DENON PMA-350SE

Reaction score
3.557
Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ παλιά manual για ενισχυτές DENON. Εψαξα στο diplodocs αλλά δεν μπορώ να βρώ για τον εν λόγο ενισυχτή. Αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω τα φώτα σας θα είναι ευπρόσδεκτα. Ο λόγος που το χρειάζομαι είναι ότι μάλλον ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει κάποιο περιορισμό στο phono input-output και μάλλον χρειάζομαι phonostage. Με το manual θα καταλάβω τι παίζει.

Φιλικά Κωνσταντίνος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
εχω του 360 ιδιας σειρας ...αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα σου ... αν θελεις να μας πεις ισως μπορεσω να σου πω κατι παραπανω

sakis

Reaction score
3.557
Ενώ έχει phono output, λέει ότι αν χρησιμοποίησεις μαζι με κάποιο απο τα υπολοιπα (aux, tape κτλ) απενεργοποιείται αυτοματα. Αυτο δεν μποορώ να καταλάβω.

Φιλικά Κωνσταντίνος

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
SORRY αλλα και παλι δεν σε καταλαβαινω ... οι ενισχυτες που εχω εγω στο μυαλο μου εχουν phono in και οχι phono out ... αν ελεγες τι θελεις να κανεις μπορει να ηταν λιγακι πιο κατανοητο .

Ισως αν εννοεις οτι την ωρα που ακους καποια πηγη οπως το cd να μπορεις να γραφεις απο το πικ απ στον υπολογιστη για παραδειγμα πραγματι τοτε αυτος ο ενισχυτης δεν μπορει να το κανει ..

γινε πιο σαφης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp