Dinovo mini

Reaction score
16
Καλησπερα, προσφατα πηρα και γω το dinovo mini..

Ειμαι κατενθουσιασμενος ειναι σιγουρα οτι καλυτερο μπορει να αγορασει κανεις για το htpc του..Το ξερω το ποντικι του δεν ειναι και πολυ καλο ομως τη δουλεια του την κανει..

Μου κανει ομως απο την πρωτη μερα κιολας πολλα παραξενα..

Τα πληκτρα της εντασης και το next previous, stop και τα λοιπα δουλευουν αλλα μια εμφανιζουν ενδειξη στην τηλεοραση μια οχι (ενταση, επομενο, κλπ)

Πατωντας το fn και το κατω βελακι για scroll το βελακι πιανει με την 3η-4η η και 5η φορα, οχι μια στο τοσο αλλα στο 40% των περιπτωσεων..

Το ποντικι τα παιζει και ο κερσορας κανει τα δικα του η αρνειται πεισματικα να κουνηθει, αυτο το παθαινει 2-3 φορες την ημερα..

Τελος, παντα με το που πατας καποιο κουμπι μεχρι να σκοτεινιασουν τα πληκτρα κανει ενα ιιιιιιιιιιιιιι σα να σε χτυπαει με ακτινες λειζερ χαμηλοφωνο αλλα δειχνει οτι κατι δεν παει καλα..Ειναι φυσιολογικος αυτος ο ηχος?

Τι να κανω παιδια?
Ειχα ακουσει πως το ποντικι δεν ειναι ακριβεστατο και δεν εχω προβλημα μ αυτο αλλα ολα αυτα που κανει δεν νομιζω να ειμαι υποχρεωμενος να τα ανεχτω...

Reaction score
2
Επειδή το έχω και εγώ:

1.Έλεγξε το σήμα σου.Βάλε το πληκτρολόγιο να έχει επαφή με το usb bluetooth και δες αν τα προβλήματα συνεχίζονται.Λογικά δεν συνεχίζονται...

2.Το ιιιιιιι που ακούς το κάνουν όλα.Το πήγα πίσω στο πλαίσιο και δοκίμασα επι τόπου άλλο και το έκανε και εκείνο.Απλά συμβιβάζεσαι μαζί του!

Reaction score
16
1.Μα γι αυτο εσκασα 100 ζεστα και μετρητα και πηρα bluetooth πληκτρολογιο για να μην χρειαζεται να ευθυγραμμιζω καθε φορα που θα παταω ενα κουμπι..
Τωρα αν εννοεις απλα οπτικη επαφη χωρις εμποδια εχει ηδη τετοια επαφη...

2.To ιιιιι το φανταστηκα πως ισως να μην μπορω να το αποφυγω..

Reaction score
12
Απάντηση: Dinovo mini

Βάλε μια προέκταση και φέρε μπροστά το δέκτη. Θα είναι καλύτερα.

Reaction score
16
Βρε παιδια σας λεω πως εχει οπτικη επαφη μια χαρα..

Το mozart εχω και τον δεκτη τον εχω βαλει στο μπροστινο usb..

Κι ομως.....

Reaction score
2
Είχα διαβάσει κάπου κάποτε σε forum του εξωτερικού για ένα μαζικό hardware πρόβλημα των dinovo mini.Νομίζω είναι ίδιο με το δικό σου.Επικοινώνησε με την Logitech ή ψάξτο λίγο στο google.

Reaction score
16
Επικοινωνησα με το ατομο απο το οποιο το εχω παρει σφραγισμενο βεβαια δεν φταιει ο ανθρωπος και αν συνεχιζει να μου κανει σχηματα θα το παμε για αντικατασταση..

Δεν μπορω εγω να δινω 100 ευρωπουλα για να μου λυθουν τα χερια και αντι αυτου να ταλαιπωρουμαι περισσοτερο...

Reaction score
3
και γω εχω το mini αλλά ουτε ιι ιιιι εχω ουτε προβλήματα συμπεριφορας,μίπως έχεις μικρό τροφοδοτικο και δεν δουλευουν σωστα τα ρευματα στις usb...;δοκιμασετο σε αλλο pc.

Reaction score
16
Δε νομιζω να φανταστεις ουτε καρτα γραφικων ξεχωριστη δεν εχω με την ενσωματωμενη ειναι το κομπιουτερ...

Reaction score
2
και γω εχω το mini αλλά ουτε ιι ιιιι εχω ουτε προβλήματα συμπεριφορας,μίπως έχεις μικρό τροφοδοτικο και δεν δουλευουν σωστα τα ρευματα στις usb...;δοκιμασετο σε αλλο pc.
ιιιιιι μπορεί να έχεις αλλά να μην το ακούς.Δεν το ακούνε όλοι είναι θέμα ευαισθησίας στην συγκεκριμένη συχνότητα.Απο περιέργεια μπορείς να το κολλήσεις στο αυτί σου και να πατήσεις οποιοδήποτε κουμπί για να ανάψουν τα leds να δούμε αν ακούς κάτι?

Reaction score
3
Τελικά όντως κανει ενα ζζζζζζζ αλλά για να το ακουσω πρεπει να το κολλήσω στο αυτί μου...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.636
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale