- Reaction score
- 5.895
Καλημέρα φίλοι,
υπάρχει κάποιος εδώ στο DIY τμήμα που ασχολείται με κατασκευή καλωδίων ηχείων;
υπάρχει κάποιος εδώ στο DIY τμήμα που ασχολείται με κατασκευή καλωδίων ηχείων;
Σε τι ηχεια το έχεις δοκιμάσει?Αν σου είναι εύκολο, δοκίμασε ως έχει και ατερματιστο το mogami w3082 ομοαξονικό
είναι καθαρό, λεπτομερές και γλυκοηχο, αν σου λένε κάτι οι όροι αυτοί.
Μπορεί να σε γλυτώσει από τον κόπο....
Αν έχεις απαιτήσεις δεν κάνει..Σε τι ηχεια το έχεις δοκιμάσει?
Εχω και μεγαλες μαλιστα.Ευχαριστω.Αν έχεις απαιτήσεις δεν κάνει..
Το έχω...
Είναι γλυκό και μαλακό αλλά καθόλου αναλυτικό , έως θολό θα έλεγα και με σημαντικό ρολοφ επάνω...
Ξαναλέω.. αν έχεις απαιτήσεις..
Δυο προτάσεις που, θεωρώ, ότι δεν χάνεις κάτι να εξετάσεις ως "πρώτη ύλη" είναι της Βαν Ντάμμε Κέϊμπλς.Ας υποθεσουμε οτι δεν υπαρχει κανενα καλωδιο αυτη τη στιγμη. Με δεδομενα: Ενισχυτης 2x280w 8ω 2x560w 4ω, απαιτουμενο μηκος καλωδιου 5 μετρα, ηχειο 3 δρομων με 1 γουφερ 8 ιντσων, 86db 8ω, αποκριση συχν 28Hz-20KHz, ποιο θα ηταν το πλεον κατάλληλο καλωδιο και αν υπαρχουν οδηγιες κατασκευης του, και ενδεχομενως καποιος να βοηθησει στο project
Σε τι ηχεια το έχεις δοκιμάσει?
Δεν είναι το καλλιτερο που υπάρχει απλώς το προτεινω για δοκιμή στο συγκεκριμένο σύστημα.Αν έχεις απαιτήσεις δεν κάνει..
Το έχω...
Είναι γλυκό και μαλακό αλλά καθόλου αναλυτικό , έως θολό θα έλεγα και με σημαντικό ρολοφ επάνω...
Ξαναλέω.. αν έχεις απαιτήσεις..
Μάλλον ακούς καλύτερα ( μάλλον ποιό ισορροπημένα ....... ) !!!!!!!Παιδια μαλλον ειμαι κουφος αλλα δεν μπορω μα ακουσω διαφορα απο καλωδιο σε καλωδιο...
Χαχαχα δεν είσαι κουφός... τυχερός είσαι!Παιδια μαλλον ειμαι κουφος αλλα δεν μπορω μα ακουσω διαφορα απο καλωδιο σε καλωδιο...
Το πρόβλημα μου είναι ότι μένω επαρχία και δεν έχω την δυνατότητα να δανειστώ καλώδια για να κάνω μια συγκριτική δοκιμή. Επίσης άλλο πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι καλώδια 5 μέτρων, που πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμα ως demo από τους αντιπροσώπους.Τότε γιατί δεν κάνεις καμιά ..... ακρόαση/ δοκιμή.