DREAMBOX 600PVR

Reaction score
0
Πωλείται ο μικρός dreambox 600PVR με σκληρό δίσκο IDE 2,5 30GB. Είναι χρησιμοποιημένος περίπου 5 μήνες. Παίζει με κάρτα NOVA v.2 με gemini.

Περιγραφή:

- Υποδοχή για σκληρό δίσκο 2,5''. - 250 MHz PowerPC Processor (350 Mips) - Linux Operating System - 1 x Smartcard-Reader - MPEG2 Hardware decoding - Common available NIMs (DVB-S, DVB-C, DVB-T) - Tuner modules, Plug&Play - V.24/RS232 Interface - 10/100Mbit Ethernet κάρτα δικτύου - 2 LED status - 32 MByte Flash, 96 MByte Ram total - integrated IDE UDMA66 Interface - απεριόριστα κανάλια για TV/Radio - αλλαγή καναλιού < 1 second - full automatic service scan - υποστηρίζει directly bouquet-lists - υποστηρίζει EPG (electronic program guide) - supports own videotext - υποστηρίζει πολλαπλά LNB-Switching control (DiSEqC) - fully adaptable OSD in many languages and skin-support - S/PDIF Interface for digital bit stream out (AC-3) - 1 x Scart-interfaces - S-Video connector - analoge modem

http://www.dream-multimedia-tv.de/english/products_dm600.php

Τιμή 250€

[email protected] or πμ

Reaction score
0
αμα είσαι κρυωμένος πάρε καμιά καραμέλα :)

241,00 €
με 19% ΦΠΑ χωρίς κόστους αποστολής to technixx

Λεπτομέρειες
DREAMBOX DM600PVR SILVER Όνομα:
DREAMBOX DM600PVR SILVER
Προϊόν#:
DM600PVR
Τιμή.
350.00 €
219.00 € + 19% ΦΠΑ = 260.61 € to hardshop

Αρα μάλλον σου φαίνεται λίγη η διαφορά 15% σε σχεση με τα 2 ιντερνετομάγαζα ?

Αμα ενδιαφέρεσαι πες μας μια τιμή που θα το αγόραζες ?

Reaction score
0
ασε που παραπλανείς τον κόσμο....

Dreambox DM 600 S black Τιμή
Ψηφιακός δορυφορικός δέκτης για λήψη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων με δυνατότητα τοποθέ περισσότερες λεπτομέρειες…

264,90 €
Αμεση

Αυτόν εχω άρα 265 + μεταφορικά

Δεν παρεξηγούμαι αλλά αν ενδιαφέρεσαι πες μας μια τιμή και εγώ θα το συζητήσω αλλά μονο να γράφεις για εντυπώσεις δεν το καταλαβαίνω, γιατί και εγώ έχω γράψει αλλά το πούλαγε κάποιος πιο ακριβά από το καινουργιο. Εγώ το δίνω 60€ κάτω από tecnhixx και 100€ κάτω από τα μαγαζιά άρα κάτι πρέπει να πεις τώρα δεν νομίζεις ?

Reaction score
152
εχει το ιδιο προβλημα (μαμα) με τον 500αρη που λογω emulator χανει το συγχρονισμο στην ομιλια μετα απο 25-30 λεπτα?

Reaction score
0
εχει το ιδιο προβλημα (μαμα) με τον 500αρη που λογω emulator χανει το συγχρονισμο στην ομιλια μετα απο 25-30 λεπτα?
Τι εννοείς ?
Εγώ όσο έχω δει ΜΕ ORIGINAL NOVA κάρτα δεν έχει προβλήματα, αλλά δεν μου έπαιζε καλά το sharing. Γι αυτό τώρα που μπήκα σπίτι μου και έχω 3 σημεία να βλέπω NOVA θα βάλω τον 7020 (έχω ήδη ένα και πήρα 2 ακόμα.) Το διάβασες κάπου για το πρόβλημα ?

Γενικά πάντως δεν σε καταλαβαίνω.
Ανάγκη τα 200€ σου δεν τα έχω και αφού μάλλον δεν το θες τι κάθεσαι και ασχολείσαι ?
Οποιος τον πάρει και έχει πρόβλημα θα του δώσω τα λεφτά του πίσω. Τι άλλο να πω.
Ασε που έχει εγγύηση ακόμα.
Παρτον καλύτερα 265+μεταφορικά από technixx.

Reaction score
0
Διαβάζω τη κουβέντα σας με ενδιαφέρον..
Θέλω να πώ τα εξής:

Εχω τον 600PVR και τον 500+ (σαν server κάρτας Νόβα v4). Κανείς τους δεν κολάει ή χάνει το συγχρονισμό μετά από όσο zapping και να κάνεις, και στους δύο.
Η αναφορά στον "500" που έγινε πιό πάνω, μάλλον αφορά τον παλιό 500 που αποσύρθηκε.
Τώρα, ο 500+ και ο 600PVR έχουν την ίδια μνήμη (υπεραρκετή) και οι μόνες διαφορές τους είναι τρεις.
1. Ο 600PVR μπορεί να δεχθεί επίγειο ψηφιακό δέκτη (πχ για ERT Digital) στη θέση του δορυφορικού.
2. Το Remote control του 500+ είναι "μικρό", ενώ του 600PVR είναι κανονικού μεγέθους.
3. Ο 500+ δεν έχει IDE controller για να δεχθεί σκληρό δίσκο (Το να κάνετε εγγραφή σε δικτυακό δίσκο έχει αποδειχθεί δύσκολο).
Οι τιμές που τους αγόρασα, 600PVR 329euro (χωρίς σκληρό) Δεκ '07 / 500+ 239euro Φεβ '08.

Προς πληροφόρηση και μόνο (ξέρω ότι είμαι off-topic)
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Ξανά off topic, αλλά απαντάω εδώ σε pm μήπως και ενδιαφέρει κι άλλλους...

Δύο Dreambox και συνδρομητική κάρτα

Με τις παρακάτω ρυθμίσεις, η κάρτα μοιράζεται βάζοντάς την σε οποιονδήποτε απ'τους δύο Dream.
Υποθέτουμε ότι και οι δύο Dream έχουν λειτουργικό Geminiversion 4.x.x και εγκατεστημένο emulationCCcam 2.0.a (a= 3, 4, 5,.... κλπ)

1ος Dreambox με IP1 192.168.1.x
Στο τέλος του αρχείου CCcam.cfg που βρίσκεται στο folder '/etc' προσθέτεις τις γραμμές:
F: dream2 password2 5 0 1 {0:0:3} 192.168.1.yC: 192.168.1.y 12000 dream1 password1

2ος Dreambox με IP2 192.168.1.y
Στο τέλος του αρχείου CCcam.cfg που βρίσκεται στο folder '/etc' προσθέτεις τις γραμμές:
F: dream1 password1 5 0 1 {0:0:3} 192.168.1.xC: 192.16x.1.y 12000 dream2 password2

Φυσικά θα πρέπει να αντικαταστήσειτε τα x, y, dream1, password1, dream2, password2 με τα δικά σας δεδομένα.
Φιλικά
Γιάννης

Sorry για το παρακάτω, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...

Δήλωαη του υπογράφοντος (Disclaimer)
Για τις οδηγίες που έδωσα παραπάνω θεωρώ ως δεδομένο ότι ο χρήστης θέλει να μοιράσει συνδρομητική κάρτα στο χώρο της κατοικίας του (έτσι κι αλλιώς μόνο γι' αυτό επαρκούν οι παραπάνω οδηγίες) και θεωρώ επίσης ως δεδομένο, ότι είναι νόμιμος κάτοχος μιάς γνήσιας συνδρομητικής κάρτας και εν τέλει, η γνήσια αυτή κάρτα, αποκωδικοποιεί (παίζει) τα συνδρομητικά κανάλια στη τηλεόρασή του.

Reaction score
0
Ξανά off topic, αλλά απαντάω εδώ σε pm μήπως και ενδιαφέρει κι άλλλους...

Δύο Dreambox και συνδρομητική κάρτα

Με τις παρακάτω ρυθμίσεις, η κάρτα μοιράζεται βάζοντάς την σε οποιονδήποτε απ'τους δύο Dream.
Υποθέτουμε ότι και οι δύο Dream έχουν λειτουργικό Geminiversion 4.x.x και εγκατεστημένο emulationCCcam 2.0.a (a= 3, 4, 5,.... κλπ)

1ος Dreambox με IP1 192.168.1.x
F: dream2 password2 5 0 1 {0:0:3} 192.168.1.yC: 192.168.1.y 12000 dream1 password1

2ος Dreambox με IP2 192.168.1.y
F: dream1 password1 5 0 1 {0:0:3} 192.168.1.xC: 192.16x.1.y 12000 dream2 password2

Φυσικά θα πρέπει να αντικαταστήσειτε τα x, y, dream1, password1, dream2, password2 με τα δικά σας δεδομένα.
Φιλικά
Γιάννης

Sorry για το παρακάτω, αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του...

Δήλωαη του υπογράφοντος (Disclaimer)
Για τις οδηγίες που έδωσα παραπάνω θεωρώ ως δεδομένο ότι ο χρήστης θέλει να μοιράσει συνδρομητική κάρτα στο χώρο της κατοικίας του (έτσι κι αλλιώς μόνο γι' αυτό επαρκούν οι παραπάνω οδηγίες) και θεωρώ επίσης ως δεδομένο, ότι είναι νόμιμος κάτοχος μιάς γνήσιας συνδρομητικής κάρτας και εν τέλει, η γνήσια αυτή κάρτα, αποκωδικοποιεί (παίζει) τα συνδρομητικά κανάλια στη τηλεόρασή του.
Ευχαριστώ πολύ για όλα τα δοκιμάζω και σου λέω...

Reaction score
0
Διόρθωση

εκεί που γράφω ... C: 192.16x.1.y 12000 dream2 password2
έχω κάνει λάθος και εννοώ
C: 192.168.1.y 12000 dream2 password2

Καλή επιτυχία!

Reaction score
0
endiaferomai na ton agoraso!
8elo na einai o gnhsios...
na exei akomh upoloipo egguhshs
na einai se kalh katastash
na exei apodeiksh!
an einai steile mou pm
me telikh timh kai info!
phra akomh ena apo http://www.satgrekco.gr/ me 150 euro kai 40gb sklhro!
na eisai kala!

Reaction score
0
συγνώμη.....
πήγα να κάνω edit αλλά δεν υπάρχει επιλογή!
είναι η ώρα .......

να στε καλά!

Reaction score
0
Συγνώμη για την μη αναφορά αλλά ο δέκτης έχει πουληθεί. Ευχαριστώ Μιχάλη για το οτι ασχολήθηκες. Παιιδιά είμαι λίγο χαμένος για διαφορους λόγους στην δουλειά που δεν είναι της ώρας. Και πάλι συγνώμη....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός