Diy Near field monitor

Reaction score
26.499
Απάντηση: Diy Near field monitor

50 αρικο ανα ηχειο για 3δρομο κρος????
γιου γκαταμπικιντινγκ προφανως . πλακα κανεις ετσι δεν ειναι?

θεωρω οτι μακρν οι αξιοπρεπεστερες κατασκευες που μπορει να συναρμολογησει καποιος ειναι τα κιτ του μανωλη του τζωρτζακη , αλλα ακομα και αυτα ξεκινανε απο τα 300 (αν δεν κανω λαθος) και οχι με 8αρι γουφερακι (βεβαια κατεπαναληψη μικρα γουφερακια σε κατασκευη του μανωλη εχουν ξεκ@#$%σει ετοιμα με μεγαλυτερα μεγαφωνα - δεν ειναι θεμα).
αν ομως υπαρχει γνωση και τεχνογνωσια τοτε σιγουρα μπορει να βρει καποιος ενα ετοιμο στα 400-500 ευρω και να παιξει μαζι του (ιδιαιτερα με το κρος που γινονται οι πιο πολλες πατατες)
επισης τα παθητικα του κωστααυτια (που παλαιοτερα δεν υπηρχαν) δυσκολευουν τη δουλεια με το diy.
σιγουρα ομως οταν περασεις τα 1500 και πας πολυ καλο και μεγαλο διδρομο , τοτε (με γνωση και τεχνογνωσια παντα) πολυ δυσκολα θα βρεθει ετοιμος αντιπαλος (διοτι πλεον τα υλικα και κυριως τα μεγαφωνα θα ειναι α' εθνικη) ακομα και σε 2 πλασιο budget

Reaction score
467

50 αρικο ανα ηχειο για 3δρομο κρος????
γιου γκαταμπικιντινγκ προφανως . πλακα κανεις ετσι δεν ειναι?

θεωρω οτι μακρν οι αξιοπρεπεστερες κατασκευες που μπορει να συναρμολογησει καποιος ειναι τα κιτ του μανωλη του τζωρτζακη , αλλα ακομα και αυτα ξεκινανε απο τα 300 (αν δεν κανω λαθος) και οχι με 8αρι γουφερακι (βεβαια κατεπαναληψη μικρα γουφερακια σε κατασκευη του μανωλη εχουν ξεκ@#$%σει ετοιμα με μεγαλυτερα μεγαφωνα - δεν ειναι θεμα).
αν ομως υπαρχει γνωση και τεχνογνωσια τοτε σιγουρα μπορει να βρει καποιος ενα ετοιμο στα 400-500 ευρω και να παιξει μαζι του (ιδιαιτερα με το κρος που γινονται οι πιο πολλες πατατες)
επισης τα παθητικα του κωστααυτια (που παλαιοτερα δεν υπηρχαν) δυσκολευουν τη δουλεια με το diy.
σιγουρα ομως οταν περασεις τα 1500 και πας πολυ καλο και μεγαλο διδρομο , τοτε (με γνωση και τεχνογνωσια παντα) πολυ δυσκολα θα βρεθει ετοιμος αντιπαλος (διοτι πλεον τα υλικα και κυριως τα μεγαφωνα θα ειναι α' εθνικη) ακομα και σε 2 πλασιο budget
Ετοιμαζομαι να συναρμολογησω ηχειακι με 5ιντσο κ τουιτερ θολου, απο τον Τζωρτζακη, με κοστος ολων των μοναδων μαζι 75ε+ κατι ψιλα το κροσσ...δε περιμενω θαυματα φυσικα,.ο Μανωλης ο ιδιος μου πε οτι οι μοναδες αυτες ειναι πολυ αξιολογες για τα λεφτα που ζητανε.Κωνος μικας κτλ... αλλα πλακα θα χει να παιζει τζαματα για τα χρηματα του..ουτε 100αρικο...ειμαι πολυυυ περιεργος...αααα και ενυσχητης lm3886 με συνολικο κοστος 60ε..χε χε χε..στακατε να τα σενιαρω ολα κ τα λεμε μετα για μονιτορ ενεργο με 150ε.. :143::143:

Reaction score
0

Εγώ που είμαι άπειρος και ανίδεος πώς μπορώ να βελτιώσω τα ηχεία μου; Έχω τα Samson Resolv 65a, ποιά θα είναι η βασικότερη αλλαγή που μπορεί να γίνει; Περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστώ;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.552
Καλύτερα να μην πειράξεις κάτι στην περίπτωση που δεν γνωρίζεις το πως και το γιατί.
Είναι πολύ πιθανόν να χειροτερεύσουν αντί να βελτιωθούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.437
Members
38.698
Νεότερο μέλος
makpag