Digiturk & πρβλημα ανοίγματος καναλιών

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλοι...μήπως κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει και να μας πεί γιατί αφού έχω το Full πακέτο του Digiturk κάποια κανάλια HD δεν μου ανοίγουν εικόνα έχει να κάνει με settings?...σκάναρα τον δορυφόρο , άλλαξα απο τα settings απο data σε Tv αλλά τίποτα!...

P.S:Dm800 , gemini3.80

Reaction score
0
νομιζω τα hd θελουν τον δεκτη που δηνουν αυτοι pace αν δεν κανω λαθος

Reaction score
0
Σε μένα ανοίγουν τα EurosportHD και SportmaxHD. Δεν ανοίγουν τα Lig tv, moviemaxHD και National g. HD

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Digiturk & πρβλημα ανοίγματος καναλιών

Σε μένα ανοίγουν τα EurosportHD και SportmaxHD. Δεν ανοίγουν τα Lig tv, moviemaxHD και National g. HD
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!!!...με ότι settings και άν βάλω!!!...και πριν κανένα μήνα όλα δούλευαν κανονικά!....ξέρουμε γιατί αυτά τα κανάλια δεν ανοίγουν?

Reaction score
85
Για δοκιμάστε στο prio list τα

P: d00:c0 # Digiturk 7E/42e
P: d00:c4 # Digiturk 7E/42e
P: d00:c8 # Digiturk 7E/42e
P: d00:cc # Digiturk 7E/42e

μπάς και γίνει κάτι ...

Reaction score
0

Για δοκιμάστε στο prio list τα

P: d00:c0 # Digiturk 7E/42e
P: d00:c4 # Digiturk 7E/42e
P: d00:c8 # Digiturk 7E/42e
P: d00:cc # Digiturk 7E/42e

μπάς και γίνει κάτι ...
Φίλε davinci...επειδή είμαι χομπίστας και δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις, μήπως θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος?...Thanks in advance!:126:

Reaction score
0

Nα σε ρωτήσω κάτι ,την κάρτα σου την διαβάζεις με cccam ?
Ναι φίλε την "διαβάζει" με cccam!...άν αντιβένει στους όρους του Forum στείλε pm:120:

Reaction score
85
Καλημέρα ,φαντάζομαι ότι απο το pc σου συνδέεσαι με τον dream ...αν ναί , θα πρέπει με ένα πρόγραμμα ftp και αφού κατεβάσεις το αρχείο απο το link που σου δίνω ,να πάς στο var/etc και να το προσθέσεις .

...... παιδιά με PM τα links των αρχείων που δεν επιτρέπονται... ο Συντονιστής της κατηγορίας

Reaction score
0

Καλημέρα ,φαντάζομαι ότι απο το pc σου συνδέεσαι με τον dream ...αν ναί , θα πρέπει με ένα πρόγραμμα ftp και αφού κατεβάσεις το αρχείο απο το link που σου δίνω ,να πάς στο var/etc και να το προσθέσεις .

...... παιδιά με PM τα links των αρχείων που δεν επιτρέπονται... ο Συντονιστής της κατηγορίας
Φίλε Davinci σε ευχαριστώ , το κατέβασα...με FlashXp το πέρασα στο directory που ανέφερες αλλά τίποτα:110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa