- Reaction score
- 29.654
Είπα να ανοίξω το παρόν threαd μιας και δεν υπάρχει , και απασχολεί όλον τον κόσμο.ΧΑΧΑΧΑ
Μιλάω για ενα πολύ φτηνό player της τάξεως των 5000e κατάλογο.
Το μηχανάκι είναι κορυφή . Ακριβό αλλά κορυφή. Παίζει τα πάντα και πολλύ καλά , εως και εξαιρετικά.Εχει τα πάντα απο εξόδους , και ιδιαίτερα εχει και αληθινθινά xlr balanced outputs , ως όφειλε άλλωστε.Και απο εκεί παίζει την καλύτερη μουσική.Το εχω εδω και δυο - τρεις μήνες και δεν το χορταίνω.
Τι να πω οτι σε SACD παίζει καλύτερα απο το esoteric? που φοράνε τα ίδια dacs?
Τι να πω οτι παίζει καλύτερα απο οτι εχω δοκιμάσει εως τώρα?
Να πω οτι παίζει καλύτερα απο το esoteric που είχα μέχρι πρότεινος?
Παιδιά το μηχανάκι είναι θειικό , παίζει απίστευτα καλά, ιδίως μέσω xlr όπου κάνει θαύματα.
Ξέρω οτι ο ΛΑΜΠΡΟΥ εχει άλλη άποψη , αλλά εγω εδω λέω τι βλέπω και τι ακούω .
Το μηχανάκι είναι αλλού. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του, που λέει και ενας γνωστός.
Μιλάω για ενα πολύ φτηνό player της τάξεως των 5000e κατάλογο.
Το μηχανάκι είναι κορυφή . Ακριβό αλλά κορυφή. Παίζει τα πάντα και πολλύ καλά , εως και εξαιρετικά.Εχει τα πάντα απο εξόδους , και ιδιαίτερα εχει και αληθινθινά xlr balanced outputs , ως όφειλε άλλωστε.Και απο εκεί παίζει την καλύτερη μουσική.Το εχω εδω και δυο - τρεις μήνες και δεν το χορταίνω.
Τι να πω οτι σε SACD παίζει καλύτερα απο το esoteric? που φοράνε τα ίδια dacs?
Τι να πω οτι παίζει καλύτερα απο οτι εχω δοκιμάσει εως τώρα?
Να πω οτι παίζει καλύτερα απο το esoteric που είχα μέχρι πρότεινος?
Παιδιά το μηχανάκι είναι θειικό , παίζει απίστευτα καλά, ιδίως μέσω xlr όπου κάνει θαύματα.
Ξέρω οτι ο ΛΑΜΠΡΟΥ εχει άλλη άποψη , αλλά εγω εδω λέω τι βλέπω και τι ακούω .
Το μηχανάκι είναι αλλού. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του, που λέει και ενας γνωστός.