DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Reaction score
0
DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Η DivX Inc. ανακοίνωσε επίσημα ότι συνεργάζεται με τη Sony για να ενσωματωθεί η δυνατότητα αναπαραγωγής DivX στο PS3. Η δυνατότητα θα δοθεί στους ήδη κατόχους με αναβάθμιση του firmware ενώ το νεότερο SDK που έχει μοιραστεί στους devs ήδη λαμβάνει υπόψη το νέο χαρακτηριστικό.
Λεπτομέρειες για το πότε θα δοθεί το update δεν υπάρχουν ακόμη.

Reaction score
4
Αχ ποσα καλωδια με γλυτωνει...... και το ριμαδι το pc να παει μεσα επιτελους!!!!!!
ΕΥΓΕ :cool_1:

Reaction score
0
Απάντηση: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Ωραια πραγματα.Επιτελους γιατι το tversity δεν μπορω να το ρυθμισω σωστα...Αν μπορουμε να παιξουμε και κανενα internet radio σωθηκα με το 3...Εχουμε και demo παιχνιδια,μια χαρα ειμαστε

Reaction score
49
Απάντηση: Re: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

θα υποστηρίζει άραγε DivxHD? Ελληνικούς υπότιτλους? srt?

Aν σκεφτούμε ότι στον browser δεν υποστηρίζει ελληνικά φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρει να διαβάσει srt στα Ελληνικά....
Έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα τα καταφέρει (μέσω αναβάθμισης) λόγω του SONY STORE GR που θα λειτουργήσει (ήδη λειτουργεί δοκιμαστικά)

Για να δούμε!!!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Aν σκεφτούμε ότι στον browser δεν υποστηρίζει ελληνικά φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρει να διαβάσει srt στα Ελληνικά....
Στον browser εχω δει το avsite και εκτος το τελικο ς ολα τα αλλα ελληνικα γραμματα τα βλεπει μια χαρα.

Πιστευω να μιλαμε για το ιδιο πραγμα καθοτι ειμαι τελειως rookie............ :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Στον browser εχω δει το avsite και εκτος το τελικο ς ολα τα αλλα ελληνικα γραμματα τα βλεπει μια χαρα.

Πιστευω να μιλαμε για το ιδιο πραγμα καθοτι ειμαι τελειως rookie............ :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Γεια σου Σωτήρη!!!:happy_4: :happy_4:

Εκτός από το ς "κόβει" και τα τονισμένα γράμματα.

Πχ δες πως θα έγραφε την προηγούμενη πρόταση

Εκτ απ το "κβει" και τα τονισμνα γρμματα

Δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου να διαβάζει υπότιτλους σε τέτοια μορφή!!!:cool_11: :cool_4: )( )( )(

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Γεια σου Σωτήρη!!!:happy_4: :happy_4:

Εκτός από το ς "κόβει" και τα τονισμένα γράμματα.

Πχ δες πως θα έγραφε την προηγούμενη πρόταση

Εκτ απ το "κβει" και τα τονισμνα γρμματα

Δεν θέλω να φανταστώ τον εαυτό μου να διαβάζει υπότιτλους σε τέτοια μορφή!!!:cool_11: :cool_4: )( )( )(

Ουπς αυτο δεν το προσεξα προφανως γιατι θα ηταν τα δικα μου που δεν βαζω ποτε τονους :oops: :oops: :oops: :oops::happy_9: :happy_9: :happy_9: :respect: :respect:

Reaction score
1
Απάντηση: DivX Technology to be Added to PLAYSTATION 3

Μα για τους υποτιτλους δεν φταει το ps3, εσεις φταιτε που βαζετε τονους!:happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm