DREAMBOX 7020 και HDD

Reaction score
0
Φίλε μου εγώ έχω τοποθετήσει εναν 80αρι Western Digital τον οποίο τον είχα απο πρίν στον 7000 μου, ο οποίος μετά απο ένα χρόνο χρήσης μου τον τίναξε στον αέρα αλλα μου τον άλλαξαν απο το E-shop που τον είχα πάρει γιατι είχε εγγύηση 3 χρόνων! Φυσικά δεν ανέφερα πως τον είχα τοποθετήσει σε δορυφορικό δέκτη! :lol: :lol:
Πρότασή μου, να του βάλεις εναν 160αρι WD που απο ότι βλέπω, σε γνωστό E-shop τον έχουν 63 ευρώ και έχεις και 3 χρόνια εγγύηση (αν και στον 7020 δεν έχει παρατηρηθεί πρόβλημα με κάψιμο σκληρών όπως στων πρώτων γενιών DM 7000 )

Φιλικά
Κώστας

Reaction score
14
το σωστότερο είναι αν εχεις IDE στο PC σου και θες και σκέφτεσαι αναβάθμιση δίσκου, βάζεις τον παλιό σου στο dreambox και αγοραζεις τίποτε λιγότερο απο SATA-II για τον υπολογιστή

ο 320 σε Western Digital και ο Seagate σε ίδια χωρητικότητα είναι σταθερά στα 102-110 Ευρώ με το ΦΠΑ, και μιλάμε για τρελή διαφορά ο SATA2 απο τους απλούς SATA Και φυσικά με την νύχτα απο τους IDE.

Για το dreambox φυσικά που δεν δέχεται και τίποτε άλλο καλό είναι να βάλεις ότι πιο παλιο εχεις και σε χωρητικότητα μέχρι 160Gb γιατί μετά το τροφοδοτικό του ψιλογονατίζει στην εκκίνηση του δίσκου.

Reaction score
173
Συμφωνώ και με τους δυο σας.Τώρα του έχω ένα παλιό WD20gb αλλα δε φτάνει ούτε για ζητω.Μάλλον θα μπει ο 80αρης από το ένα pc μου γιατί όλοι οι άλλοι που χρησιμοποιώ είναι τεράστιοι για το dream.Εξάλλου οι τιμές πλέον είναι πολύ καλές

Reaction score
0
και εγω ειχα βαλει ενα 160αρη wd αλλα ανακαλυψα οτι ειναι που μεγαλος για τον ονειροκουτη οποτε τον εβγαλα και εβαλα εναν παλιο 80αρη που ειχα. Ειναι υπεραρκετος αφου τις εγγραφες τις περνας μετα στο pc

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis