Depeche F@@@ing Mode!!!

Reaction score
786
Τους ακουω φανατικα εδω και 15 χρονια...
Εχω ολα τους τα live σε DVD...
Τους ειδα πρωτη φορα απο κοντα, χθες στη Μαλακασα...

Η επιτομη της συναυλιας!!! Απιστευτο feeling απο τον παρα πολυ κοσμο που βρεθηκε στον άβολο χωρο του TerraVibe. Πρεπει να ειμασταν πανω απο 30.000 κοσμος, απο κυριλε σαρανταρηδες μεχρι trendy πιτσιρικια. Δεν περιμενα ποτε τετοιο μαζικο ενδιαφερον για τους Depeche... Ο Gahan σε μεγαλα κεφια, αν και η φωνη του εχει "σπασει" εδω και χρονια παραμενει μεγαλος performer με απιστευτη ενεργεια. Ο Gore κορυφαιος, σαν να μην τον εχει αγγιξει ο χρονος. Οταν τραγουδησε σχεδον a capella το Shake The Disease ανατριχιασα! Μεγαλη στιγμη της συναυλιας το Enjoy The Silence αλλα κυριως το Never Let Me Down Again οπου αυτο που γινοταν δεν περιγραφεται με λογια! Το setlist ηταν οτι επρεπε και ο ηχος παρα πολυ καλος δεδομενου του χωρου.

Το γεγονος οτι οσοι ειχαμε παει με ΙΧ κολλησαμε φευγοντας στα δρομακια της Μαλακασας επι μιαμιση ωρα (!!!) οπως επισης και το οτι για να πας στο parking επρεπε να περπατησεις μεσα στο δασος στα τυφλά επι ενα τεταρτο καθως δεν υπηρχε ουτε μιση λαμπα να φωτιζει το μονοπατι, καταγραφηκε απλα ως μερος της αξεχαστης εμπειριας...

Reaction score
5
Για μένα μια από τις καλύτερες συναυλίες......... Φίλος που ήρθε για άλλον λόγο :p τους λάτρεψε ενώ δεν τρελλαινόταν κιόλας !!

10 στα 10 για τους depeche ! Άψογοι

Reaction score
5
Πάντως χαρά στο κουράγιο σας. Αφού κάθεστε και τρώτε την ανοργανωσιά, την κοροϊδία και την απληστία του σχεδόν μονοπωλιακού διοργανωτή, και ευχαριστιέστε κιόλας, τι να πω. Προφανώς πρέπει να αγαπάτε πολύ τους συγκεκριμένους μουσικούς.

Reaction score
298
Είναι σπουδαίοι οι DM. Αλλά και εγώ δεν θα έτρωγα την ταλαιπωρία να τρέχω στα χωράφια, στην ερημιά του Θεού.

Reaction score
7
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Το γεγονος οτι οσοι ειχαμε παει με ΙΧ κολλησαμε φευγοντας στα δρομακια της Μαλακασας επι μιαμιση ωρα (!!!) οπως επισης και το οτι για να πας στο parking επρεπε να περπατησεις μεσα στο δασος στα τυφλά επι ενα τεταρτο καθως δεν υπηρχε ουτε μιση λαμπα να φωτιζει το μονοπατι, καταγραφηκε απλα ως μερος της αξεχαστης εμπειριας...
Τα εχω πει, δεν τα εχω πει?

Καμια φωτο δε βγαλατε?????

Reaction score
786
Φωτο αυριο master Yoda, αν και η ψηφιακη μου οταν νυχτωσει γινεται ψοφιακη...

Παντως καθως τους ειχα χασει την προηγουμενη φορα, ακομα και στην Ψυταλλεια να γινοταν η συναυλια θα πηγαινα!

Βλεποντας βεβαια πιο ψυχραιμα τα πραγματα, θα πρεπει να απαγορευτει να πωλουνται πανω απο 5-10 χιλ εισητηρια για τον συγκεκριμενο χωρο, με τις συγκεκριμενες διαταξεις ασφαλειας και την συγκεκριμενη εξοδο. Οπου εξοδος στο TerraVibe νοειται ΜΙΑ πορτα ανοιγματος περιπου 4 μετρων. Σκεφτομουν χθες οτι αν επαιρνε το δασος γυρω-γυρω καμια φωτια θα καιγομασταν για πλακα ολοι σαν τα ποντικια...

Reaction score
5
Κοροϊδεύουμε τα αμερικανάκια, αλλά αν γινόταν αυτό εκεί, θα είχανε φάει μηνύσεις που θα πλήρωναν και τα εγγόνια τους...εδώ τουμπεκί και "δεν βαριέσαι"...

Reaction score
50
Καλά είχε "πλάκα" πάντως που πριν εμφανιστούν οι DM πέρναγαν κάνα δυο πυροσβεστικά αεροπλάνα από πάνω και σκεφτόμουν ακριβώς αυτό: "σκέψου να πιάσει καμιά φωτιά εδώ γύρω...".

Κατά τ' άλλα πολύ καλή συναυλία, το performance ήταν όλα τα λεφτά, είχα και κάτι κοπελίτσες μου δίπλα (όχι πολύ πιτσιρίκες) που είχαν βάλει τα κλάμματα στο Enjoy the Silence, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη.

Όσο για την (απαράδεκτη) πρόσβαση, το πήρα στην πλάκα (για να μην τα πάρω στο κρανίο): πράγματι γυρισμός μέσα από θεοσκότεινο δρομάκι μεσ' τα δένδρα και τα χώματα, αλλά με τόσο κόσμο είχε την πλάκα του (με σχόλια τύπου "ρε παιδιά, σαν τον επιτάφιο είναι"). Είναι κι αυτό μέρος της εμπειρίας :) Πάντως η κίνηση για να βγούμε εθνική οδό ήταν απαράδεκτη...

Reaction score
5
Δεν υπάρχει υποδομή για την υποδοχή, στοιχειώδη ασφάλεια, και αποχώρηση αυτού του κόσμου, στα χωράφια της Μαλακάσας και στην γύρω περιοχή. Απλά είναι πολύ φθηνότερα για τον διοργανωτή να νοικιάσει χωράφι απ'ότι το Καραϊσκάκη. Η τιμή εισητηρίου φυσικά θα είναι η ίδια, οπότε περισσότερα λεφτά για αυτούς.
Και αν τύχαινε και έριχνε μια βροχούλα, όπως πριν μερικές εβδομάδες, θα έτρωγε τον κόσμο η λασπουριά...
Απαράδεκτα πράγματα.

V

VIDEOMIX

Guest
ak1s said:
Κοροϊδεύουμε τα αμερικανάκια, αλλά αν γινόταν αυτό εκεί, θα είχανε φάει μηνύσεις που θα πλήρωναν και τα εγγόνια τους...εδώ τουμπεκί και "δεν βαριέσαι"...
Για άλλα πράγματα τους κοροιδεύουμε και δεν τους γουστάρουμε. Μην τα μπερδεύεις όλα κάτω απο μια ονομασία. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.
Πήγε και ενας φίλος μου χθές και το μετάνοιωσε. Δεν μου είπε λεπτομέρειες απο το τηλέφωνο. Θα τον δω σήμερα απο κοντά.

VG

Reaction score
0
Δεν παμε στους Depeche Mode γιατι εχει μαλακα καθισματα και σερβιτόρους!
Δεν νοικιάζουμε ταινία μόνο και μόνο γιατι εχει 7.1 ήχο!
Μην τα διαστρεβλώνετε όλα πια :x

Αμα θες να δεις απο κοντα τους depeche,θα πας και θα τα φας στην μαπα τα αρνητικα,αλλα ο βασικος σκοπος εχει επιτευχθει.

Reaction score
786
Some photos απο εναν αχρηστο φωτογραφο σαν και του λογου μου...

Ο "ηλεκτρονικος" Schiller που ελεγε και το σποτακι. Δεν ειδα που παιρνει τις μπαταριες...

Raveonettes. Χάλια performance, αλλα η ξανθια κυρια ειναι για Agence

Λιγο πριν βγουν

Εναρξη. Οι αναπτηρες πεθαναν πια

Χωρις λογια I

Χωρις λογια II

Χωρις λογια III

Χωρις λογια IV

See you next time!

Και το setlist:
1. A Pain That I’m Used To
2. A Question Of Time
3. Suffer Well
4. Precious
5. Walking In My Shoes
6. Stripped
7. Home
8. It Doesn’t Matter Two
9. In Your Room
10. John The Revelator
11. I Feel You
12. Behind The Wheel
13. World In My Eyes
14. Personal Jesus
15. Enjoy The Silence
encore
16. Shake The Disease
17. Photographic
18. Never Let me Down Again

Reaction score
7
VG said:
Δεν παμε στους Depeche Mode γιατι εχει μαλακα καθισματα και σερβιτόρους!
Δεν νοικιάζουμε ταινία μόνο και μόνο γιατι εχει 7.1 ήχο!
Μην τα διαστρεβλώνετε όλα πια :x

Αμα θες να δεις απο κοντα τους depeche,θα πας και θα τα φας στην μαπα τα αρνητικα,αλλα ο βασικος σκοπος εχει επιτευχθει.
Ετσι ομως οι DiDiδες σε εκμεταλλευονται επειδη εσυ (και εγω) γουσταρεις...
Το θεμα ειναι ανα μην υπαρχουν αρνητικα.
Φιλος που πηγε ειπε οτι επειδη τα αυτοκινητα δεν χωρουσαν πια πουθενα, τιποτα, καθολου χωρος, η αστυνομια εριχνε κλησεις σε οσους ειχαν παρκαρει στην Εθνικη (παρανομα βεβαια, αλλα μηπως η διοργανωση επρεπε να τον ειχε προβλεψει αυτο τον χαμο;;;; )

Reaction score
23
Μετά το DVD "Touring The Angel" που κυκλοφορούν στα τέλη Σεπτεμβρίου οι Depeche Mode κυκλοφορούν ένα νέο Best Of με τον τίτλο "The Best Of Volume 1" στις 13 Νοεμβρίου με ένα νέο τραγούδι και με κομμάτια από το Just Can't Get Enough" του 1981 έως το πρόσφατο "Precious".

Το νέο κομμάτι, "Martyr" κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι προφανή αλλά καλύπτουν και τα πιό πρόσφατα χρόνια των Depeche, κάτι που δεν έκαναν τα παλιότερα Best Of άλμπουμ τους... Το traclklist έχει ως εξής:

'Personal Jesus'
'Just Can't Get Enough'
'Everything Counts'
'Enjoy The Silence'
'Shake The Disease'
'See You'
'It's No Good'
'Strangelove'
'Suffer Well'
'Dream On'
'People Are People'
'Martyr'
'Walking In My Shoes'
'I Feel You'
'Precious'
'Master And Servant'
'New Life'
'Never Let Me Down Again'

οι οπαδοί του συγκροτηματος τι λένε , είναι καλή η επιλογή των τραγουδιών??

Reaction score
1
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Τα εχω πει, δεν τα εχω πει?
Αν τα έχεις πει λέει για τη Didi??? σε ακούνε και τρέχουνε... :D :D

Γιώργος Ανδρεάδης said:
Καμια φωτο δε βγαλατε?????
βγάλαμε ρε c Γιώργη αλλά λείψαμε και σε διακοπές και δεν ποστάραμε έγκαιρα... :)

ΙΔΟΥ:

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
οι οπαδοί του συγκροτηματος τι λένε , είναι καλή η επιλογή των τραγουδιών??
Διονύση τη θεωρώ πολύ καλή επιλογή με εξαίρεση το "Master And Servant"... (γούστα είναι αυτά...).
Επίσης "λείπουν" αρκετα κομμάτια αλλά ως φαίνεται θα ακολουθήσει και Β' γύρος... :wink:

ΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΡΑ

Οι DM εκπληκτικοί αν και ακούγοντας τη φωνή του Gahan στο 1ο τραγούδι, A Pain That I’m Used To (1ο του νέου δίσκου), έπαθα μια ήττα καθώς ουδεμία σχέση είχε ποιοτικά με αυτό που είχα συνηθίσει να ακούω μήνες τώρα. Βέβαια αναμενόμενο θα μου πείτε αλλά πέρα από αυτό πράγματι η φωνή του Gahan δεν είναι και στα καλύτερά της την τρέχουσα περίοδο. Από κέφι πάντως είχαν και οι 2 απίστευτο με το Fletcher να προσπαθεί να τους ακολουθήσει. Τα γραφικά που είχαν ήταν εκπληκτικά και ταίριαζαν απόλυτα με το όλο σκηνικό έχοντας επιπρόσθετα και πολύ καλή επιλογή χρωμάτων.

Η μουσική του Schiller ακουγόταν ευχάριστα ενώ οι Raveonettes θα πρέπει να δολοφόνησαν τους υπεύθυνους του ήχου αμέσως μετά.

Για το γήπεδο της Μαλακάσας ό,τι και να πείτε, θα έχετε απόλυτο δίκιο αλλά τα λέγαμε και πριν από αρκετους μήνες σε παρόμοιο topic, εάν θες να δεις κάτι σαν τρελός συμβιβάζεσαι (δυστυχώς). Συμβιβάζεσαι με τη Μαλακάσα, με το -σχετικά- ακριβό εισιτήριο, με την ταλαιπωρία, με την αποχώρηση δίκην πολυπληθούς κοπαδιού, με το μποτιλιάρισμα κ.λ.π. Περίμενα ότι θα απογοητευτώ για μια ακόμα φορά από τη Μαλακάσα αλλά όχι τόσο. Είχα σίγουρη την παρουσία μου και στους Placebo και τώρα είμαι υπό σκέψη...
Θα δείξει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas