Dreambox Dm 600

Reaction score
0
Αγαπητοί συμ-forum-ίτες...
Προσεχώς είμαι για την αγορά του ¨¨ονειροκούτιου¨.Σκέφτομαι για τον dm 600, για το tuner του, την δυνατότητα σκληρού για εγγραφές και το design (και για όλα τα άλλα βέβαια που κάνουν απαραίτητα την αγορά του).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας πει απο πρώτο χέρι , κατά πόσο αξιόπιστος & δοκιμασμένος είναι αυτός ο Dreambox , σε σχέση με τον Dm 500 που έχει βγεί ταυρί; (κατα ομολογία κάποιων) ή να καταλήξω στα σίγουρα πραγματα Dm 500 δηλ.

Thanks For Ur Time!

Reaction score
4
Αγαπητοί συμ-forum-ίτες...
Προσεχώς είμαι για την αγορά του ¨¨ονειροκούτιου¨.Σκέφτομαι για τον dm 600, για το tuner του, την δυνατότητα σκληρού για εγγραφές και το design (και για όλα τα άλλα βέβαια που κάνουν απαραίτητα την αγορά του).
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας πει απο πρώτο χέρι , κατά πόσο αξιόπιστος & δοκιμασμένος είναι αυτός ο Dreambox , σε σχέση με τον Dm 500 που έχει βγεί ταυρί; (κατα ομολογία κάποιων) ή να καταλήξω στα σίγουρα πραγματα Dm 500 δηλ.

Thanks For Ur Time!
Τον εχω κατι μηνες τωρα (600αρι) και του εχω αλλαξει τον αδοξαστο και δεν παιρνει χαμπαρι.
Τρομερο μηχανακι. :cool_4:

Reaction score
0
Και εγώ τον έχω 2 μήνες (έχω βάλει και δισκο 160Gb). Κανένα πρόβλημα.
Πάντως ο 500 έχει αντικαταστθεί από τον 500+, που έχει την ίδια μνήμη με τον 600, δεν παίρνει εσωτερικό δίσκο και έχει το μικρό τηλεχειριστήριο. Και αυτός καλός, με περίπου 90 ευρώ λιγότερα απ' τον 600.

Reaction score
0
Τον εχω κατι μηνες τωρα (600αρι) και του εχω αλλαξει τον αδοξαστο και δεν παιρνει χαμπαρι.
Τρομερο μηχανακι. :cool_4:
tromerao mixanima nai mapa apo ikona kai afto nai.
ine to idietero tis dream miltimidea na min dini emfasi se afto.
kai an sindesis taftoxrona dio tv meso RCA kai SCART tote i ikona ginete mavro xali. ee gia RF den to sizitame pou den exi .
telospanton dream ine ti na pis.
pantos me to relook 200 pou ine to idio me to dm500 den singrinete.

Reaction score
0
Η satosonic υποστηρίζει ότι ο dm 600 φέρει ένα καινούργιο chip όπου βελτιώνει κατα πολύ την εικόνα αλλλα και τον ήχο!...κατα πόσο αυτό ισχύει ας μας πουν καλύτερα όσοι διαθέτουν τον συγκεκριμένο δέκτη ή γνωρίζουν!.
Όσον αφορά για το Tuner...θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα όσοι θελήσουν να συνδέσουν με RCA & Scart δύο τηλεοράσεις όπου σε κάποιες περιπτώσεις θα παίζουν ταυτόχρονα?.

Thanks for ur time!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members