Dream Team 1 - Βαρκελωνη 92

Reaction score
6
Οι πιο πολλοι θα ξερουν την μανια μου η καλυτερα το hobby μου να φτιαχνω dvds απο παλια η και τωρινα αθλητικα γεγονοτα  τετοια που μας εχουν μεινει αξεχαστα.
Πριν καιρο ηταν το Eurobasket 87 μετα το Euro 2004 στην Πορτογαλια ,και πριν λιγους μηνες οι τελετες εναρξης και ληξης των Ολυμπιακων Αγωνων.
Τωρα τι εχει σειρα;
Dream Team 1.
Βαρκελώνη Ολυμπιακοί Αγώνες 1992.

Oι μπασκετικοι σίγουρα θα θυμούνται την πιο πλήρες ομάδα που πάτησε  ποτέ πάνω σε παρκέ. Σίγουρα ο χαρακτηρισμός Dream Team δεν ήταν υπερβολή.
Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτή η ομάδα ονειρεμένη. Τι να πει κανείς και για τους Κροάτες.
Το θέαμα που πρόσφερε εκείνος ο αγώνας σίγουρα θα ήταν πιο φτωχό εάν δεν υπήρχε αυτός ο  αντίπαλος με αυτούς τους παίχτες  Kukoc , Radja , Vrankovic , Petrovic , Komazec κ.α.
Και από την άλλη οι  Pippen , Malone , Ewing , Johnson , Jordan και τι να λέμε.

Mε την πολυτιμη βοηθεια του φιλου μου Δευκαλιων, που συγκεντρωσε ολο αυτο το υλικο που θα περιεχετε στον δισκο ειμαι σε θεση της επομενες μερες να εχω ετοιμο σε dvd ενα απο τα πιο ιστορικα παιχνιδια στον χωρο του  Basket.

Έτσι έχω στα χέρια μoυ υλικό από το NBC  και φυσικά από την μετάδοση τις κρατικής τηλεόρασης που ως περιγραφή είχε  πιο ενδιαφέρον.
Τι άλλο; Κλιπακια με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές (Jordan και Barkley)
διαφημιστικά τρειλερ με την Dream Team, Photo Gallery , Action klip Καρφώματα και ταπες από NBA και μερικά από τα πιο απίστευτα καλάθια που έχουν μπει, και φυσικά η απονομή των μεταλλίων όπως την μετέδωσε το NBC.

Ευελπιστώ πως τις επόμενες 10 μέρες θα είναι τελείως έτοιμο (περιμενω καποιο επιπλεον υλικο ακομη).
Στο μεταξύ όσοι νοσταλγοί και φανατικοί του Μπάσκετ, ειδικά εκείνης τις περιόδου
ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν αυτό το ενδιαφέρον τους στο [email protected]

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Οφείλω να ομολογήσω ότι η καθυστέρηση στην... παραγωγή είναι δικό μου φταίξιμο καθώς το πρώτο ντιβιντι που έστειλα στον Ανδρέα το "κατάπιαν" τα ελτα μάλλον και το 2ο το έστειλα μόλις αυτή τη βδομάδα.

Ανδρέα τι έγινε το πήρες το ρημάδι επιτέλους? :)

ΥΓ. Καλή χρονιά σε όλους, έστω και καθυστερημένα, και καλώς σας βρήκα! (ξανά)

Reaction score
6
Φταις παραπανω απο οτι νομιζεις.
Δεν φτανει που περιμενα 2 βδομαδες για να μου στειλεις τα κλιπακια ,μου εβαλες και δίλημμα.
Τι απο ολα να βαλω; Ολα ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο.
Τελικα οτι ειχα φτιαξει το διέλυσα και το ξαναεφτιαξα για να μπορεσω να κανω χώρο ωστε να τα βαλω ολα.
Πριν απο λιγο λοιπον εβγαλα το πρωτο copy. Φυσικα Δευκαλιων το πρωτο πακετακι θα το λαβεις εσυ μια και εισαι συμπαραγωγός σε αυτο το dvd .
Χρηστο το επομενο σε σενα και οσοι αλλοι θελουν τωρα που ειναι ετοιμο.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Εεεεεεεεεμ έτσι είναι αυτά τι να σου κάνω. Πολύ πράμα είχε έτσι?

Αναμένω το δισκάκι ωσάν προφιτερόλ του Ανδριά (τάχουμε ξαναπεί αυτά :) )

Είμαι σίγουρος ότι και αυτό θα είναι σούπερ.

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Ανδρέα μου ήρθε το γλυκόεεεεεε παρντόν το dvd ήθελα να πω. Αύριο πάω να το τσιμπήσω από το ταχυδρομείο και ελπίζω το βράδυ να γράψω εντυπώσεις.

:)

Defkalion

Administrator
Reaction score
913
Πανάθεμά σε ΡΕ. Είχες δεν είχες πάλι με κατέστρεψες. Άυπνος ήρθα στη δουλειά σήμερα.

Δε μου λες, κάθε φορά που φκιάνεις ένα ντιβιντι τα ίδια θα γίνονται? Πως το βλέπεις?

Οι υπόλοιποι, στο επόμενο δισκάκι που θα φτιάξει ο Ανδρέας συγκρατήστε με να μην το πάρω γιατί αυτά παθαίνω μετά.

Εξάρτηση σκέτη. Απαπαπαπα...

/sovarotita mode on :mrgreen:

Χουμ. Το δισκάκι είναι ως συνήθως work of art. Τι να πω, με το που είδα το μενού κατάλαβα ότι "πάλι δε θα κοιμηθούμε απόψε".

Για το περιεχόμενο τι να πούμε. Απλούστατα το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ που έχω δει στη ζωή μου από πλευράς θεάματος (οι Harlems δεν πιάνονται :lol: ), από τις δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όσο για τα έξτρα, ε, ας έχουμε κι'εμείς ένα λιθαράκι στα κάστρα λουξ που φτιάχνει ο δημιουργός :mrgreen:

/sovarotita mode off

Να δω ποιος ακούει το αφεντικό σήμερα που θα με δει να κάνω προσποιήσεις όλη μέρα και να μαζεύω ριμπάουντ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ανδρέα για μια ακόμη φορά ευχαριστώ. Την επόμενη φορά που θα πάμε για φαγοπιώματα κερνάω εγώ. :D

Reaction score
6
Εε τώρα τι να πω εγω;
Κατι τετοια μου γραφεις και μετα μπαίνω στην πρίζα για περισσότερα και καλυτερα πραγματα.
Ε ρε και να φθηναίνουν τα DL τι εχει να γινει.
Να σαι καλα Δευκαλίων και για το κέρασμα που λες βλέπουμε.
Ελα πρώτα εσυ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το πήρα πρωί - πρωί αλλά δεν πρόλαβα να το δω ακόμη...

Μόλις γυρίσω σπίτι με βλέπω αν την αράζω στον καναπέ με τα pop korn στο ένα χέρι και τν μπύρα στο άλλο...

thanx παιδιά!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss