digital music player και digital music Vault απο την NAD

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: digital music player και digital music Vault απο την

Με 400 ευρώ αγόρασα αυτό.
Με την ίδια λογική και η WD ψάχνει κορόιδα, γιατί με τα ίδια ή λιγότερα φτιάχνεις NAS με ένα HP Microserver που είναι απείρως πιο ευέλικτο και επεκτάσιμο από το παραπάνω μαραφέτι της WD για όποιον ξέρει να το στήσει και να το εκμεταλλευτεί. :121:

Την απάντηση την έδωσε ο m1ts0s παραπάνω.

Reaction score
7.197
Απάντηση: digital music player και digital music Vault απο την NAD

ενταξει μπερδευτηκαμε λιγο με τον φιλο platon με τις συσκευες.....μικρο το κακο

ναι το σετακι ειναι αληθεια οτι απευθυνεται σε οσους θελους αρκετο αποθηκευτικο χωρο αλλα οχι να μπλεξουν με δικτυα και nas κλπ. Yπαρχουν αλλωστε αρκετοι φιλοι του χωρου που πραγματικα ειναι ασχετοι απο υπολογιστες και δικτυα, αλλα μπορουνα δωσουν αρκετα χρηματα για μια τετοια συσκευη.
Αν μπορουσαμε να εχουμε συσκευη που να διαβαζει ενα πολυ μεγαλο δισκο, με ολο μας το υλικο μεσα, πραγματικα γρηγορα ομως,κανεις μας δεν θα ηθελε να μπλεκει με nas και τα σχετικα.
Το πρωτοριακο ειναι η συνδεση hdmi για μεταφορα μουσικου υλικου μονο απο το player στο dac.Aυτο δεν το εχει κανει κανενας μεχρι τωρα.

Νομιζω οτι σε λιγο καιρο παντως θα μιλαμε για cd player και θα κοιταζομαστε με απορια.....

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει βεβαια γιατι κανεις δεν εχει βγαλει μια συσκευη που να ειναι ουσιαστικα ενα cdplayer χωρις ομως το cd και να διαβαζει απλα απο στικακια ή σκληρους δισκους......ουτε ethernet,ουτε δικτυα,τιποτα. Απλα το dac,το τροφοδοτικο και η υποδοχη usb και μια απλα ανεκτη οθονη.

Reaction score
122
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: digital music player και digital music Vau

Με την ίδια λογική και η WD ψάχνει κορόιδα, γιατί με τα ίδια ή λιγότερα φτιάχνεις NAS με ένα HP Microserver που είναι απείρως πιο ευέλικτο και επεκτάσιμο από το παραπάνω μαραφέτι της WD για όποιον ξέρει να το στήσει και να το εκμεταλλευτεί. :121:

Την απάντηση την έδωσε ο m1ts0s παραπάνω.
Για το microserver υποθέτω ότι έχεις δίκαιο αλλά προφανώς κάποιος πρέπει να έχει πολύ περισσότερες γνώσεις για να το στήσει, σε αντίθεση με ένα απλό nas. Σχετικά με το WD οι δύο δίσκοι των 6 tb μαζί με τη θήκη δικαιολογούν τα 400 ευρώ άνετα. Η nad που δίνει τρεις δίσκους του 1 tb στα 2000 δολάρια δεν κοροϊδεύει;

Επίσης με το nas δεν είναι αναγκαστικό να έχεις/σετάρεις pc. Με ένα network/media/music player είσαι μια χαρά. όπως άλλωστε και το κάνει και η nad.

Reaction score
5.635
Re: Απάντηση: digital music player και digital music Vault απο την NAD

Το πρωτοριακο ειναι η συνδεση hdmi για μεταφορα μουσικου υλικου μονο απο το player στο dac.Aυτο δεν το εχει κανει κανενας μεχρι τωρα.
Ναι, το hdmi είναι το ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό, και το άλλο είναι το raid5 που εφαρμόζει στο music vault. Δεν γνωρίζω άλλη audiophile υλοποίηση που να έχει τρεις δίσκους σε raid.
Τα προϊόντα του ανταγωνισμού χρησιμοποιούν έναν δίσκο.
Π.χ.
http://www.sotm.sonore.us/SOtM2.html#2
http://www.vortexbox.co.uk/VortexBox_Prestige/p317978_6535077.aspx

εγω ακομα δεν εχω καταλαβει βεβαια γιατι κανεις δεν εχει βγαλει μια συσκευη που να ειναι ουσιαστικα ενα cdplayer χωρις ομως το cd και να διαβαζει απλα απο στικακια ή σκληρους δισκους......ουτε ethernet,ουτε δικτυα,τιποτα. Απλα το dac,το τροφοδοτικο και η υποδοχη usb και μια απλα ανεκτη οθονη.
To Naim Dac είναι μια τέτοια συσκευή που λες. Αλλά για usb stick μόνο.

Reaction score
7.197

To Naim Dac είναι μια τέτοια συσκευή που λες. Αλλά για usb stick μόνο.
αυτο ειναι ενα dac (και ακριβο αρκετα) που απλα εχει και την δυνατοτητα να διαβασει στικακι. Εγω εννοω μια συσκευη σαν ενα απλο cdplayer της κατηγοριας 300-400 ευρω που αντι για συρταρακι για cd να εχει απλα την δυνατοτητα να διαβαζει usb sticks και hdd ,αλλα να εχει και μια οθονη πλοηγησης. Κατι σαν τα πολλα music network players που κυκλοφορουν αλλα χωρις δικτυακες δυαντοτητες που ανεβαζουν το κοστος. Φαντασου ενα logitech touch χωρις δικτυο αλλα με δυνατοτητα να διαβαζει γρηγορα απο την usb μεγαλους δικους.

Reaction score
5.635
Δεν είναι η ικανότητα δικτύου που ανεβάζει το κόστος σε μια συσκευή. Πιο πολύ το r&d ανεβάζει το κόστος και η εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων αυτών που σήμερα είναι τα πρώτα στο είδος τους, παρά τα επιμέρους υλικά.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Πάντως αυτό που επισημαίνει ο tanto είναι πολύ σωστό.
Μια συσκευή να του καρφώνω εξωτερικούς δίσκους βρε αδερφέ και να παίζει. Έτσι απλά.
Δύσκολο?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.861

Πάντως αυτό που επισημαίνει ο tanto είναι πολύ σωστό.
Μια συσκευή να του καρφώνω εξωτερικούς δίσκους βρε αδερφέ και να παίζει. Έτσι απλά.
Δύσκολο?
Καθόλου! Western Digital Media Players. Αν πας στα specifications της κάθε συσκευής, θα δεις ότι έχει εισόδους USB και στις εξόδους περιλαβάνονται HDMI (προφανώς επειδή δεν έχει οθόνη) και Optical - την οποία μπορείς να συνδέσεις σε dac. Έχουν πολύ απλό, εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη menu λειτουργιών. Χρησιμοποιώ μία από τις προγόνους των δύο αυτών κυρίως για θέαση τηλεοπτικών σειρών (ναι, παίζει και υπότιτλους .srt στα ελληνικά!) στην τηλεόραση και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Gojakla

Reaction score
7.494

Κι' εγώ έχω το TV Live και είμαι υπερ-ευχαριστημένος... αλλά δεν φτάνει τις εξελίξεις... σε αναπαραγωγή flac υπολείπεται.

Πάντως ναι, μια τέτοια συσκευή θα ήθελα αλλά να παίζει full αναλύσεις Flac από εξ. σκληρούς.... :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Υπομονή....
Σε λίγο όλα αυτά θα είναι κοινός τόπος,και οικονομικά προσβάσιμα σε πολλούς χρήστες .
Με τα πικάπ τι θα γίνει μου λέτε ?:403::414:
Γουστάρω συσκευή αλά jukebox που να παίρνει 200 LP και σε οθόνη να βλέπεις την δισκοθήκη σου και να επιλέγεις .

wizzy

Reaction score
22.861

Κι' εγώ έχω το TV Live και είμαι υπερ-ευχαριστημένος... αλλά δεν φτάνει τις εξελίξεις... σε αναπαραγωγή flac υπολείπεται.

Πάντως ναι, μια τέτοια συσκευή θα ήθελα αλλά να παίζει full αναλύσεις Flac από εξ. σκληρούς.... :116:
Μα, αφού στα specifications στο πεδίο Audio αναφέρει ότι παίζει FLAC... OK, δεν γράφει μέχρι ποιες αναλύσεις παίζει, αλλά αυτό υποθέτω ότι μαθαίνεται εύκολα.

wizzy

Reaction score
22.861

Υπομονή....
Σε λίγο όλα αυτά θα είναι κοινός τόπος,και οικονομικά προσβάσιμα σε πολλούς χρήστες .
Με τα πικάπ τι θα γίνει μου λέτε ?:403::414:
Γουστάρω συσκευή αλά jukebox που να παίρνει 200 LP και σε οθόνη να βλέπεις την δισκοθήκη σου και να επιλέγεις .
In your dreams!:135:

Gojakla

Reaction score
7.494

Μα, αφού στα specifications στο πεδίο Audio αναφέρει ότι παίζει FLAC... OK, δεν γράφει μέχρι ποιες αναλύσεις παίζει, αλλά αυτό υποθέτω ότι μαθαίνεται εύκολα.
44.1 δυστυχώς.
Αν έπαιζε 24/96 εμένα θα μου ήταν υπεραρκετό.
Ούτως ή άλλως το 90% του υλικού που έχω μέχρι τα 24/96 είναι.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Δεν έχετε όνειρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:405::405::405:

Reaction score
7.197

ενταξει ολοι εχουμε απο ενα μαραφετι τυπου wdtv,αλλο ομως να εχουμε μια κανονικη συσκευη (φετα ...οχι τυρι),με την κανονικη της τροφοδοσια,την οθονιτσα της,τις ψηφιακες εξοδους της για μελλοντικη αναβαθμιση. Το wdtv επειδη και εγω το εχω, απο την αναλογικη εξοδο γρατζουναει τα αυτια,απο την ψηφιακη εξοδο δεν λεει και πολλα,ενω η αναγκη για τηλεοραση ειναι σπασιμο.

wizzy

Reaction score
22.861

44.1 δυστυχώς.
Αν έπαιζε 24/96 εμένα θα μου ήταν υπεραρκετό.
Ούτως ή άλλως το 90% του υλικού που έχω μέχρι τα 24/96 είναι.
Εμ, αδερφάκι μου, είσαι και παράξενος...!:128: Το ένα σου βρωμάει, το άλλο σου μυρίζει, ώχου.....!:135:

ενταξει ολοι εχουμε απο ενα μαραφετι τυπου wdtv,αλλο ομως να εχουμε μια κανονικη συσκευη (φετα ...οχι τυρι),με την κανονικη της τροφοδοσια,την οθονιτσα της,τις ψηφιακες εξοδους της για μελλοντικη αναβαθμιση. Το wdtv επειδη και εγω το εχω, απο την αναλογικη εξοδο γρατζουναει τα αυτια,απο την ψηφιακη εξοδο δεν λεει και πολλα,ενω η αναγκη για τηλεοραση ειναι σπασιμο.
Ε, εσύ είσαι πιο παράξενος από τον από πάνω!:609:

Gojakla

Reaction score
7.494

:143:

wizzy

Reaction score
22.861

Προς παράξενους (a.k.a. Gojakla, tanto:410:): Για δείτε τα Aurender A10 και Aurender S10 (click εδώ για άμεση σύγκριση και εδώ για review [στα αγγλικά] του Aurender S10). Εάν αφήσουμε εκτός τον παράγοντα "τιμή" και το γεγονός ότι ο μόνος τρόπος να τα χειριστείτε εκ του μακρώθεν είναι μέσω iPad (πολύ ακριβό τηλεχειριστήριο!!!), καλύπτουν τις απαιτήσεις σας;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.661
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april