Dragon Fly red και εγκατάσταση ηχείων οροφής γυψοσανίδας

Μηνύματα
83
Reaction score
11
Καλησπέρα σας, κάποτε είχα ενα audioquest bluetooth που το χρησιμοποιούσα για το ηχοσυστημα μου στο σπίτι και με βόλευε απίστευτα γιατί χρησιμοποιούσα σαν dac το κινητο μου. Έπειτα χάλασε και η audioquest προς τιμήν της παρόλο που ήμουν εκτος εγγύησης μου εστειλε το Dragon Flyred σαν δώρο, μιας και δεν έβγαζαν πλεον το bt. Ετσι λοιπόν το έχω εδώ και κάνα δυο χρόνια στο κουτι του και σήμερα σκεφτηκα οτι είναι καιρός να το χρησιμοποιήσω κάπου , αν εχω καταλάβει καλά λειτουργεί σαν κάρτα ήχου και προσφέρει καλό ήχο , σκέφτομαι αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο μαγαζί και να αντικαταστήσω ενα ασυρματο ηχείο που έχω και για την ακρίβεια ενα creative D80 που το έχω για να ακουω spotify, Μπορώ με αυτό το μαραφέτι με καποιον τρόπο να στείλω ήχο σε 4 ηχεία οροφής και με ποιο τρόπο ? Θα χρειαστεί καποιος ενισχυτής μπροστά απο το pc?
 


Μηνύματα
83
Reaction score
11
Το μαραφέτι το συνδέεις στον ενισχυτή
pc-μαραφέτι-ενισχυτής-ηχεία
επειδή παίζω αρκετά χαμηλές εντάσεις που θα πρέπει να πάω σε ενισχυτή και σε ηχεία ? προφανώς δεν θέλω να ξεφύγω πολύ σε τιμή όπως καταλαβαίνεις .
 


Μηνύματα
13.614
Reaction score
6.572
Νομιζω οτι ειναι υπερβολη να βαλεις το dragonfly red,σε ενα τετοιο συστημα,με ηχεια οροφης δηλαδη. Δε νομιζω οτι θα εχεις καποια ουσιαστικη διαφορα. Το dragonfly θα ειχε νοημα να το βαλεις στο παιχνιδι αν ειχες καποια αυτοενισχυομενα ηχεια της κατηγοριας >150 ευρω με σωστο στησιμο στο χωρο. Στη θεση σου θα το πουλουσα και θα αγοραζα ενα καλυτερο ηχειο bluetooth.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.321
Μηνύματα
2.858.512
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top