DREAMBOX 800HD

Reaction score
0
Αγαπητοι συνφορουμιτες πουλαω τον dreambox τον 800ρη που αγορασα πριν λιγες ημερες.
Ο λογος ειναι οτι μετα απο 3-4 ημερες που εχω ασχοληδει μαζι του εχω αντιληφθει και συνειδητοποιησει οτι δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω με ολα αυτα τα φοβερα πραγματα διοτι δουλεια και οικογενειακες υποχρεωσεις μου απορροφουν παρα πολυ χρονο.
Το μηχανημα αγορασθηκε 450 ευρω και του εχω τοποθετησει και εσωτερικο σκληρο δισκο 250gb western digital.
Ειμαι ασχετος σχεδον με ολα αυτα τα πραγματα που αφορουν linux προγραμματα και μαγικα κολπα και βλεπω οτι δε μπορω μαλλον να τα καταφερω.Για την περιπτωση μου απο οτι μου προτεινανε ενας technomate 6900hd θα ηταν ισως μια καλη περιπτωση.Δεν αναφερω τιμη πωλησης διοτι αυτη πιστευω θα βγει απο σοβαρες προτασεις των φιλων του forum για αυτο και ποσταρω εδω.

Reaction score
0
Απάντηση: DREAMBOX 800HD

Να αναφερω επισης οτι του εγκατεστησα το gemini 4.5 μαζι με το scam3.55 και παιζει κανονικα την καρτα της nova η οποια ειναι μια καρτα προπληρωμενου χρονου εκδοση zeta.

Reaction score
4.237
Αλλο προταση και αλλο τιμη εναρξης! θα πρεπει να βαλεις μια τιμη (με βαση τους κανονισμους) και απο κει και περα θα περιμενεις τις προτασεις μας.

Reaction score
0

Σωστο,δεν το προσεξα.
Ο dream αγορασθηκε 27/11 και ο σκληρος δισκος 1/12 απο το multirama με τιμη 41 ευρω.
Συνολο αγορων:450 + 41 =491 ευρω.
Τιμη πωλησης :450 ευρω, ουσιαστικα ο σκληρος και η τοποθετηση ειναι το δωρο μου στον υποψηφιο αγοραστη.

Reaction score
7

φυσικα original θα ειναι. οι κλωνοι ειναι στα 160 170 αυτην την εποχη

Reaction score
0

Παιδια ειναι original αγορασμενος απο καταστημα και μαλιστα προχθες εκανα και το τεστ αυθεντικοτητας με το αντιστοιχο plugin που κατεβασα για τον δεκτη και εδωσα και τον κωδικο που μου εβγαλε στην οθονη, στο αντιστοιχο link του site της dream που ειναι οπως ξερετε dream-multimedia-tv.de και συγκρινα και τη χρονολογια κατασκευης και την mac address και φυσικα το serial number του μηχανηματος με αυτα που αναγραφονται στα καρτελακια του.Ειναι κατι που ειναι ελεγμενο δεν το συζητω αλλα και οποια αλλη διευκρινιση χρειαστει καποιος φιλος πολυ ευχαριστως να την δωσω.

Reaction score
0

Η τιμη κατεβαινει στα 400 ευρω και ειναι τελικη.
Ασχετο: υπαρχει κανενας φιλος που με p.m μπορει να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον να δουμε λιγο φως με το συγκεκριμενο δεκτη γιατι θα μου μεινει απωθημενο στο τελος.Εκει με τα cccam.cfg δε τα παω καλα και ισως και λιγο με τα user και pass που πρεπει να δωσω στις αντιστοιχες "γραμμες".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON