DivX player μεχρι 150ε?

Reaction score
800
Εχετε κατι υποψιν?

Εχω βρει στο digitalo το kiss 1000 με 115ε που ειναι αριστο για αυτα που προσφερει αλλα θελω να το βρω στην Αθηνα.Ξερετε που?
Επισης εχω βρει και τα ακολουθα...

Yamada 6700 με 85ε (αριστη υποστηριξη στο internet,το σκεφτομαι πολυ.Απο τα λιγα που παιζουν και ελληνικους υποτιτλους)
Pioneer 470 (που ειναι πολυ καλο αλλα μαλλον ξεπερναει τα 150ε.Ξερει κανεις ακριβως την τιμη του?)
Philips 630 105ε (δεν ξερω αν θα παιζει καλα τα αντιγραμμενα dvd-r)
philips 720 155εω (ομοιως)
Yamakawa 335 87ε

Aυτο που με ενδιαφερει πανω απο ολα ειναι η divx συμβατοτητα...

Με ενδιαφερει παρα πολυ το kiss 1000 παντως.Αν ξερετε που αλλου μπορω να το βρω στην Αθηνα θα σας ειμαι υποχρεος...

Reaction score
0
Τα Χριστούγεννα αγόρασα το 470 της Pioneer, 160€. Ελπίζω να έχει πέσει η τιμή του τώρα και να σου βγεί πιο φτηνά. Απο DivΧ μόνο μια ταινία δε μου έχει παίξει (το Matrix) άλλα μάλλον έφταιγε το αρχείο(δεν το χω ψάξει). Κατα τα άλλα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :wink:

Reaction score
800
Χμμ.. ηξερα ακριβως το αντιθετο...
Βασικα δεν με νοιαζουν και πολυ οι ελληνικοι υποτιτλοι και η υποστηριξη τους.Τα αγγλικα μου ειναι αρκετα καλα και τα βγαζω παντα περα.Το yamada 6700 ειναι αριστο σε divx compatibility αλλα χανει ελαφρα σε ποιοτητα εικονας σε σχεση με τα επωνυμα.Δεν με χαλαει να το παρω αλλα απο την στιγμη που θα το συνδεσω στο home cinema θα ηθελα να εχω εστω και το ενα κλικ παραπανω στην εικονα χωρις να θυσιασω το divx...
Τα philips 630/720 παιζουν τα dvd-r?

Reaction score
0
Το Πλαίσιο τα φέρνει.
Μάλιστα αν πας στο stock στην Μεταμόρφωση έχει μερικά στο ράφι (εννοώ μεταχειρισμένα ή demo ή επιστροφές).

Reaction score
800
Tελικα πηρα το philips 630 με 108ε απο τα καρφουρ.Μεχρι στιγμης φοβερο μηχανηματακι!Εχει παιξει οτι και να του εχω δωσει με αριστη ποιοτητα...

Reaction score
0
Το Philips 630/632 (το 632 είναι το μαύρο και το 630 το ασημί), μπορεί να παίξει και Ελληνικούς υπότιτλους, αν κατεβάσετε από εδώ ( www.alec999.tk ) το ανεπίσημο firmware. το έβαλα χθες και τώρα και οι Ελληνικοί υπότιτλοι φαίνονται μια χαρα.

Να συμπληρώσω με τη σειρά μου ότι είμαι και εγω εντυπωσιασμένος για τα λεφτά που ζητάει (παίζει σχεδόν όλα τα Divx - Xvid, που κατεβάζετε από το Internet).

Τρία αρνητικά έχω να του προσάψω:
-Χαμηλή φωτεινότητα σε progressive (στον προβολέα φαίνονται όλα πολύ σκοτεινά) - οπότε συνίσταται μόνο για Tv
-Θορυβώδες
-Τα μενού του είναι λίγο αρχαιολιθικά. υποστηρίζει DVD με MP3, JPEG, MPEG, MPEGISO, AVI Divx & Xvid αλλά σε όλα αυτά φαίνονται στο μενού μόνο οι 11 πρώτοι χαρακτήρες.

Στα θετικά:
-Συμβατότητα σχεδόν με τα πάντα
-Όμορφο design (ειδικά το μαύρο) και σχετικά καλή κατασκεύη
-Αναβάθμισεις firmware - που τις κατεβάζετε από το site της Philips και το κάνετε install μόνοι σας. - Ήδη έχουν βγει 2-3 firmware updates
-Region free με το πάτημα τριών κουμπιών από το τηλεχειριστήριο.
-Δεν έχει Macrovision protection! - Αυτό λέγεται στο internet, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά ακόμα..

Και το αρνητικό σχόλιο της ημέρας:
έκανα το λάθος και πήρα πρώτα το ολοκαίνουργιο Sony NS32 που είναι divx certified player.
Έδωσα 86 ευρώ και δεν είχε progressive. Αποτέλεσμα: από τα 6 DVDs με DivX, έπαιξε μόνο το ένα! Τα υπόλοιπα έβγαζε DivX error! Εν τω μεταξύ, δεν υποστήριζε και υπότιτλους! Αποτέλεσμα: το γύρισα πίσω αμέσως και πήρα το Philips 632 και από τότε δεν έχω σταματήσει να κάνω τούμπες!
Μετά από ψάξιμο, κατάλαβα ότι το Sony δεν παίζει Xvid ταινίες, αλλά μόνο DivX. όμως το 80% των ταινιών - σειρών στο Internet, είναι κωδικοποιημένες σε Xvid! Όποτε μακριά από την κομπλεξάρα Sony! :twisted:

Reaction score
5
Είναι και το Yamaha DVD-S550 το οποίο μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε αυτή την κατηγορία τιμής. Για divix αρχεία και συμβατότητες δεν γνωρίζω διότι δεν ασχολήθηκα ποτέ με τέτοια format.

Reaction score
800
Aντωνη, μου ελυσες πολλες αποριες!Στην αρχη του μηνα ο κωτσοβολος ειχε το 632 προσφορα με 79ε!
Να σε ρωτησω καποια πραγματα?

1)Ποιο firmware απο ολα εχεις βαλει και παιζει ελληνικα?Ειναι ευκολη η αναβαθμιση στο ανεπισημο ?Γυρναει μετα στο original?(το τελευταιο fw εχει 3 .rom αρχεια μεσα.Ποιο απο αυτα?)
2)Με ποιον τροπο γινεται region free?
3)Με το μαμισιο fw ΔΕΝ παιζει xvid/divx που εχουν επεξεργαστει και με qpel.Λυνεται αυτο?

Ηδη υποχρεος μονο και μονο για το site που μου εδειξες!

Reaction score
0
ναι ρε γμτ, το ξέρω! και γω πήγα να το πάρω περιχαρής 79 ευρώ και μου είπαν 100... δε βαριέσαι! Λοιπόν:

1) έβαλα το τελευταίο που έβγαλε ο τύπουρας (Philips 630 fw 1.2g). Ιδού και direct link: http://users.volja.net/firmwares/Philips/P630_GREEK_v1_2g.rar
Το καις σαν ISO9660 CD, σε χαμηλή ταχύτητα - εγώ το έκαψα σε 4χ. Καις και τα 3 rom που έχει μέσα.

Η αναβάθμιση διαρκεί περίπου 3-4 λεπτάκια. Αναλυτικές οδηγίες μπορείς να βρεις και από αυτό το pdf που δίνει η Philips ( http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp632_02/dvp632_02_dfu_eng.pdf ), μόνο πρόσεξε μη σε μπερδέψει γιατί λέει να βάλεις στο cd μόνο τα 2 rom, ενώ τα θέλει ΟΛΑ και στο επίσημο και στο ανεπίσημο.

Τώρα αν είναι εύκολη, εύκολη είναι αλλά εν τω μεταξύ η καρδιά σου πάει στην κούλουρη! Ξέρεις, μήπως κοπεί το ρεύμα και άλλα σχετικα! Εγώ εέχω ξανακάνει 2-3 φορές firmware upgrade (αλλά ΚΑΙ downgrade) στο Philips 963, οπότε δεν φοβόμουν σχετικά. Φαντάζομαι ότι μπορείς να γυρίσεις στο original, αλλά δεν το δοκίμασα γιατί όλα πήγαν κατ' ευχήν.

2) Region Free:
turn on player and open tray
use remote control to dial: 7 8 9 OK 0
(0 is region free, use desired region number)
the number 0 will appear on the lower left side of your screen
close tray and reboot
that's it! You have it multiregion

To δοκίμασα και με τίτλους RCE, δουλεύει κανονικά.

3)Το Philips δεν παίζει divx/xvid με qpel και gmc, και ούτε πρόκειται να παίξει ποτέ, λόγω hardware limitation του chipset που φοράει! Νομίζω ότι το Pioneer 575 π.χ. μπορεί να τα παίξει και αυτά, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως ένα καλό Utility για PC, που τσεκάρει στο άψε σβήσε αν η ταινία έχει qpel και gmc είναι το AviCheck ( http://fer.peque.org/avicheck.htm ). Έτσι ξέρεις αν θα παίξει ή όχι στο philips σου, ΠΡΙΝ την κάψεις σε Cd/DVD!
φυσικά υπάρχουν και tools που αφαιρούν το qpel αλλά πρέπει να κάνεις re-encode όλη τη ταινία και δε λέει! (Virtualdub)
:mrgreen:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_