Η επιθυμία να έχω ένα cd player που να παίζω μαζί του σε όλα τα στάδια και να έχω και μια ψηφιακή έξοδο με έκανε να βάλω μπρός . Η αρχική σκέψη ήταν να το κοντολάρω με arduino αλλά δεν είχε νόημα αφού υπάρχει το e-bay με έτοιμο κοντόλερ και τηλεκοντόλ . Μόλις ήρθε είδα ότι ήταν κιτάκι και ήθελε κόλλημα οπότε το παρέπεμψα στο πέμπτο πενταετές ( και βάλε ) . Τέλος πάντων σήμερα το απόγευμα το κόλλησα και δουλεύει άψογα ( και το τηλεκοντρόλ ) Βέβαια μου έβγαλε την ψυχή για δυό ωρίτσες ( λόγω στραβωμάρας αλλά όλα δούλεψαν μιά χαρά με την πρώτη - αν δεν ....... υπήρχε και ο κουβάς ....... ) . Δυο τρία παλιά player από υπολογιστή δούλεψαν άψογα και για τις κρύες ώρες αναμένεται παιχνιδάκι ..... όρεξη να υπάρχει . Πάντως σαν κοντόλερ αξίζει τα 30ευρώ του ( μόνο που θέλει λίγο εμπειρία στις κολλήσεις και προσοχή ) Τα player του υπολογιστή στο πίσω μέρος βγάζουν αναλογική και ψηφιακή έξοδο οπότε έχουμε το ζητούμενο για να σπάσουμε τα νεύρα μας . Πρός το παρόν οι φώτο δείχνουν το πρίν και το μετά του κοντρόλερ σε κανα δύο τέρμηνα θα ανεβάσω το ολοκληρωμένο έργο ...... Καλές κατασκευές !!!!!