di liασε και η wolf

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: di liασε και η wolf

οχι αλλαγη , βελτιωση....
δωσμου λεφτα και εγω αναλαμβανω να του βαλω ενα ρευματος των 1400+ ευρω........
υποψιν εχω ξαναπει , προβολεα θα αλλαξω μονο γι Led, αλλιως ζω με την λαμπα μου, ειναι ηδη 3 + χρονων , εσπασα ρεκορ ......πριν το ειχε ενα infocus που ειχε μεινει για σκαρτα 2 χρονια.......

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Υπάρχει δηλαδή προβολέας ,εμπορικά διαθέσιμος , του οποίου η τροφοδοσία δεν είναι επαρκής? Εαν υπάρχει , απλά δεν θα ανάβει, ούτε θα βράζει ούτε θα ψήνεται...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ο ορισμος δεν ειναι επαρκης ειναι λαθος , τα τροφοδοτικα τους (απο 3 διαφορετικα μοντελα που εχω δει ) ειναι επαρκεστατα, δεν τιθεται θεμα επαρκειας αλλα θορυβου στην εξοδο του.........και οταν μιλαω για βρασιμο εννοω στην εικονα....ο κεφαλας το επιασε....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Γιατί μίλησέ κανείς για βράσιμο φασολάδας...εσύ μάλλον δεν κατανοησες τι σου έγραψε ο Κεφάλας , γενικά για τους DLP και στο που οφείλεται το βράσιμο..

Παρολα αυτα εγώ θα σε ξαναρωτήσω για να μου επιβεβαιώσεις αυτό που αναφέρεις παραπάνω και για να στο κάνω πιο κατανοητό αναφερομαι στο ποστ, το οποίο αναφέρεις " ότι γίνεται στον benq 5000, βράσιμο τέλος" . Θεωρείς ότι με την αλλαγή τροφοδοτικου θα σου φύγει το βράσιμο ή θα έχεις βελτίωσή στην εικόνα σε αυτόν ή όπως ισχυρίζεσαι σε οποιοδήποτε άλλο προβολέα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

οχι αλλαγη , βαζεις ενα φιλτρακι bybee στην εξοδο του και εκει εχει αποτελεσμα.Σκεφτομαι να βαλω και γω ενα στον δικο μου, απλα σκεφοφτομαι να του βαλω κατι αλλο, θα δω.Οταν γινει ισως τον κανουμε Α_Β με ενα ιδιο απειραχτο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Σε αλλο προβολεα (και απο αυτους που ειχα) δεν εχω δει κατι παραπλησιο, δεν μπορω να μαντεψω ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.Αν κατι ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο πιθανο το φιλτρο να μην κανει τιποτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC