέρα σας.Εχω την κεφαλή της denon DL110 και έχει σπάσει η βελόνα.Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης νέας βελόνας?Ευχαριστώ.
Καλημέρα σας.Εχω την κεφαλή της denon DL110 και έχει σπάσει η βελόνα.Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης νέας βελόνας?Ευχαριστώ.
7 Απριλίου 2022 #2 ika News Μηνύματα 18.683 Reaction score 16.745 Ρώτα στην αντιπροσωπία ή εκεί που την αγόρασες αν γίνεται και αν αξίζει λόγω κόστους. Μπορεί η διαφορά με καινούργια να είναι μηδαμινή.
Ρώτα στην αντιπροσωπία ή εκεί που την αγόρασες αν γίνεται και αν αξίζει λόγω κόστους. Μπορεί η διαφορά με καινούργια να είναι μηδαμινή.
7 Απριλίου 2022 #3 ThanasisR Μηνύματα 3.237 Reaction score 9.075 Καλημέρα, Η συγκεκριμένη κεφαλή είναι MC και δεν υπάρχει βελόνα για αντικατάσταση, ίσως η αγορά νέας να είναι προτιμότερο από τυχόν αλλαγή βελόνας από ειδικούς τεχνικούς.
Καλημέρα, Η συγκεκριμένη κεφαλή είναι MC και δεν υπάρχει βελόνα για αντικατάσταση, ίσως η αγορά νέας να είναι προτιμότερο από τυχόν αλλαγή βελόνας από ειδικούς τεχνικούς.
7 Απριλίου 2022 #4 G Giannis60 Guest Είμαι επαρχία και την κεφαλή μου την χάρισαν έτσι όπως είναι.Ξέρει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ?
7 Απριλίου 2022 #5 ika News Μηνύματα 18.683 Reaction score 16.745 Βάλε στο site τον ΤΚ και θα σου βγάλει κοντινούς σου. Αλλοιώς μπορείς να ρωτήσεις στον kosmasaudiovideo πχ. παντως εδώ κόστιζε όσο η καινούργια, αν υπάρχει Last edited: 7 Απριλίου 2022
Βάλε στο site τον ΤΚ και θα σου βγάλει κοντινούς σου. Αλλοιώς μπορείς να ρωτήσεις στον kosmasaudiovideo πχ. παντως εδώ κόστιζε όσο η καινούργια, αν υπάρχει