Discovery HD UK στον PanAmSat 45East !!!!

Reaction score
6
PanAmSat 12 (45.0E) - 11591.00 V - DVB-S - QPSK - 30000 7/8

Το Discovery HD UK ελεύθερο σε 1080i (test card) αλλά και τα απλά SD Discovery, Science, Animal Planet στα αγγλικά και ελεύθερα και αυτά !!!!

Reaction score
14
Re: Discovery HD UK στον PanAmSat 45Eeast !!!!

σιγά βρε δίπλα στον Τούρκο είναι, baby stuff.

πάω το πιάτο τώρα εκεί, εχω αρχίσει κίνηση και το είχα στις 5 δυτικά!!!

σε 15" είμαι εκεί!

Reaction score
14

και ειναι και Mpeg2 αρα κάνουμε και καμμιά εγγραφή με την skystar2 μεχρι να έρθει κάποια καινούργια

Reaction score
6

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Που να φτάσουμε εκεί κάτω...

Τι θα γίνουμε; dream_gr που έχει όλο τον εξοπλισμό της NASA? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ το έπιασα αμέσως πάντως.... και άνετα με 43%strength, 86% quality :lol:
Μάλλον Γενικέ ήρθε η ώρα να βάλεις μοτέρ.... :D

Εγώ προσφέρομαι να σου το ρυθμίσω, αρκεί να μην κεράσεις μόνο αναψυκτικά....(εκείνα τα παϊδάκια που λεγαμε :wink:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14

deliol said:

Τι θα γίνουμε; dream_gr που έχει όλο τον εξοπλισμό της NASA? :lol: :lol: :lol: :lol:
Αντώνη είναι mpeg2 ή και αυτό mpeg4???

Για λέει???

Reaction score
6

mpeg-2 .... προς το παρόν....
Έχει και ένα Discovery HD Pol (πολωνικό) μαζί.... όχι ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.... :mrgreen:

Eγώ πάντως τώρα βλέπω το φεστιβάλ στο EXQI !!! (http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=14348.0)

Reaction score
6
Από το Satleo:

O πολωνικός όμιλος ITI θα ξεκινήσει στις 12 Οκτώβριου τη λειτουργία συνδρομητικής πλατφόρμας μέσω των δορυφόρων Hotbird, με την εμπορική ονομασία «Ν». H νέα πλατφόρμα θα αποτελείται από έξι πακέτα καναλιών και υπηρεσία Video on Demand:
1) Ενημέρωση & ψυχαγωγία
2) Lifestyle, μόδα, μουσική
3) Παιδικό
4) Κινηματογραφικό
5) Αθλητικό
6) Ντοκυμαντέρ
Παράλληλα, θα διατίθεται και πακέτο με τρία κανάλια υψηλής ευκρίνειας (Discovery HD, αθλητικό και κινηματογραφικό). Στους συνδρομητές της πλατφόρμας θα χορηγούνται δύο είδη αποκωδικοποιητών (απλός και PVR με σκληρό δίσκο 250ΜΒ).

Μήπως έχει καμμιά σχέση με τα παραπάνω;;;; Λέω , μήπως........ 8)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
deliol said:

Μάλλον Γενικέ ήρθε η ώρα να βάλεις μοτέρ.... :D

Εγώ προσφέρομαι να σου το ρυθμίσω, αρκεί να μην κεράσεις μόνο αναψυκτικά....(εκείνα τα παϊδάκια που λεγαμε :wink:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μάλλον ήρθε η ώρα...

Reaction score
47
deliol said:
O πολωνικός όμιλος ITI θα ξεκινήσει στις 12 Οκτώβριου τη λειτουργία συνδρομητικής πλατφόρμας μέσω των δορυφόρων Hotbird, με την εμπορική ονομασία «Ν». H νέα πλατφόρμα θα αποτελείται από έξι πακέτα καναλιών και υπηρεσία Video on Demand:
1) Ενημέρωση & ψυχαγωγία
3) Παιδικό
4) Κινηματογραφικό
5) Αθλητικό
6) Ντοκυμαντέρ
Παράλληλα, θα διατίθεται και πακέτο με τρία κανάλια υψηλής ευκρίνειας (Discovery HD, αθλητικό και κινηματογραφικό). Στους συνδρομητές της πλατφόρμας θα χορηγούνται δύο είδη αποκωδικοποιητών (απλός και PVR με σκληρό δίσκο 250ΜΒ).
Πρίν μερικά χρόνια θα νομιζαμε οτι είναι ανέκδοτο - αλλά τώρα μάλλον είμαστε εμείς (με τη NOVA...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ManosR said:
deliol said:
1) Ενημέρωση & ψυχαγωγία
3) Παιδικό
4) Κινηματογραφικό
5) Αθλητικό
6) Ντοκυμαντέρ
Πρίν μερικά χρόνια θα νομιζαμε οτι είναι ανέκδοτο - αλλά τώρα μάλλον είμαστε εμείς (με τη NOVA...)
Πιστεύω ότι όταν όλη η Ευρώπη θα βλέπει σε HD (μετά τα Χριστούγεννα...) κάτι μπορεί να γίνει και για μας...

Reaction score
14
deliol said:
PanAmSat 12 (45.0E) - 11591.00 V - DVB-S - QPSK - 30000 7/8
Το Discovery HD UK ελεύθερο σε 1080i (test card) αλλά και τα απλά SD Discovery, Science, Animal Planet στα αγγλικά και ελεύθερα και αυτά !!!!
Kλείδωσαν????

Reaction score
6
Nαι, κλείδωσαν σε PowerVu ......

Κάτι όμως έχει αρχίσει να γίνεται για το συγκεκριμένο σύστημα εδώ και λίγο καιρό.... ;)

Reaction score
1
deliol said:
Nαι, κλείδωσαν σε PowerVu ......

Κάτι όμως έχει αρχίσει να γίνεται για το συγκεκριμένο σύστημα εδώ και λίγο καιρό.... ;)
...ναι, αλλά κομματάκι δύσκολο το βλέπω...να μη πω ακατόρθωτο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.263
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale