DivX v6.4 with 1080i & 1080p support

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Compress digital video 5 to 10 times more than MPEG-2/DVD format and hundreds of times over raw digital video
Encode high-definition (HD) video at resolutions up to 1080p
Maximized performance for all HyperThreaded, dual core and dual CPU (SMP) systems
Improved support for interlaced video
Six carefully optimized encoding modes for balancing visual quality and performance
Automated noise reduction reduces grain and low-light noise (common with DV cameras) without significantly degrading the video
www.divx.com

Reaction score
4
δηλαδη θα συμφέρει να κατεβάζεις μια ταινία σε divx?ιδια ποιότητα και καλυτερη απο dvd θα έχει?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
karalrs said:
δηλαδη θα συμφέρει να κατεβάζεις μια ταινία σε divx?ιδια ποιότητα και καλυτερη απο dvd θα έχει?
Θα συμφέρει να κάνεις τα μεγάλα hd αρχεία με κατάληξη .ts σε divx 1080p στην μισό και λιγότερο μέγεθος με την ίδια ποιότητα HD...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
unforgiven said:
Το Kiss θα τα παίζει αυτά τα αρχεία;
Πλάκα κάνω! :p
Γιατί όχι;

Παίζει τα 720p divx. Παίζει τα 6.xxx γιατί όχι και αυτά;

Το πολύ - πολύ να θέλει μια αναβάθμιση το firmware... :p :p :p :p :p :p :p

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
164
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Το πολύ - πολύ να θέλει μια αναβάθμιση το firmware...
:lol: Παίζεις με τον πόνο μου, ε; :lol:
Εδώ το δικό μου κάνει απεργία και δεν παίζει τα ts πλέον, τα divx 6.4 το μάραναν! :lol:

Reaction score
0
Εμένα πετάει συνέχεια error 5090 ο converter...Ασε που δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις ανάλυσης κλπ...

Reaction score
0
vejitto said:
Εμένα πετάει συνέχεια error 5090 ο converter...Ασε που δεν βλέπω πουθενά ρυθμίσεις ανάλυσης κλπ...
Κλικ view list, kλικ add, κλικ πάνω στο αρχείο που άνοιξες και σου ανάβει το modify, κλικ modify και διαλέγεις ανάλυση. Μaximum ανάλυση για HD υλικό με τον converter 1280x720...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale