DENON DVD A1 UD

Reaction score
29.654
Είπα να ανοίξω το παρόν threαd μιας και δεν υπάρχει , και απασχολεί όλον τον κόσμο.ΧΑΧΑΧΑ
Μιλάω για ενα πολύ φτηνό player της τάξεως των 5000e κατάλογο.
Το μηχανάκι είναι κορυφή . Ακριβό αλλά κορυφή. Παίζει τα πάντα και πολλύ καλά , εως και εξαιρετικά.Εχει τα πάντα απο εξόδους , και ιδιαίτερα εχει και αληθινθινά xlr balanced outputs , ως όφειλε άλλωστε.Και απο εκεί παίζει την καλύτερη μουσική.Το εχω εδω και δυο - τρεις μήνες και δεν το χορταίνω.
Τι να πω οτι σε SACD παίζει καλύτερα απο το esoteric? που φοράνε τα ίδια dacs?
Τι να πω οτι παίζει καλύτερα απο οτι εχω δοκιμάσει εως τώρα?
Να πω οτι παίζει καλύτερα απο το esoteric που είχα μέχρι πρότεινος?
Παιδιά το μηχανάκι είναι θειικό , παίζει απίστευτα καλά, ιδίως μέσω xlr όπου κάνει θαύματα.
Ξέρω οτι ο ΛΑΜΠΡΟΥ εχει άλλη άποψη , αλλά εγω εδω λέω τι βλέπω και τι ακούω .
Το μηχανάκι είναι αλλού. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του, που λέει και ενας γνωστός.

Reaction score
150
Πάντως Γιάννη νομίζω ότι έχεις χώσει πολλά στα γύρω γύρω και το θέμα εικόνας το έχεις αμελήσει!

Πέρνα μια βόλτα απο την Projecting να δεις κανένα προβόλι γιατί πάνε χαμένα τα εργαλεία με αυτό που έχεις.

Με το συμπάθειο δηλαδή γιατι κι εγώ τρελές αναποδιές έχω στο συστημά μου (δεν πάω πίσω).

Reaction score
29.654
Απάντηση: Re: DENON DVD A1 UD

Πάντως Γιάννη νομίζω ότι έχεις χώσει πολλά στα γύρω γύρω και το θέμα εικόνας το έχεις αμελήσει!

Πέρνα μια βόλτα απο την Projecting να δεις κανένα προβόλι γιατί πάνε χαμένα τα εργαλεία με αυτό που έχεις.

Με το συμπάθειο δηλαδή γιατι κι εγώ τρελές αναποδιές έχω στο συστημά μου (δεν πάω πίσω).
Καλά περίμενε να τον ρυθμίσω , και ελα να δεις. Αυτό που είδες τότε ήταν λάθος πειραγμένη εικόνα απο μένα.Δεν εχει καμία σχέση η εικόνα του προβολέα με εκείνη που είδες.

Reaction score
29.654
Απάντηση: DENON DVD A1 UD

Τι θα γινει με την περιπτωση σου ;
Προσγειωσου !
Ρούφα το αυγό σου με το oppo εσυ , που θες και να προσγειωθώ.Παλιάνθρωπε.
Ωτακουστή , προκρούστη.

Reaction score
150
Βρε τον έχω δει και ρυθμισμένο και αρύθμιστω πολύ καιρό πριν. Πήγαινε να δεις έστω και τον Optoma 82 και θα καταλάβεις. Καλά για τον Sony 85 δεν το συζητάω τι θα πάθεις...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: DENON DVD A1 UD

Βρε τον έχω δει και ρυθμισμένο και αρύθμιστω πολύ καιρό πριν. Πήγαινε να δεις έστω και τον Optoma 82 και θα καταλάβεις. Καλά για τον Sony 85 δεν το συζητάω τι θα πάθεις...
περιμενει να βγαλει προβολεα η denon και μετα να παρει :142::142:

Reaction score
3.085
Ήχος και εικόνα

Ο Γιάννης, όπως άλλωστε όλοι οι σοβαροί χομπίστες, ξεκίνησε από τον Ήχο και μετά ήρθε η Εικόνα.

Γι αυτό παραμένει πρώτα χομπίστας του Ήχου και μετά της Εικόνας και τον καταλαβαίνω απόλυτα.

Θα πρέπει όμως να πούμε του στραβού το δίκιο. Με τέτοια εργαλεία ο BenQ μάλλον πέφτει λίγος, παρ' όλο που είναι εξαιρετικός για τα λεφτά του και πολύ τίμιος.

Σε αυτή την κατηγορία, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, θα ταίριαζαν:

1) Ένας πολύ καλοστημένος και με καινούργιες λάμπες Barco Cine 9 ή εναλλακτικά ένας Sony G90. Τί να κάνω, παρ' όλο που παραδέχομαι την ανωτερότητα σε πολλούς τομείς των νέων ψηφιακών, εξακολουθώ να είμαι αγιάτρευτα ερωτευμένος με την εικόνα ενός κορυφαίου CRT.

2) Ένας JVC DLA-HD990 ή o αντίστοιχος από την επαγγελματική σειρά της JVC DLA-RS35U

3) Ένας από τους νεότερους κλώνους των προβολέων της JVC όπως π.χ. o Anthem LTX 500

4) Ένας Sony SXRD VPL-VW200 ή δευτερευόντως ένας VPL-VW85. Την πρόταση αυτή την κατατάσσω 4η όχι γιατί η ποιότητά τους είναι στην 4η θέση αλλά γιατί οι προβολείς είναι λίγο (έως πολύ) υπερτιμημένοι αλλά και γιατί οι λάμπες τους είναι ακριβές, ειδικά του 200, που πέφτει και γρήγορα.

Κάτι από τα παραπάνω, νομίζω ότι θα ανέβαζε το σύστημα πιο ψηλά και θα αποκαθιστούσε την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ ήχου και εικόνας.

Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη, βέβαια...
-

Reaction score
29.654

Οσο για τα υπόλοιπα δεν νομίζω οτι υστερεί πουθενά η εικόνα του w5000, συγκριτικά με τον 82, και σίγουρα υπερτερεί έναντι του οποιουδήποτε sxrd. Δεν υπάρχει σύγκριση.
Αμα αλλάξω προβολέα θα πάρω κάποιον καινούριο benq με led. Εως τότε μένω με αυτόν και δεν εχω κανένα πρόβλημα.Αυτό που θα γίνει άμμεσα είναι η αντικατάσταση της οθόνης, με μια ελαφρώς μεγαλύτερη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Ήχος και εικόνα

Την πρόταση αυτή την κατατάσσω 4η όχι γιατί η ποιότητά τους είναι στην 4η θέση αλλά γιατί οι προβολείς είναι λίγο (έως πολύ) υπερτιμημένοι αλλά και γιατί οι λάμπες τους είναι ακριβές,
-
Παναγιωτη, η λαμπα του 85 κοστιζει μολις 300 ευρω.
Οσο δε για το εαν παιζει ο 200αρης παιζει καλυτερα απο τον 85αρη,
υπαρχουν ολα στο σχετικο θεμα....:126:

Reaction score
29.654

Παίδες το plyer μια χαρα τα δείχνει ολα , η εικόνα άλλαξε με την νεα οθόνη , ε εε, τώρα τι μένει ? , μα ενα καλό καθάρισμα απο τον μάγο καστρουνή . ΤΙ άλλο?
Το μηχάνημα εχει εξαιρετική εικόνα , θα έλεγα , οχι αναφοράς , αλλά κοντά είναι νομίζω.
Anyway , δεν ψήνομαι να αλλάξω προβολέα τώρα με τπτ , λόγω έλλειψης χρημάτων.
Και επιθυμίας.
Δεν εχω δει κάτι που να μου κάνει κλικ.Ως εκ τούτου ο w5000 θα εκτελεί τα χρέη του ως προβολέας.......................................................................
Ουδέν νεώτερον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa