Βαγγέλης Λάμπρου
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 277
Τα έχω λίγες μέρες στη κατοχή μου αλλά τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα λόγω χρόνου.
Προβληματισμός προ αγοράς: Το ηχητικό μου σύστημα δουλεύει μόνιμα κάτω του 15% της ισχύς του. Τι ακούω λοιπόν;
Αιτία Αγοράς: Εντάσεις σε σαλόνι δεν επιτρέπονται με 2 παιδιά να κοιμούνται.
Τι κατάφεραν: Να μην ακούω πλέον από μια πλήρη σειρά Martin Logan και τους Brystons αν και επένδυσα μια περιουσία.
Μελλοντικές σκέψεις: Αγορά άλλου ενός ζεύγους και για τη σύζυγο
Κόστος: 314 ευρώ
Κατάστημα αγοράς: Μετά από βόλτα στα MediaMarkt, (τελικά όλο και κάτι αγοράζεις όταν μπεις και κάνεις τη βόλτα σου σε κατάστημα AV. Ένιωθα όπως οι γυναίκες στο Hondo. Που να’χε και HiEnd !!!)
Υλικά κατασκευής: Πλαστικά ηχεία, ελαφριά παρά τον όγκο τους, με 2 σετ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Ενισχυτής-αποκωδικοποιητής και RF πομπός για τα ακουστικά από πλαστικό και αλουμίνιο.
Ποιότητα κατασκευής: Γεμίζει το μάτι για πολύ καλό προϊόν consumer 8,5/10
Manual: σαφές σε βάζει γρήγορα στο νόημα. Πρέπει αν διαβαστεί για να πάρεις το 100% των ακουστικών.
Είσοδοι: 2 αναλογικές στέρεο, 1 Optical, 1 coaxial
Έξοδοι: 2 αναλογικές στέρεο, 1 Optical, 1 coaxial
Εντυπώσεις:
Απουσία θορύβου στο stby αναμονής του ήχου ή σε χαμηλές εντάσεις. Δεν υπάρχει το γνωστό ενοχλητικό φύσημα.
Μεγάλη ακτίνα δράσης. Άλλαζα όλα τα δωμάτια σε σπίτι 120 τμ χωρίς τη παραμικρή διακοπή ή παραμόρφωση στον ήχο.
Στερεοφωνική εικόνα πολύ καλή 9/10
Εστίαση σε DD: 8/10. Ναι μεν ακούς τα περιφερειακά αλλά τα νιώθεις με κάποιο βάθος και όχι ξεκάθαρα ακριβώς πίσω αριστερά και δεξιά. Τα τρία μπροστά παίζουν πολύ καλά.
Δυνατό μπάσο με ειδικό κουμπάκι για να μπουκώνει όλες τις συχνότητες και να βγάζει το αυτοκινητιάρικο χαμηλό.
Για τη δουλειά που τα θέλω νομίζω ότι είναι ιδανικά. Ακούω σε 100+db το Matrix χωρίς να ενοχλώ. Λίγο είναι;
Η καλύτερη επόμενη λύση για ακούσματα σε τέτοιες εντάσεις στοιχίζει 100,000 ευρώ και λέγεται Dedicated Home Theater!
Περισσότερες εντυπώσεις on the way.