DIY SPEAKERS

Reaction score
0
ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σχέδια για να κατασκευάσω ηχείο? να αγοράσω δλδ. μαγνίτες και τέτια, και να τα κατασκευασω εγω...και που μπορω να τα βρω αυτά...ειναι επηδη εχω τρελα με τα ηχεια-ηχο γενικα και θελω να φτιαξω μια φορα! ευχαριστω παντος!:114:

Reaction score
2.566
Κοίτα του troels gravensen, 2o link, ο τύπος ξέρει...2 σχέδιά του έχω ακούσει και είναι πολύ καλά, ανάλογα του χώρου σου, του κόστους και των απαιτήσεών σου επέλεξε ένα σχέδιο και προχώρα...

Reaction score
7.327
Απάντηση: DIY SPEAKERS

αν θελεις να φτιαξεις για να ικανοποιησεις την περιεργεια σου και γενικα να πειραματιστεις ξεκινα με κατι προσιτο,οχι ακριβα μεγαφωνα και οχι μεγαλη καμπινα. Πολλα απο τα σχεδια ηχειων στα παραπανω λινκς ειναι με μεγαφωνα που κοστιζουν αρκετα και θελουν εμπειρια και εξοπλισμο για την ξυλοκατασκευη. Ξεκινα λοιπον με κατι απλο και μικρο που ακομα και αν δεν πετυχει απολυτα μπορεις να το συνδεσεις σε καποιον υπολογιστη με εναν φτηνο ενισχυτη ή να το ριξεις σε καποιο δευτερο ή τριτο συστημα στο σπιτι. Μην πας ομως απο την αρχη για να φτιαξεις ενα ηχειο για το κυριως συστημα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.341
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades