Νέος στο avsite......Χαιρετώ όλους τους συνforumίτες.....Έχω πρόβλημα με τον προβολέα μου, NEC HT510, και ζητώ απεγνωσμένα βοήθεια. Χωρίς καμία προειδοποίηση και μετά από δύο χρόνια χρήση, περίπου 500 ώρες, αντί να προβάλει, χωρίς σήμα, το γνωστό μπλέ χρώμα, αυτός προβάλει άσπρες γραμμές και στίγματα. Στο "συνεργείο" μου είπαν ότι το dlp chip παρέδωσε πνεύμα και ότι θέλει αλλαγή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να βρούν το αντίστοιχο chip. Το μοντέλο του chip είναι S 1057 - 6407. Μετά από έρευνα που έκανα στο ebay δεν βρήκα τίποτα, ενώ σε ένα τηλέφωνο που έκανα σε αντίστοιχο "συνεργείο" στην Αθήνα, μου είπαν ότι το dmd έχει 300+ και η motherboard ακόμη παραπάνω. Ξέχασα να αναφέρω ότι βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ερωτήσεις:
1. Το dlp chip είναι το dmd;
2. Υπάρχει περίπτωση να βρω το συγκεκριμένο chip σε καλύτερη τιμή από αυτή που μου είπαν για το dmd;
3. Αν δεν βρεθεί σε καλύτερη τιμή, δεν είναι προτιμότερο να ψάξω για κάποιον μεταχειρισμένο προβολέα σε τιμή 300-;
1. Το dlp chip είναι το dmd;
2. Υπάρχει περίπτωση να βρω το συγκεκριμένο chip σε καλύτερη τιμή από αυτή που μου είπαν για το dmd;
3. Αν δεν βρεθεί σε καλύτερη τιμή, δεν είναι προτιμότερο να ψάξω για κάποιον μεταχειρισμένο προβολέα σε τιμή 300-;