- Reaction score
- 5
Αν και έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, δεν είχα προλαβει να ασχοληθώ μαζί του ώστε να γράψω καμια αράδα. Είμαι μεγάλος φαν της σειράς καρτούν και ένα παιχνίδι που φέρει το λογότυπο του Dragonball δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από την συλλογή μου.
Τα πράγματα είναι απλά. Έχουμε ενα 3D Fighting Game ώπου μπορείτε να πάρετε στον έλεγχό σας οποιονδήποτε χαρακτήρα της σειράς. To εκπληκτικό είναι ότι αν έχετε δει την σειρά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στον χειρισμό!!!
Το Wiimote και το Nukchuck δίνουν στα χέρια σας την δυνατότητα να κάνουν τις απαραίτητες...κινήσεις για οποιαδήποτε επίθεση (φανταστείτε με να κάνω ενα Kame Hame Ha...οκ... μπορείτε να λιώσετε στο γέλιο τώρα :happy_9
Πέρα από το καθαρα fighting mode έχει και το Story ώπου μέσα από μία σειρά μονομαχιών μπορείτε να γνωρισετε το lore του Dragonball. Όλοι οι χαρακτήρες περνάνε απο μπροστά σας και όλοι οι κακοί θα βρεθουν αντιμέτωποι με τον Goku και την παρέα του. Το παιχνίδι εχει ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ τους χαρακτήρες της σειράς (μονο αυτούς του DBGT δεν βρήκα...).
Τα καλά σταματάνε εδώ όμως. Αν ΔΕΝ είστε fan της σειράς το παιχνιδι δεν εχει τίποτα να προσφέρει. Ο χειρισμος, αν και δεν ειναι δυσκολο να τον συνηθήσει κανεις, είναι εκνευριστικός στην αρχή και σε συνδιασμό με μια κάμερα που κάνει τα δικά της, σχεδόν σου προκαλεί ναυτία.
Το Story Mode δεν ειναι και τόσο Story καθώς το μονο που δείχνει ειναι κάποιοι ελάχιστοι διάλογοι. Θα το ήθελα περισσότερο...ιστορικό και όχι τόσο πολύ ξύλο βρε παιδί μου.
Πάντως είναι μια αξιόλογη προσπάθεια για Open-Air και free movement fighting game. Αν είστε fan της σειράς αποκτήστε το. Θα σας ανταμείψει το δίχως άλλο. Οι υπόλοιποι... Υπάρχει και το Mortal Combat : Armagedon.
Βαθμολογία 6/10 απο μένα μόνο και μονο επειδη ειμαι φαν. Αλλιώς, 3...
Attachments
-
44,6 KB Προβολές: 30