DENON DMP720AE, παρατηρήσεις και απορίες

Reaction score
1.739
Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα πριν από καμιά βδομάδα το music server Denon DMP720AE και οι εντυπώσεις είναι ανάμικτες....
Θα μπορούσε με μερικές επιπλέον μικρολεπτομέρειες να είναι ένα φανταστικό μηχάνημα, αλλά....

Μερικές παρατηρήσεις:

1) Όταν συνδέεις USB stick, δεν φτιάχνει κανένα, έστω υποτυπώδες library, και αν σβήσεις το μηχάνημα, πάντα ξεκινάει το stick από την αρχή, από το πρώτο folder (δηλαδή δεν θυμάται που είχες σταματήσει το play). Το ίδιο κάνει και αν συνδέσεις και IPOD ή IPHONE.
Και βέβαια (στην περίπτωση του USB stick), δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις κανένα σορτάρισμα.

2) Όταν το γυρνάω στο Internet Radio, δεν μου δίνει καμία επιλογή να βρω σταθμούς με search, και στο remote app για IOS, έχει πάνω-πάνω ένα folder που το λέει "Greece" και δε μου δίνει τη δυνατότητα να το διαγράψω και να βάλω π.χ. Global ή κάποια άλλη χώρα. Δηλαδή αν θέλω ν'ακούσω σταθμούς internet από π.χ. Ινδία, δεν μπορώ ή τουλάχιστον δεν ξέρω πως γίνεται.

3) Η εφαρμογή για το IOS είναι επιεικώς γελοία και θέλει σχεδίαση από την αρχή και κρίμας για την DENON.

4) Θα μπορούσε να είχε μια έγχρωμη οθόνη, για να φαίνεται τουλάχιστον το άλμπουμ και θα μπορούσε να είχε και μια είσοδο USB από πίσω, ώστε να συνδέεις από πίσω το IPOD και να μην έχεις από μπροστά το άσπρο καλώδιο σύνδεσης. Αλλά μάλλον αυτά τα έχουν αφήσει για το επόμενο μοντέλο.

Αυτά σε πρώτη φάση, τουλάχιστον το πήρα καινούργιο 250 ευρώ, πιστεύω ότι σ'αυτή την τιμή αξίζει, πάντως σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 433 ευρώ που ζητάει η αγορά.

Κοίταγα και το PIONEER το Ν50, αλλά δεν είχε FM tuner και Wi-Fi, και είχε και 500 ευρώ.
Κοίταγα και το CABRIDGE AUDIO Audio Stream 6, αλλά δεν είχε FM και κοστίζει γύρω στα 1000 ευρώ (έλεος, και είναι και made in china).

Αυτά, κι αν κανένας σας ξέρει πως να βρίσκω internet σταθμούς παγκόσμια, αν μπορεί να βοηθήσει.

Μάνος

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7